35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pięknie! Jesteś kobietem!
Kiedy wizyta?Heretyczka wrote:mam plamienie
zn czeka mnie wizyka w kinderfabryce do ciążkiej prostytutki zarażonejSabina, BISCA, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja na noc daje koło łóżka mokry ręcznik z kilkoma kroplami olejku Olbas, używam tego z J od początku, polecone przez moja pediatrę. W dzien tez rozkładam tam gdzie sie bawi. Sa chyba tez jakieś takie plastry co sie nakleja ba piżamkę ale nigdy tego nie miałam.
Sa jeszcze te nasiviny itp ale nie polecam, bo na chwile tylko ulgę przyniesie a katar i tak swoje musi potrwać. A u was to on taki przezroczysty czy juz brzydki? Pediatra nie ma jakiegoś pomysłu?
Moja tez zasmarkana, ledwo mówi, ale u niej to już nie ma problemu z lekami po przekroczyła te magiczna barierę wieku
Wracam doczytywacmoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Bisca, u mnie dają w dzień transferu na godzinę przed zabiegiem.
Ja brałam 1-2/ dobę jak się bałam że idą jakieś dziwne skurcze/ bóle nie daj panie boże macicy...raz nawet w nocy wzięłam 3 sztuki bo coś tam zakłuło. Ale wiadoma rzecz, guzik to dało bo u mnie jądro problemu to genetyka zarodka... Możesz podpytać lekarza co on o tym sądzi.
Wiem że są kliniki gdzie jakieś zastrzyki rozkurczowe typu pepedryna (mam nadzieję że nie przekręcam nazwy) można dostać w pupę. No, u mnie w klinice króluje no-spa.
Ok, dzieki jeszcze raz za rady. Wezme ta nospe profilaktycznie.
Czytalam na watku FIV ze dziewczyny biora nospe, relanium, acard i nie wiem co jeszcze. Tutaj przy transferze lekarz tlumaczy ze trzeba zyc normalnie. Z lekow, mam kwas foliowy i niskie dawki progesteronu ( 1x 200 dzinnie) . Mozna kaszlec , kichac i sie smiac. Jak ciaza ma byc to bedzie. Mi takie podejscie nawet pasuje. Ale nospe wezme. Nie zaszkodzi
Aasiula, ania.g, moremi, Mala79, malgos741, iwcia77, kkisia, paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bosze jakie mam durne dziecko! Przyszykowałam jej leki na noc, syrop i kupiłam jej spray do gardła. Pytam teraz czy wypiła syrop i psikła, mówi, ze tak i pyta: ten spray to do nosa??? Padłam z wrażenia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:53
Aasiula, moremi, anna maria, Mimbla, Simba, promoszka, kapturnica, macduska, kkisia, caffe, Magdala lubią tę wiadomość