35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dzien dobry spiochy!!!!
Paszcza nieludzka pora to ktora u Was???Bo u nas noc to najczesciej przerywniki w spaniu o 11.30 , 2,30 , 5,30 no i 8maNie narzekam bo czas karmini u nas to maks 7.8 minut plus czas na beki i oczyszczanie dupolca .
Matka w miare wyspana ale koło 3ciej miewam kryzys powiekowy , nie chcą sie otwoierać
Kaptu, mlody od 3 miesiecy przesypia noc- od 8 wieczorem, do 6- 6.30 rano..
dzis mnie obudzil po 5 a sam se wziom zasnol http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gifefcia, ania.g, Reni, Simba, dorbie, BISCA, Mega, moremi, kapturnica, Aasiula, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pomocy
moja Piesława z zazdrosci, albo ze złości sika w domu jak idziemy na sexy do sypialni, da sie cos z tym zrobić? uprzedzam ze odpowiedz: nie sexić sie - nie wchodzi w greania.g, Simba, dorbie, Mala79, BISCA, Mega, Sabina, Aasiula, megan8, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
albo ze stresu
mój pies zawsze przychodzi i włazi nam pod łóżko
nie bardzo mu się podoba
i patrzy takim wzrokiem "no co Ty jej robisz?!przestań!"
może jak wiecie, że coś się będzie "działo" zamknijcie ją wcześniej w innym pokoju albo idźcie na seksy do piwnicy, tak jak Bursztyn
o własnie gdzie ZYgmunt?
efcia wrote:pomocy
moja Piesława z zazdrosci, albo ze złości sika w domu jak idziemy na sexy do sypialni, da sie cos z tym zrobić? uprzedzam ze odpowiedz: nie sexić sie - nie wchodzi w greWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:01
Mala79, efcia, ania.g, BISCA, Mega, Sabina, macduska, moremi, Bursztyn, megan8, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:pomocy
moja Piesława z zazdrosci, albo ze złości sika w domu jak idziemy na sexy do sypialni, da sie cos z tym zrobić? uprzedzam ze odpowiedz: nie sexić sie - nie wchodzi w greefcia, ania.g, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:- Dupek od 16dc.
- Nie sprawdzała nigdy. Nigdy też nie miałam monitoringu i nie zamierzam go
go robić - poniżej napiszę dlaczego.
- Owulacje sama wiem kiedy mam tzn. wcześniej mam przy cyklach 27 dniowych.
Nie żaden 14dc. Od 8 dc. zaczęliśmy teraz i zobaczymy.
W 12dc. kreska testowa purpurowa, śluz rozciągliwy, ochota ogromna na seks
- także było również serduszkowanie.
Pokrótce: mam już dwoje dzieci. Bardzo chcę mieć trzecie, ale nic na siłę.
Nie chcę żadnego monitoringu, mierzenia temperatury itd.
Podeszliśmy z mężem do tego tak, że jak nam jest pisane to dzieciątko będzie.
Żadnej presji. Ale ciąża oczywiście wyczekiwana przeze mnie bardzo.
Mąż czuje się spełnionym ojcem i on nie chciał trzeciego dziecka.
Po moich rozmowach z nim, namowach, przetrawieniu tematu - zgodził się.
witam z rano południaefcia, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:albo ze stresu
mój pies zawsze przychodzi i włazi nam pod łóżko
nie bardzo mu się podoba
i patrzy takim wzrokiem "no co Ty jej robisz?!przestań!"
może jak wiecie, że coś się będzie "działo" zamknijcie ją wcześniej w innym pokoju albo idźcie na seksy do piwnicy, tak jak Bursztyn
o własnie gdzie ZYgmunt?
przed wychodzimy z nią - załatwia sie na dworze, a i tak po zawsze jest coś narobione - nie wiem wydusza z siebie na siłe -
Heretyczka wrote:ale że niby gdzie jest pisane?
witam z rano południaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:10
Heretyczka, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:przed wychodzimy z nią - załatwia sie na dworze, a i tak po zawsze jest coś narobione - nie wiem wydusza z siebie na siłe
od dawna tak ma? a może zbieg okoliczności i ma infekcję?
mój piesiojest na spacerze i 1,5 godziny i jak wróci potrafi mu lecieć z siura
robiliśmy badania, usg i wszystko ok
popuszcza w okresie kiedy sucze mają cieczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:13
efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jak leci Hera ? Jak Tupek ?
Tupek ok, martwie sie tylko bo dolne jedynki jakies dziwne mu wychodzą takie szpileczki...niewiem co to jest, musze doczytac, moze ma to związek z zd -
nick nieaktualny
-
efcia wrote:wczoraj w "żonach hollywood" jedna mówila o OF - reklama czy co?
nie ogladałam, ale córa mówila ze jedna zachwalała
no to przyznać sie która to żona holywoodteż ogladałam i tylko słyszałam że jedna drugiej dziękowała za aplikacje na telefon
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
też tak myslałam ze zbieg okoliczności, ale robi tak zawsze odkąd pamietam
wyglada na to, ze sex bedzie tylko wieczorema ja tak lubie w ciągu dnia
-
moremi wrote:Kkisia, kciuki zaciśnięte od świtu
Bisca, czy ten cykl miałaś stymulowany? Wiem, że na naturalnym to szło, ale z tego co mi lekarz mówił, to najczęściej niski progesteron wynika ze słabej jakości owulacji (na Paszcze i Miska nie patrz, bo one są INNE).
W każdym razie do listopada naprawdę niedaleko (wiem, bo odliczam kurrrrrrka wodna).
sama jestes innamoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:wczoraj w "żonach hollywood" jedna mówila o OF - reklama czy co?
nie ogladałam, ale córa mówila ze jedna zachwalała
no to przyznać sie która to żona holywood
Efcia, gdybym nia byla to w zamian wszystkie by dostaly In vitro i ciaze w prezencie(gdyby to tak szlo)efcia, BISCA, malgos741, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Koniec leniuchowania ide z mama na zakupy.
Trzeba zrobic obiad
Dzisiaj pierogi leniwe mniam:-)
mala to wez sie zdecyduj- niby koniec leniuchowania, a potem nawet pierogi leniwe masz?Mala79, BISCA, efcia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:też tak myslałam ze zbieg okoliczności, ale robi tak zawsze odkąd pamietam
wyglada na to, ze sex bedzie tylko wieczorema ja tak lubie w ciągu dnia
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość