35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale wiesz co innego jak masz już 2 dzieci a co innego jak walczysz o 1
może nie ma takiego ciśnienia
ja i Ty nie możemy czekać na palucha, bo zaraz trzeba będzie odebrać legitymację emeryta i zostaniemy z kotami, nadżarte przez psy
Aż to nasza koleżanka melody polubiła hahahaSabina, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:dałam sobie rok na zajście. Mój mąż ma 42 lata, także jak on to powiedział:" dziadkiem nie chce być dla tego dziecka". Ja go rozumiem.
Ja też swoje lata już mam i swoje przeszłam. Pewnie, że bardzo chciałabym mieć kolejne dzieciątko, ale nie powieszę się jak go nie będzie:-)
Oczywiście tego 21dc. zbadam progesteron.
Moj szwagier ma 45 lat. W lipcu zostal szczescliwym tata malego chlopca. Jest przeszczesliwy. Jest w swietnej formie, ma dobre samopoczucie, projekt na zycie i energie na planowannie kolejnego potomkaSzcescie z niego tryska.
À le znam swiezo upieczonych czterdziestolatkow, ktorym brakuje tylko laski i garba, zeby wygladali na 80 latkow.
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, macduska, ania.g, Simba, malgos741, moremi, Mala79, Bozia3, anna maria, efcia, Magda*, beates, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Mimbla, ania.g, malgos741, moremi, kapturnica, Bozia3, Mega, SolarPolar, efcia, paszczakin, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bisca nie martw się Ty też zostaniesz kiedyś szczęśliwym tatem!
a na zachętę i otarcie łez łap koszulkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83fc10722090.jpgBISCA, Sabina, ania.g, malgos741, moremi, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, Mala79, Mega, efcia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
@ jeszcze nia ma, bo "zablokowalam" ja konskimi dawkami progesteronu. Po badaniu poziomu (wynik baaaaaardzo niski 6.24) zadzwonilam do kliniki. Powiedzieli, ze mam sie tym nie przejmowac, ze oni tego hormonu w ogole nie badaja i nie biora mojego wyniku pod uwage
Kazali delej brac 200 dziennie i zrobic bete w sobote. Z tym, ze przy 200 to ja plamilam i na bank juz by mnie zalalo. Przedwczoraj 400 i byly jeszcze plamienia a wczoraj 600 i jest czysto. Odstawie jutro (bo planowo jutro mialam przyjsc @)
À le mam zamiar przycisnac moja ginke z tym wynikime, bo cos chyba nie halo.
dorbie, Mimbla, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moj szwagier ma 45 lat. W lipcu zostal szczescliwym tata malego chlopca. Jest przeszczesliwy. Jest w swietnej formie, ma dobre samopoczucie, projekt na zycie i energie na planowannie kolejnego potomka
Szcescie z niego tryska.
À le znam swiezo upieczonych czterdziestolatkow, ktorym brakuje tylko laski i garba, zeby wygladali na 80 latkow.
Biscuitku...Ty wiesz, nie?BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, Bozia3, Mega, SolarPolar, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:@ jeszcze nia ma, bo "zablokowalam" ja konskimi dawkami progesteronu. Po badaniu poziomu (wynik baaaaaardzo niski 6.24) zadzwonilam do kliniki. Powiedzieli, ze mam sie tym nie przejmowac, ze oni tego hormonu w ogole nie badaja i nie biora mojego wyniku pod uwage
Kazali delej brac 200 dziennie i zrobic bete w sobote. Z tym, ze przy 200 to ja plamilam i na bank juz by mnie zalalo. Przedwczoraj 400 i byly jeszcze plamienia a wczoraj 600 i jest czysto. Odstawie jutro (bo planowo jutro mialam przyjsc @)
À le mam zamiar przycisnac moja ginke z tym wynikime, bo cos chyba nie halo.malgos741, Aasiula, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
U mnie kanapki z chlebem z samych ziaren, awokado, polędwica, ser żółty wędzony i pomidor.
dorbie, kapturnica, Aasiula, Sabina, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziadkiem -to co ma moj maz powiedziec jak ma 53 lata i Helka jest jego pierwszym dzieckiem .Dumny z Heli jestDreamDream wrote:dałam sobie rok na zajście. Mój mąż ma 42 lata, także jak on to powiedział:" dziadkiem nie chce być dla tego dziecka". Ja go rozumiem.
Ja też swoje lata już mam i swoje przeszłam. Pewnie, że bardzo chciałabym mieć kolejne dzieciątko, ale nie powieszę się jak go nie będzie:-)
Oczywiście tego 21dc. zbadam progesteron.Aasiula, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Mala79, Simba, Bozia3, Mega, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:- tak odrzucam.
- na bank zbadam progesteron w 21dc. I tak jak piszesz - będę dalej myśleć
jak wyjdzie nie tak.Nie mówie o in vitro ani o zabiegowych bardziej, tylko o tabsach o wspomagaczach.
Widać,ze bardzo chcesz, hi, hi i my Cie tu zarazimy
Mnie to zmotywowało, takie gadanie róznych osób "chciałam, ale się nie udało, a teraz wiek... Nic nie robiłam, czekałam aż się naturalnie uda "
Ja tez pierwsze dwie ciąze chciałam, miałam, potem zaczełam się stresowac, ze to wiek itd i troszke trzeba było się wspomóckapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, Simba, efcia, ania.g, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak tak
Aż to nasza koleżanka melody polubiła hahahaAasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny