35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
se wlasnie zrobilam zakupy nie ruszajac tylka z lozka
bielizna, kotium kąpielowy na basen i kilka innych gadzetow.. Zero przepychania sie sklepach, mierzenia, zlosci, ze akurat mojego rozmiaru nie ma.. Polowa ceny niz w normalnych sklepach. Kocham amazon..
Bozia3, Sabina, Dziobak, Mimbla, ania.g, iwcia77, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
jak się ma figurę nastolatki, to sobie można zamawiać przez internet
gdzie te czasy kiedy to można było kupować bez przymierzania
Sabina, Dziobak, paszczakin, kapturnica, gretka, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Kapta, opis pierwsza klasa
świeżutki i pełen emocji
Zjechałam do domu, bez sił kompletnie. Zawiozłam odkurzacz do naprawy i odkryłam ze ma jeszcze jeden filtr i kto wie czy to właśnie nie była przyczyna awariiSabina, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a po co on tam leci?
ma noktowizor?
On to nie lubi marnowac czasu na spanie. W przeciwienstwie do mamusi ( o tatusiu nie wspomne... )Reni, iwcia77, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak się ma figurę nastolatki, to sobie można zamawiać przez internet
gdzie te czasy kiedy to można było kupować bez przymierzania
oszalalas, figure nastolatki? ja se to w domu przymierze, jak nie pasi odsylam za darmo.. na spokojnie,a nie w przymiezalni z waskimi lustrami i jarzeniowka prosto w twarz.
Niemniej po latach kupowania bielizny przez net ma jakies 95% pewnosci, ze rozmiar bedzie ok.. Na moje cycki staniki w dobrej cenie i dobrej jakosci tylko w UK. W Belgii ani poł nie dostane..Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
może on szybko śpi? i wystarcza mu godzina snu?
Dziobak wrote:A zebym to ja wiedziala?? PO ciemku tez wstaje i siega po swoje ksiazeczki. Po cholere? Przeciez tez nic nie widzi...
On to nie lubi marnowac czasu na spanie. W przeciwienstwie do mamusi ( o tatusiu nie wspomne... )BISCA, Sabina, Dziobak, gretka, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simby nie ma ?
Dobra, zastapie ja.
Ja wlasnie zjadlam parowki z fasolka szparagowa, groszkiem i marchewka. Do tego chleb ciemnoziarnisty. Na deser Mus jablkowy (bez dodatku cukru).
Czyli niby juz po obiedzie a wciagnelabym z 5 golabkow. Tym bardziej, ze od wczoraj laduje progesteron a to okrutnie pobudza paetyt.
A propos parowek, Krycha, jak tam sytuacja ? Wspieram Cie. Tylko pamietaj, nie rob nic czego moglabys zalowac jak nie masz przy sobie "prawdziwego" przyjaciela. Bo prawdziwy przyjaciel to taki, ktory na zdanie :
"zamordowalem kogos"
odpowiada :
"gdzie zakopujemy cialo?"
Sabina, Dziobak, Bozia3, beates, Mala79, ania.g, iwcia77, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi , brzuch cudny i juź konkretny
Widać ze Ignaś rośnie !
Juź któraś to pisała. Ale mi tez , zarówno ciąza Moremi jak i Ani g jakoś szybko leci . Dopiero co zaszły a tu juz tyle tygodni minęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:54
kapturnica, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:może on szybko śpi? i wystarcza mu godzina snu?
No to pacz pan, jaki mi sie dzieciak trafil. Nic szacunku dla wieku ani siwych wlosow nie ma. Ja to jak nie pospie z 9 godzin to gorzej niz przy PMS sie zachowuje.
Ale ale. Kiedy ja to ostatnio 9 godzin przespalam? Chyba na poczatku ciazy...iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość