35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja jeszcze nie wyprobowalam tak an codzien ale zapieta baza jest w aucie nic sie nie rusza a fotelik jak sie wklada tylko trzeba ten pas przeciagnac na tyl Sekunda roboty .Jutro bym chciala juz do domu isc wiec moze wyprobujemy.Cukier malego gitara , moje tez .Ale jak go biora na kolejne badania , szczepienia i inne cuda wianki to zawsze sie boje ze cos nie tak.FAtum matczyne
przeczytam to chłopu bo podchodzi sceptycznie
Ach, pamietam to uczuciewe mnie drgało jak J malutkiego brali na usg, 2 piętra niżej
ale jak mi Polozna powiedziała ze młody wzbudził zachwyt a szczególnie jego włoski to pękałam z dumy
w nockę jak był na solarce tęskniłam jak nie wiem i na jego płacz z konca korytarza mnie nosiło
co to sie robi z człowiekiem
kapturnica, ania.g, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ...
O ktorej w czwartek ??
Wiesz musze miec lapska wolne zeby kciukac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:42
iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wieczornie.
Ledwo Was dogoniłam!
Kapta- za relację Pulitzer forumowy Ci się należy.
Aniu- chromol niepoważnego gina i w razie czego wal na IP. Z tym nie ma żartów!
Magdala- w sumie nie wiesz jak długo pojawiały się krechy. Szczaj czym prędzej!
Yyyyy... Reszty nie pamiętam. Nie lubię nie być na bieżąco!ania.g, Mala79, BISCA, moremi, Sabina, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI witam. Jestem Wacia vel Duśka. Na ovu od sierpnia 2014 roku. Od czasu pierwszej stymulacji, starania zaczęłam dwa lata wcześniej. Po drodze cztery hsg, histeroskopia i dwie laparohisteroskopie.
Działo się dużo.
Mam dwóch synów a tego wywalczonego trzeciego dziecka na razie nie ma.
Nic to. Jedyne czego żałuję to tego, ze tak późno do Was trafiłam.
Edit. To tak a propo mitingu AS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:00
gretka, sandra80, ania.g, Aasiula, malgos741, Mala79, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
BISCA,
ja też trzymam kciuki, super że masz już pojutrze transfer. No-spę na rozkurcze już zachomikowałaś? Bogata w magnez jest owsianka, można dosypać kakao lub dolać trochę miodu jeśli lubisz. Jedz zdrowe rzeczy, to pomaga opanować nerwy.
macduska, ania.g, BISCA, Sabina, kapturnica, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:BISCA,
ja też trzymam kciuki, super że masz już pojutrze transfer. No-spę na rozkurcze już zachomikowałaś? Bogata w magnez jest owsianka, można dosypać kakao lub dolać trochę miodu jeśli lubisz. Jedz zdrowe rzeczy, to pomaga opanować nerwy.
Owsianka musi byc z prawdziwych płatków nie błyskawicznych, wtedy uwalnia się magnez. Tak samo kakao, tylko prawdziwe gotowane, w zadnym razie rozpuszczalne.Mimbla, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek brzuch zacny! Juz wczoraj w nocy miałam wrażenie, że cos się zmieniło w Twoim avatarze ale myslałam, ze to może zwidy mam z przeprasowania!
malgos741, Mala79, Aasiula, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z Wami od 8 września 2013r., cykl 23..., stymulacje clo, clo+ menopur i jedna iui a ciąży brak, lek na wysoka prolaktynę Norprolac... i dziękuję że mnie przyjęłyście do swego grona bo kto zrozumie mnie jak nie wy.... KOCHAM WAS
Aasiula, macduska, Mala79, gretka, ania.g, anna maria, dorbie, BISCA, beates, Sabina, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ja jestem z Wami od 8 września 2013r., cykl 23..., stymulacje clo, clo+ menopur i jedna iui a ciąży brak, lek na wysoka prolaktynę Norprolac... i dziękuję że mnie przyjęłyście do swego grona bo kto zrozumie mnie jak nie wy.... KOCHAM WAS
malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzwa ale my som super Kobiety
No to co moze Stowarzyszenie otworzymy?
Takie z prawdziwego zdarzenia
kazda z nas ma bagaz doswiadczen, kazda z nas to nieoceniona specjalistka
Tak mi teraz to przyszlo do glowymoremi, Mimbla, anna maria, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Depresje mialam przed ciążową i wole tej poporodowej nie miec. Fakt ,ze zaniedbalam sie jak kaczynski w ostatnim czasie no ale cos za cos.
Ps.chUop mnie kocha(tak niby twierdzi) , starszy tyz(mimo ,ze nie dalam mu juz dawno na lewo forsy , a maly pokocha na bank za cycka w gebie.
Życ nie umierac!!!
Tutaj oczy mi się zaszkliły- wzruchłam się do łez!Reni wrote:plus tego taki, że w Naszym wieku ktoś się cieszy z naszych cycków
W tym momencie popłakałam się ze śmiechu.
Wywołujecie we mnie chwiejność emocjonalną!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:42
anna maria, moremi, beates, BISCA, sandra80, Sabina, Mala79, Reni, kapturnica, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co to może być cycki mnie bolą od przed @ i nie przestają?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017