35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Kurde, teraz zaluje, ze od poczatku nie bralam wiekszej dawki prg. Moze by sie uratowalo ?
nie ma co rozkminiać, kochana. W każdym razie, niestety wiele invitrówek się w ten sposób uczy i szprycuje pokątnie progesteronem jesli lekarz kręci nosem. Rację tu piszecie że przedawkować go nie można. Z krwi też wynik nie jest miarodajny, bo kiedyś czytałam, że duphaston w nim w ogóle nie wychodzi, a PRG wyrzucany jest skokowo...
Ja mam specjalną szafeczkę w domu z zachomikowanymi resztkami leków z wcześniejszych podejśći przy każdej konsultacji sępię nowe recepty - a to na dupka, a to na Prolutex, a to kwasik foliowy 5 mg.
Planuję teraz w sobotę, porozmawiać z nim o czeskich wyrobach - Utrogestan i Agolutin. Ultrogestan można dawać dowcipnie albo podjęzykowo.
A czy u Ciebie (nie wiem gdzie mieszkasz) można kupić żel Crinone 8% ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:34
Sabina lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Reni - ja advocado - w kazdej postaci ale podam jeden przepis. Mala ekspresowa kawa, zmiksowac avocado z niewielka iloscia cukru i ciut mleka - zrobi sie gesta papka. Papke wkladamy do dlugiej szklany i polewamy mala, mocna kawa. Uwielbiam.
SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mimbla wrote:nie ma co rozkminiać, kochana. W każdym razie, niestety wiele invitrówek się w ten sposób uczy i szprycuje pokątnie progesteronem jesli lekarz kręci nosem. Rację tu piszecie że przedawkować go nie można. Z krwi też wynik nie jest miarodajny, bo kiedyś czytałam, że duphaston w nim w ogóle nie wychodzi, a PRG wyrzucany jest skokowo...
Ja mam specjalną szafeczkę w domu z zachomikowanymi resztkami leków z wcześniejszych podejśći przy każdej konsultacji sępię nowe recepty - a to na dupka, a to na Prolutex, a to kwasik foliowy 5 mg.
Planuję teraz w sobotę, porozmawiać z nim o czeskich wyrobach - Utrogestan i Agolutin. Ultrogestan można dawać dowcipnie albo podjęzykowo.
A czy u Ciebie (nie wiem gdzie mieszkasz) można kupić żel Crinone 8% ?
Ja biore Pogestan 200, tez jest dousny lub dowcipny. Na ulotce jest napisane, ze nie zadnych skutkow ubocznych przy stosowaniu dopochwowym. A po co ten zel ?
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Andzej, przeciez ty niewierzacy jestes,wiec to na pewno nie to
Ale ja wierzaca, mi powiedz co to za specyfiki, moze pomoga
sczegolnie ta cera i czerwien ust mnie pociagaja
to nie chodzi o pania Hildegarde i to czy była swieta, mama mi dała to jem....nie dodaje do potraw tylko normalnie pół łyzeczki zapijam woda dwa razy dziennieefcia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:dawać zasieki !!!!!!!!!!!!!!!
SolarPolar, Dziobak, efcia, Simba, Aasiula, Sabina, Mega, Reni, BISCA, Natka_79, macduska, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!