X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mi w kwietniu pyknęło
    35 cykli
    0 ciąż
    0 dzieci

Pobilas mnie ;)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala no musisz nam nasikać i fotę zrobic ;) my tu wyposzczone jeśli chodzi o foty testów dwukreskowych. Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:46

Aasiula, Magdala, BISCA, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę być inaczej dziewczęta podniosą larum
    beates wrote:
    Jaka Pani dokładna :)

beates, ania.g, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Magdala no musisz nam nasikać i fotę zrobic ;) muru wyposzczone jeśli chodzi o foty testów dwukreskowych. Trzymam kciuki!
    Dawaj, dawaj Magdala , czekamy :)

Magdala, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mi w kwietniu pyknęło
    35 cykli
    0 ciąż
    0 dzieci
    <3 nie dołować mi sie tu statystyką (wiem, wiem... Czasem człowieka dopadnie)
    Ja tam wierze ze jeszcze nie jedna ciaza na ovu przed nami

Magdala, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszędzie są kible
    szczaj ;-)
    Magdala wrote:
    Bedzie trudno. Jade autobusem na Okecie, potem lece, potem metro...

Niech sie Morek tlumaczy. To testy od niej. ;-)

BISCA, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nasikac. Zambrow juz byl gdzie bylo wlasnie stop na siku. Nastepny przystan ek to juz Warszawa.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jak nasikac. Zambrow juz byl gdzie bylo wlasnie stop na siku. Nastepny przystan ek to juz Warszawa.
    Szczaj w autobusie ;D

Magdala, ania.g lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Magdala no musisz nam nasikać i fotę zrobic ;) my tu wyposzczone jeśli chodzi o foty testów dwukreskowych. Trzymam kciuki!

Z domu posle. I w domu naszczam. Mam tam testow po kokarde.

Dzieki.

O przystanek. Ale tylko 5 min. Zakupic test w bistro na stacji benzynowej to juz samo to brzmi jak kosmos.

SolarPolar, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze ogarnac to czasowo. Sikalam ok 10rano bylo nic. Schowalam test do torebki i niedawno sobie w niej grzebalam to zobaczylam. To nie wiem po jakim czasie sie zmienilo.

Sabina, iwcia77, moremi, dorbie, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, nie chce Cie nakrecac, ale 2 wyraznie krechy ... cos w tym jest.
    Oby to bylo TO !!!!!!!

malgos741, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Magdala, nie chce Cie nakrecac, ale 2 wyraznie krechy ... cos w tym jest.
    Oby to bylo TO !!!!!!!

Wlasnie mnie nakrecilas. :-)

Wszedzie jednak pisza, ze test po takim czasie traci waznosc.

Wykres wam udostepnie. :-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Bedzie trudno. Jade autobusem na Okecie, potem lece, potem metro...

Niech sie Morek tlumaczy. To testy od niej. ;-)
    przeca to Ty szczalas nie ona ;-)
    Ale jesteś, tyle nam czekać kazesz! ;-)

Aasiula, Mala79, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra80, dziś mam 4dc. To długi temat ale te objawy nasilają się w II części cyklu - od lipca, wtedy miałam histero dgn. Stąd to moje rozkminianie nad układem rodnym. Do gina jadę jak Księżniczka odjedzie, za parę dni ponieważ na TYM już teraz - naturalnym cyklu - biorę pierwszego mrożaka...! wolałabym żeby mnie wyrostek ani jelita nie męczyły ale co zrobić jak w badaniach czysto? Muszę chyba po prostu przestać narzekać :).

Powiem Wam dziewczyny, że dziś pogadałam od serca z moją fryzjerką. Która od 10 lat (!!!!) nie ma faceta, dziecka też nie ma i uważa że już a nie za późno, lat skończyła 41. Obiektywnie, piękna kobieta. Piękne szlachetne rysy ma i idealną figurę. I przede wszystkim dobra dusza, taki empatyczny człowiek. Zrobiło mi się potwornie smutno jaki ten świat jest. Nie wypytywałam ale myślę że jakieś cieżkie przejścia miała ze swoim byłym facetem i stąd ten smutek i samotność. Zaoferowałam jej wycieczkę do Krakowa i że opłacę hotel, gdyby chciała ze mną powycierać jakieś knajpy, byle to było jeszcze przed moim transferem - potem pić już całkiem nie wypada.... Ale pewnie ze mną nie pojedzie bo tak kompletnie jej brak wiary w siebie...żyje tylko pracą :(. Strasznie mi jej żal.

Uczciwie przyznaję, ciąża z plemnikiem mojego męża to nie jest dla mnie cel sam w sobie. Pewnie to się nie uda, większość z Was nie wie, popsuty kariotyp męża (tzn "ze zrównoważoną translokacją między dwoma chromosomami") oznacza że ryzyko poronienia / wady płody jest do 40%. Mojej wiary w sukces w rządowym jest bardzo mało.. Chcę mieć zdrowe dziecko, a nie dla zasady - dziecko z materiałem męża. Plemnik może być dawcy. Ciekawe tylko ile to jeszcze potrwa nim się doczekam.

Reni, Sabina, beates, iwcia77, macduska, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry popoludniem
    Niestety u mnie brak czasu chwilowo na siedzenie przy kompie, tudziez innym urzadzeniu co posiada w sobie interneta.
    Zajelam sie szyciem i wykonywaniem prac manualnych co by reke troche bardziej usprawnic

Milej reszty dnia zycze i trzymam kciuki za kazda potrzebujaca

Magdala szczaj jeszcze raz!

Aasiula, Magdala, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, dobry czlowiek z Ciebie <3

Nie trac wiary. Cierpliwosci i sily Ci zycze. Jak kazdej z nas.

Mala79, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • evus Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, doczekasz sie

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla <3

Mimbla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula hehe no to obie mialysmy owulke w tym cyklu :-)
    Chociaz cos pozytywnego bynajmniej u mnie...

Aasiula, macduska, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Musze ogarnac to czasowo. Sikalam ok 10rano bylo nic. Schowalam test do torebki i niedawno sobie w niej grzebalam to zobaczylam. To nie wiem po jakim czasie sie zmienilo.
    Kobieto ledwo mi ciśnienie wróciło do normy a tu takie niusy! Szczaj na drugi nieważne gdzie :)

Mala79, BISCA, Sabina, Aasiula, moremi, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 11283 11284 11285 11286 11287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ