35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Simba nakarmiłaś spajderamordercę?
Ale z prostytutki syn mi do talerza zagladal jak jadlam rybe ociekajaca maslem, z malymi ziemniakami i duszona cykoria
A teraz pospie...
Dobrze ze mam deski na podlodze - podobno niektorym ludziom sie wykladzina nieestetycznie na policzku odciskuje od spania na podlodze w biurzeefcia, moremi, dorbie, Reni, ComeToMeBaby, Mega, SolarPolar, anna maria, Dziobak, Bozia3, Sabina, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Liczylam. 4 pietra w chacie, na kazdym 4-5 duzych okien.Przyszedl pan z agencji do mycia.. I on to wszystko umyl w 50 min
efcia, moremi, Simba, dorbie, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Aasiula, ania.g, Sabina, malgos741, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:są różne przepisy, ale ja tez robie z ziemniakami
Wlasnie kupilam twarog w polskim sklepie i chce twixom zrobic jutro. Kopytka wcinali ze ho ho!efcia, Reni, moremi, Mega, BISCA, Aasiula, megan8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiecie co? Liczylam. 4 pietra w chacie, na kazdym 4-5 duzych okien.Przyszedl pan z agencji do mycia.. I on to wszystko umyl w 50 min
plissss, podeślij go do mnie , u mnie tylko 5 to pewnie w 10min sie uwiniemoremi, Magdala, Mega, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie karmie go, zeby zobaczyc ile to bydle bedzie zyc.
Ale z prostytutki syn mi do talerza zagladal jak jadlam rybe ociekajaca maslem, z malymi ziemniakami i duszona cykoria
A teraz pospie...
Dobrze ze mam deski na podlodze - podobno niektorym ludziom sie wykladzina nieestetycznie na policzku odciskuje od spania na podlodze w biurze
dlatego trzeba mieć silikonowe, obszyte miękkim materiałem podkładki pod nadgartek! Można je wtedy wykorzystać jako podpórki do twarzy podczas spania na biurku czy podłodze
kiedyś zawsze miałam coś na czole a teraz podusiaładnie chroni moją delikatną skórę
Simba, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, dorbie, Sabina, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja bym zazadala odszkodowania od Bozi. A ze od Bozi, to odkszkodowanie ma byc niebotyczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3c95f7d8cee.jpg
Ty a może my w innych wymiarach czasu jesteśmy i stąd te rozbieżności?
Simba, moremi, efcia, Bursztyn, Aasiula, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiecie co? Liczylam. 4 pietra w chacie, na kazdym 4-5 duzych okien.Przyszedl pan z agencji do mycia.. I on to wszystko umyl w 50 min
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3c95f7d8cee.jpg
pan z agencji + okna
ja pierdzielę ile za to zabulisz?
ale nie zapomniał o róhaniu?Simba, moremi, efcia, Bursztyn, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziobak, Iwcia, kiedy przyjeżdżacie?
Morka, a Ty musisz nam wyjaśnic jak i kiedy można Cię zobaczyć.
Ja niestety mam dyżury 1,3 i 9.10.2015Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny