35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mala to wez sie zdecyduj- niby koniec leniuchowania, a potem nawet pierogi leniwe masz?
Takie urozmaicenie mam dzisiajefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawo ja! Znalazlam w smieciach francuska prace domowa, o ktora byl rano mlyn bo na dzisiaj! Uff
I zawiozlam do szkoly.
Hej baby.
Avokado najprosciej sie podaje tak: rozkroic skropic obficie sokiem z cytrynu, posolic i popieprzyc. Jesc lyzeczka. Ja tez lubie na kanapki, ale jarskie.
Do Dream. Hm jak to powiedziec zeby nie wyszlo, zem cham i prostak..Powiem tak: no wrz sie uspokuj, przeciez nie zajdziesz w pierwszym cyklu.Dziewczyny dobrze Ci radza. Pomyslo monitoringu. I troche zimnej wody.
Zakupilam zel concive. W jakiejs muslimskiej aptece tylko mieli. Bo chcialam na dzis.
Kciukam i keglam za kisie ach.Mala79, efcia, Simba, moremi, BISCA, Sabina, ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Witaj
a dlaczego masz nowy nick?
co się z Tobą działo? wiesz, że kara cielesna może Cię spotkać?
opowiadaj
i przedstaw się reszcie bandy, bo nie wszystkie czytały od początku -
www.google....i prosze mamy odpowiedź
cyt
leniwe - skąd taka nazwa? Ano z tego, że należy je gotować na wolnym (małym), LENIWYM ogniu. Inaczej nieapetycznie się rozpadną.
Mala79 wrote:Nigdy mi nikt nie potrafil odpowiedziec skad sie wziela nazwa leniwe skoro to kluski z ziemniakow z serem.
Moze dlatego, ze w sumie sa proste do zrobienia - gupia ja!efcia, moremi, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:www.google....i prosze mamy odpowiedź
cyt
leniwe - skąd taka nazwa? Ano z tego, że należy je gotować na wolnym (małym), LENIWYM ogniu. Inaczej nieapetycznie się rozpadną.
no prosze nasza Pani na wszystko ma odpowiedźSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
starasowa możesz
ale może chociaż avata daj starego co? tak, żeby dziewczyny sobie na dobre przypomniały
a teraz skoro wróciłaś, opowiadaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:42
efcia, Simba, moremi, Sabina, SolarPolar, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:wczoraj w "żonach hollywood" jedna mówila o OF - reklama czy co?
nie ogladałam, ale córa mówila ze jedna zachwalała
no to przyznać sie która to żona holywoodefcia, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no co Ty
to mój mentor wie wszystkoOjciec Góglesław
efcia wrote:no prosze nasza Pani na wszystko ma odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:42
efcia, moremi, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
starasowa wrote:ano nick nowy bo się chciałam wylogować ze wszystkiego i pokasowałam co się dało...ale nudzi mi się już i nawet pod groźbą kary cielesnej (skakanką na gołą?...)chętnie wrócę na łono...to można czy nie???!!!
chcesz to wracaj i już. co się będziesz pytać. nikt tu twoich postów nie będzie kasował. no- chyba że Bozia (nasz moderator). Najczęściej kasuje za wulgaryzmy. Także ten...Łelkom.
moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:39Bozia3 wrote:Reni to wygląda na krótką piłkę u Ciebie...zbije CI prolaktynę i za dwa miechy będziesz zafasolkowana...
Bozia podaj definicję krótkiej ..proszęHeretyczka, efcia, Simba, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny