35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyide po jakies produkty na obiad...dzis chyba kolej na mortadele
wiecie co, jakos mi zwrosło libido ostatnio i moze to smieszne co powiem czerwień ust sie jakos spotęgowała...cera tez lepsza
zastanawiam sie cięzko czy to ma coś wspólnego z faktem że od dwóch tygodni spozywam specyfiki św Hildegardy które dostałam od mamyefcia, Bursztyn, Aasiula, Mega, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3c95f7d8cee.jpg
pan z agencji + okna
ja pierdzielę ile za to zabulisz?
ale nie zapomniał o róhaniu?
Spokojnie. Szefowa placi. Dba o swoja nianke.efcia, moremi, Reni lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Paszczak, jak jestes, to kupilam ta wit D.
W kroplach. Jest napisane,ze 1 kropla dostarcza 200 UI
Ile brac ?
Vigantol masz? Czekaj sprawdze u siebie. Ja biore w kroplach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:24
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:ERGY D
Dzieki
No ale matme to sama sobie odwal.
40 kropli mojej vit d zawiera 20 000 jednostek tego czegos (cholekacyferolu). Ja mam brac 8 kropli po sniadaniu.efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ide po jakies produkty na obiad...dzis chyba kolej na mortadele
wiecie co, jakos mi zwrosło libido ostatnio i moze to smieszne co powiem czerwień ust sie jakos spotęgowała...cera tez lepsza
zastanawiam sie cięzko czy to ma coś wspólnego z faktem że od dwóch tygodni spozywam specyfiki św Hildegardy które dostałam od mamy
A jakie specyfiki?
Hildegarda byla madra cos tam o niej czytalam.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:No ale matme to sama sobie odwal.
40 kropli mojej vit d zawiera 20 000 jednostek tego czegos (cholekacyferolu). Ja mam brac 8 kropli po sniadaniu.
Ok, czyli masz brac 4000 jednostek dziennie. To ja bym musiala brac 20 kropel dziennie. Za duzo chyba. Tu jest napisane,ze 1 kropla (200) pokrywa 100 % zapotrzebowania dziennego.
U Ciebie byl duzy niedobor ? -
Renek, co zrobic z wyrzutami sumienia od nic nie robienia w pracy?
Ja spolkuje! Czuje sie tu jak stroz - przychodze, siedze w swojej kanciapie, czytam ovu i wychodze.
Na czlonka mi byly studia???SolarPolar, Reni, efcia, moremi, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, czyli masz brac 4000 jednostek dziennie. To ja bym musiala brac 20 kropel dziennie. Za duzo chyba. Tu jest napisane,ze 1 kropla (200) pokrywa 100 % zapotrzebowania dziennego.
U Ciebie byl duzy niedobor ?
Bardzo duzy niedobor mialam. Musialabym sprawdzic w notatkach jaki. Ale to w domu.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.