35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Reni - ja advocado - w kazdej postaci ale podam jeden przepis. Mala ekspresowa kawa, zmiksowac avocado z niewielka iloscia cukru i ciut mleka - zrobi sie gesta papka. Papke wkladamy do dlugiej szklany i polewamy mala, mocna kawa. Uwielbiam.
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dorbi - skoryguj jesli gadam glupoty. Rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora ma takie hobby - i o witaminach wie wszystko. Powiedziala, ze jesli lykamy witamine d3 to zeby to mialo sens nalezy ja lykac w parze z Witamina K typ k2 MK7 - prawda to?
To u niemowlaków podaje sie vit K i D tylkomoremi, efcia, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:albo ze stresu
mój pies zawsze przychodzi i włazi nam pod łóżko
nie bardzo mu się podoba
i patrzy takim wzrokiem "no co Ty jej robisz?!przestań!"
może jak wiecie, że coś się będzie "działo" zamknijcie ją wcześniej w innym pokoju albo idźcie na seksy do piwnicy, tak jak Bursztyn
o własnie gdzie ZYgmunt?
Chcialam nadrobic wiecej, ale nie dam rady.
Nie pisze bo w sumie nie mam weny, chlop znowu w dellegacji, i tak ma byc jeszcze ponad miesiac, od pon. do piatku na zadupiu, weekend w chacie.
Piwnicy nie polecam, nie sprawdzila sie, no moze tyle ze latem chlodniej
aha, z awokado moj maz fajna paste robi: wrzuca je do blendera- dojrzale oczywisice, dodaje sok z limonki, zabek czosnku, swieza papryczke chilli bez pestek, oliwe z oliwek, sol, i swieza kolendre, blenduje na gladka mase, fantastyczne.
Simba, Reni, efcia, megan8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Reni - ja advocado - w kazdej postaci ale podam jeden przepis. Mala ekspresowa kawa, zmiksowac avocado z niewielka iloscia cukru i ciut mleka - zrobi sie gesta papka. Papke wkladamy do dlugiej szklany i polewamy mala, mocna kawa. Uwielbiam.
Mega lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:specyfiki św Hildegardy które dostałam od mamy
a wierzysz w to, ze była święta? to tak samo mogłabyś łykać specyfiki od babci Anielki z bazarku
moremi, efcia, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Renek, co zrobic z wyrzutami sumienia od nic nie robienia w pracy?
Ja spolkuje! Czuje sie tu jak stroz - przychodze, siedze w swojej kanciapie, czytam ovu i wychodze.
Na czlonka mi byly studia???
mam dokładnie to samo
mało tego chędożę to i przy okazji też się na to wypróżniam
ogólnie jaka płaca taka coś tam coś tamSimba, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a wierzysz w to, ze była święta? to tak samo mogłabyś łykać specyfiki od babci Anielki z bazarku
Bursztyn, Reni, moremi, efcia, BISCA, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Jezdem...
Chcialam nadrobic wiecej, ale nie dam rady.
Nie pisze bo w sumie nie mam weny, chlop znowu w dellegacji, i tak ma byc jeszcze ponad miesiac, od pon. do piatku na zadupiu, weekend w chacie.
Piwnicy nie polecam, nie sprawdzila sie, no moze tyle ze latem chlodniej
aha, z awokado moj maz fajna paste robi: wrzuca je do blendera- dojrzale oczywisice, dodaje sok z limonki, zabek czosnku, swieza papryczke chilli bez pestek, oliwe z oliwek, sol, i swieza kolendre, blenduje na gladka mase, fantastyczne.
Taka paste tez uwielbiam, ale widelcem gnieciona zeby kawalki awokado byly.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ide po jakies produkty na obiad...dzis chyba kolej na mortadele
wiecie co, jakos mi zwrosło libido ostatnio i moze to smieszne co powiem czerwień ust sie jakos spotęgowała...cera tez lepsza
zastanawiam sie cięzko czy to ma coś wspólnego z faktem że od dwóch tygodni spozywam specyfiki św Hildegardy które dostałam od mamy
Ale ja wierzaca, mi powiedz co to za specyfiki, moze pomoga
sczegolnie ta cera i czerwien ust mnie pociagajaefcia, Reni, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie moj szef, Belg, przebywajacy aktualnie w Sao Paolo, ze swoja zona Hiszpanka, napisal mi, ze w maju wybiera sie w delegacje do Lublina, rowniez z zona. Zona Hiszpanka, prosi by umowic ja w Lublinie do mojego fryzjera.
Jaja, nie?
No ale tu chyba lepiej pojsc do groomera niz do fryzjera. Tam przynajmniej ostrzyga cie wg wzorcaBursztyn, moremi, efcia, Reni, dorbie, BISCA, Dziobak, megan8, Mega, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Renek, co zrobic z wyrzutami sumienia od nic nie robienia w pracy?
Ja spolkuje! Czuje sie tu jak stroz - przychodze, siedze w swojej kanciapie, czytam ovu i wychodze.
Na czlonka mi byly studia???
ja też tak czasami sie czuje
ale czasami mam tyle roboty, ze nie wiem za co sie najpierw zabrać - fakt ale satysfakcja po zakonczeniu pracy jest wtedy duza -
Simba wrote:Wlasnie moj szef, Belg, przebywajacy aktualnie w Sao Paolo, ze swoja zona Hiszpanka, napisal mi, ze w maju wybiera sie w delegacje do Lublina, rowniez z zona. Zona Hiszpanka, prosi by umowic ja w Lublinie do mojego fryzjera.
Jaja, nie?
No ale tu chyba lepiej pojsc do groomera niz do fryzjera. Tam przynajmniej ostrzyga cie wg wzorcaSimba lubi tę wiadomość