35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Hehe, ja z zestawu listopadowego to chyba bym chciała 1616 listopada bardzo dawno temu umówiłam sie z moim na pierwsza randkę
w okolice 1 listopada kojarzą mi sie grobowo, 9ty to urodziny Jaska, 10 i 13- nic do tych dat nie mam
Kapta, ja myślałam ze ty zwiałas ze szpitalazmieniony awatar, nowy suwak
no no
A, świeżo upieczone matki- napiszcie co wam sie sprawdziło z rzeczy pielęgnacyjnych. Bo dumam nad pieluchami ( ile kupić tych jedynek?) które chustki sa ok a które totalnie do baniza duzo tego w sklepach
Po wczorajszym kiepskim dni od razu marne cukrydiabetolog w czwartek, ciekawe co mi powie.
Za potrzebujące nieustająco trzymam kciuki.
Miłego dnia!ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
gretka -
to są wizyty u lekarzy
szczegółów nie pamiętam
a wczoraj mnie olała reszta i nie napisała co i jak, tylko, że fajny pomysł
także ten... posypią się pały z zadań domowychgretka wrote:o wlasnie tylko jakby dodac dokladnie z czegoAasiula, moremi, Sabina, kkisia, macduska, malgos741, efcia, Simba, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja na noc daje koło łóżka mokry ręcznik z kilkoma kroplami olejku Olbas, używam tego z J od początku, polecone przez moja pediatrę. W dzien tez rozkładam tam gdzie sie bawi. Sa chyba tez jakieś takie plastry co sie nakleja ba piżamkę ale nigdy tego nie miałam.
Sa jeszcze te nasiviny itp ale nie polecam, bo na chwile tylko ulgę przyniesie a katar i tak swoje musi potrwać. A u was to on taki przezroczysty czy juz brzydki? Pediatra nie ma jakiegoś pomysłu?
Dzieki za pomoc -
ja korzystałam, szybciej i sprawniej
nawet w kiblu na stacji benzynowej można było zapodać a wyparzyć go po powrocie do domu
u mnie na wyjeździe gdzie toalety publicze były sprawdził się na 6!
a po kilku dniach stosowania takiej ilości lutki nie wyobrażam sobie wyciągania spod pazura błeeeeeeeAasiula wrote:Laski mam pytanie, do tych ktore braly lutke dopochwowo
W pudelku razem z tabletkami jest aplikator
Korzystalyscie z niego czy paluchem aplikowalyscie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:18
Aasiula, moremi, Bliska 77, Sabina, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Laski mam pytanie, do tych ktore braly lutke dopochwowo
Korzystalyscie z niego czy paluchem aplikowalyscie ??
ja paluchem bo nie miałam aplikatoraAasiula lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to są wizyty u lekarzy
szczegółów nie pamiętam
także ten... posypią się pały z zadań domowych
Wczoraj był bardzo emocjonujacy dzień wiec wiesziwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to są wizyty u lekarzy
szczegółów nie pamiętam
także ten... posypią się pały z zadań domowych
ja to naprawde jestem chyba przemeczona.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:25
gretka -
Ale musze wam powiedziec , że po takim dniu jak wczoraj gdy rodzi się dziecko czlowiek lapie wiatr w zagle (przynajmniej ja)
Mam nowe sily do walki o taki piękny cud !!!
dorbie, moremi, gretka, kkisia, macduska, Sabina, kapturnica, Mimbla, paszczakin, Bursztyn, efcia, anna maria, BISCA, beates, Simba, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Laski mam pytanie, do tych ktore braly lutke dopochwowo
Korzystalyscie z niego czy paluchem aplikowalyscie ??Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Bry spali my aż do 8! Wow
Krycha normalnie mnie rozwaliłaš(choć pewnie Tobie nie do śmiechu
)
Kapta ja mam tableta,jest zgrabny to jeśli się da to lukam tu do Was. No i szacun kobieto masz parugodzinnego dziecia i wszystkim tu odpisujeszja szybko czytam i wracam do kup
i cyckow. ( na szczęście młody pięknie je na siedząc na leżąco) aaa co do wagi mi wszystko spadło co przybrała w ciąży ok 7kg.
Wiecie jednak że byłam na wstępie za duża i cza coś z tym robić(cieszę się że mi żadna klapa na brzuchu nie zostałaani rozstepy)
Pozdrawiam-y z Kajtkiem
Ja pamiętam ze mi po porodzie tez 7kg od razu spadło, reszta fakt, że w 2-3mce przy karmieniu piersią nauce i pracy to zeszła nawet poniżej wagi wyjściowej.
A teraz mam już +8kgBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja korzystałam, szybciej i sprawniej
nawet w kiblu na stacji benzynowej można było zapodać a wyparzyć go po powrocie do domu
u mnie na wyjeździe gdzie toalety publicze były sprawdził się na 6!
a po kilku dniach stosowania takiej ilości lutki nie wyobrażam sobie wyciągania spod pazura błeeeeeee
No ja mam paznokcie rowne z palcem, nidgy nie byly dluzsze zatem problem zpazurem mnie omijal ale gdybym miala dlugie pazury to pewnie na 100%bym uzywala, przepraszam raz uzylam aplikatora ale cos tam sobie rozgmeralam...