35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:No właśnie zapomniałam o awokado, mniam
tylko wkurza mnie, ze jest albo za zielone albo zgniłe w środkui pięknie w plasterki się kroi
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzie Kryształ? coś mało zagląda a ja jej buty przyniosła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9beb23f58088.jpg
ale takie klasyczne to chyba Bozia lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:34
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, anna maria, Sabina, dorbie, Bozia3, macduska, Mega, SolarPolar, efcia, paszczakin, megan8, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisia, kciuki zaciśnięte od świtu
Bisca, czy ten cykl miałaś stymulowany? Wiem, że na naturalnym to szło, ale z tego co mi lekarz mówił, to najczęściej niski progesteron wynika ze słabej jakości owulacji (na Paszcze i Miska nie patrz, bo one są INNE).
W każdym razie do listopada naprawdę niedaleko (wiem, bo odliczam kurrrrrrka wodna).Aasiula, Mega, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:dzie Kryształ? coś mało zagląda a ja jej buty przyniosła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9beb23f58088.jpgAasiula, Reni, Bozia3, paszczakin, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Dziki Mimbla,
A Ty kiedy podchodzisz do krio ?
Podgląd endo i pęcherzy mam teraz w sobotę. ET najpewniej 02/ lub 03-10.
Poprzedzi go Ovitrelle.
Podchodzę na tzw naturalnym cyklu, bez Progynovej (estradioli), z czego bardzo się cieszę.
BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uwaga, uwaga !
W niedziele ugotuje sobie rosol
A co, nalezy mi sieAasiula, Mimbla, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Reni, macduska, Simba, Mega, SolarPolar, efcia, ania.g, paszczakin, gosia7122, malgos741, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kkisia, kciuki zaciśnięte od świtu
Bisca, czy ten cykl miałaś stymulowany? Wiem, że na naturalnym to szło, ale z tego co mi lekarz mówił, to najczęściej niski progesteron wynika ze słabej jakości owulacji (na Paszcze i Miska nie patrz, bo one są INNE).
W każdym razie do listopada naprawdę niedaleko (wiem, bo odliczam kurrrrrrka wodna).
Tak stymulacja Gonalem i ovitrelle na pekniecie. To ma za zadanie polepszyc owulacje ? -
Reni wrote:i co z tym awokado robicie?
bo ja tylko do sushi używam, bo tak jest bez smaku-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Tak stymulacja Gonalem i ovitrelle na pekniecie. To ma za zadanie polepszyc owulacje ?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca
w listopadzie zwolni sie dodatkowa porcja miejsc i któreś na pewno jest twoje
ja z awokado mam problembo właśnie nie wiem jak to skonsumować
kiedyś zrobiłam paste i nawet mi smakowało. Teraz chyba jest w dobrej cenie w biedronie, takie z ciemna skórką to może kupie i sprawdzę jak to wygląda przy tej nieszczęsnej diecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:44
Mega, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość