X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale wiesz co innego jak masz już 2 dzieci a co innego jak walczysz o 1
    może nie ma takiego ciśnienia
    ja i Ty nie możemy czekać na palucha, bo zaraz trzeba będzie odebrać legitymację emeryta i zostaniemy z kotami, nadżarte przez psy
    Tak tak :-)
    Aż to nasza koleżanka melody polubiła hahaha

Sabina, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - wspieram CIę w myślach....nie poddawaj się - do listopada juz niedaleko...

BISCA, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:
    dałam sobie rok na zajście. Mój mąż ma 42 lata, także jak on to powiedział:" dziadkiem nie chce być dla tego dziecka". Ja go rozumiem.
    Ja też swoje lata już mam i swoje przeszłam. Pewnie, że bardzo chciałabym mieć kolejne dzieciątko, ale nie powieszę się jak go nie będzie:-)

Oczywiście tego 21dc. zbadam progesteron.

Moj szwagier ma 45 lat. W lipcu zostal szczescliwym tata malego chlopca. Jest przeszczesliwy. Jest w swietnej formie, ma dobre samopoczucie, projekt na zycie i energie na planowannie kolejnego potomka :) Szcescie z niego tryska.
    À le znam swiezo upieczonych czterdziestolatkow, ktorym brakuje tylko laski i garba, zeby wygladali na 80 latkow.

Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, macduska, ania.g, Simba, malgos741, moremi, Mala79, Bozia3, anna maria, efcia, Magda*, beates, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-animals-cats-pets-6610417.gif

co to ja miałam...aaaaa miałam iść na śledzia
    to forum kiedyś doprowadzi mnie do śmierci głodowej! O.o

Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Mimbla, ania.g, malgos741, moremi, kapturnica, Bozia3, Mega, SolarPolar, efcia, paszczakin, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, już? Ale już @ czy testa robiłaś?

Aasiula, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca nie martw się Ty też zostaniesz kiedyś szczęśliwym tatem!

a na zachętę i otarcie łez łap koszulkę
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83fc10722090.jpg

BISCA, Sabina, ania.g, malgos741, moremi, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, Mala79, Mega, efcia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mozna :)
    DANKE CI dobra kobieto <3

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ jeszcze nia ma, bo "zablokowalam" ja konskimi dawkami progesteronu. Po badaniu poziomu (wynik baaaaaardzo niski 6.24) zadzwonilam do kliniki. Powiedzieli, ze mam sie tym nie przejmowac, ze oni tego hormonu w ogole nie badaja i nie biora mojego wyniku pod uwage O.o
    Kazali delej brac 200 dziennie i zrobic bete w sobote. Z tym, ze przy 200 to ja plamilam i na bank juz by mnie zalalo. Przedwczoraj 400 i byly jeszcze plamienia a wczoraj 600 i jest czysto. Odstawie jutro (bo planowo jutro mialam przyjsc @)
    À le mam zamiar przycisnac moja ginke z tym wynikime, bo cos chyba nie halo.

dorbie, Mimbla, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moj szwagier ma 45 lat. W lipcu zostal szczescliwym tata malego chlopca. Jest przeszczesliwy. Jest w swietnej formie, ma dobre samopoczucie, projekt na zycie i energie na planowannie kolejnego potomka :) Szcescie z niego tryska.
    À le znam swiezo upieczonych czterdziestolatkow, ktorym brakuje tylko laski i garba, zeby wygladali na 80 latkow.
    Dzejms ma 56 :)
    Biscuitku...Ty wiesz, nie? <3

BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, Bozia3, Mega, SolarPolar, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    @ jeszcze nia ma, bo "zablokowalam" ja konskimi dawkami progesteronu. Po badaniu poziomu (wynik baaaaaardzo niski 6.24) zadzwonilam do kliniki. Powiedzieli, ze mam sie tym nie przejmowac, ze oni tego hormonu w ogole nie badaja i nie biora mojego wyniku pod uwage O.o
    Kazali delej brac 200 dziennie i zrobic bete w sobote. Z tym, ze przy 200 to ja plamilam i na bank juz by mnie zalalo. Przedwczoraj 400 i byly jeszcze plamienia a wczoraj 600 i jest czysto. Odstawie jutro (bo planowo jutro mialam przyjsc @)
    À le mam zamiar przycisnac moja ginke z tym wynikime, bo cos chyba nie halo.
    Bardzo dziwne podejscie do progesteronu - szok. I cisnij ja, tak jak Paszczak cisnela przy IUI

malgos741, Aasiula, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia kciuki cisnę ;)
    Bisca <3

BISCA lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel :) <3

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    picgifs-animals-cats-pets-6610417.gif

co to ja miałam...aaaaa miałam iść na śledzia
    to forum kiedyś doprowadzi mnie do śmierci głodowej! O.o
    U mnie kanapki z chlebem z samych ziaren, awokado, polędwica, ser żółty wędzony i pomidor.

dorbie, kapturnica, Aasiula, Sabina, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziadkiem -to co ma moj maz powiedziec jak ma 53 lata i Helka jest jego pierwszym dzieckiem .Dumny z Heli jest :-)
    DreamDream wrote:
    dałam sobie rok na zajście. Mój mąż ma 42 lata, także jak on to powiedział:" dziadkiem nie chce być dla tego dziecka". Ja go rozumiem.
    Ja też swoje lata już mam i swoje przeszłam. Pewnie, że bardzo chciałabym mieć kolejne dzieciątko, ale nie powieszę się jak go nie będzie:-)

Oczywiście tego 21dc. zbadam progesteron.

Aasiula, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Mala79, Simba, Bozia3, Mega, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopt <3 Listopad będzie Twoj!

anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:
    - tak odrzucam.
    - na bank zbadam progesteron w 21dc. I tak jak piszesz - będę dalej myśleć
    jak wyjdzie nie tak.
    I będziesz miała niespełnione marzenia jak tak czekasz na los :-) Nie mówie o in vitro ani o zabiegowych bardziej, tylko o tabsach o wspomagaczach.
    Widać,ze bardzo chcesz, hi, hi i my Cie tu zarazimy :-)
    Mnie to zmotywowało, takie gadanie róznych osób "chciałam, ale się nie udało, a teraz wiek... Nic nie robiłam, czekałam aż się naturalnie uda "
    Ja tez pierwsze dwie ciąze chciałam, miałam, potem zaczełam się stresowac, ze to wiek itd i troszke trzeba było się wspomóc ;-)

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, Simba, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry slonecznie i wiater wieje ,fajna pogoda na pranie ,ktore wlasnie robie ,milego dnia

kapturnica, Aasiula, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mleko migdałowe ??
    Siora mi wysłała w pindu tego mleka i mleka ryżowego ale zastanawiam się czy z migdałów małemu nie zaszkodzi

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tak tak :-)
    Aż to nasza koleżanka melody polubiła hahaha
    Chciała pewnie zgłosić.

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie kanapki z chlebem z samych ziaren, awokado, polędwica, ser żółty wędzony i pomidor.
    No właśnie zapomniałam o awokado, mniam
    tylko wkurza mnie, ze jest albo za zielone albo zgniłe w środku

‹‹ 11424 11425 11426 11427 11428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ