35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Polska ma 38 milionów ludności, a boją sie 7 tysięcy. Pfffff! Przecież nasza fantastyczna Młodzież taką ilość zjada na śniadanie przed meczem np. Legii.
ich baby nie siedza na ovufrendzieBursztyn, SolarPolar, efcia, Dziobak, Sabina, Mega, Reni, macduska, Mimbla, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:chyba zapomniałas w jakim tempie sie rozmnażają
ich baby nie siedza na ovufrendzieBursztyn, SolarPolar, Dziobak, efcia, moremi, Mega, BISCA, kkisia, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Prawda avocado na slodko, a jednak.
simba - przepis balijski.
do wysokiej szklanki wlewala na 1/4 wysokosci rozpuszczona czekolade, do miksera szlo awokado+ mleko sojowe lub ryzowe lub kokosowe + kostki lodu, wszysko razem zmiksowac i wlac na czekolade, bez dodatku cukru
bardzo dobre tez to byloWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:32
SolarPolar, Simba, efcia, Bozia3, BISCA, Mimbla, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Polska ma 38 milionów ludności, a boją sie 7 tysięcy. Pfffff! Przecież nasza fantastyczna Młodzież taką ilość zjada na śniadanie przed meczem np. Legii.
dziekuje morka - to jest bardzo pocieszające
edit:Heretyczka wrote:chyba zapomniałas w jakim tempie sie rozmnażają
ich baby nie siedza na ovufrendzie
po wpisie Hery znowu zaczynam sie bać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:35
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj barany w Belgii beda miec prawdziwe swieto - nareszcie zabroniono im podzynac gardla na zywca. Muslimy sie zbuntowaly i zamiast 300 baranow kupili tylko 70. Ciekawe przy czym dzis beda swietowac? Moze przy golonce? Buahahahahahaha
Swinia ze mnie?SolarPolar, Dziobak, efcia, Heretyczka, moremi, Bozia3, Mega, Reni, BISCA, macduska, kkisia, ania.g, Sabina, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Polska ma 38 milionów ludności, a boją sie 7 tysięcy. Pfffff! Przecież nasza fantastyczna Młodzież taką ilość zjada na śniadanie przed meczem np. Legii.
Heretyczka, moremi, kkisia, ania.g, megan8, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moja bratowa jest z Bali, i robila podobny napoj, tylko ze zamiast kawy byla czekolada:
do wysokiej szklanki wlewala na 1/4 wysokosci rozpuszczona czekolade, do miksera szlo awokado+ mleko sojowe lub ryzowe lub kokosowe + kostki lodu, wszysko razem zmiksowac i wlac na czekolade, bez dodatku cukru
bardzo dobre tez to byloBursztyn, SolarPolar, efcia, Bozia3, Mega, BISCA, Mimbla, kkisia, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:I chodzo na invitra i bioro od razu po fefnascie zarodkuf
Mega, ania.g, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzisiaj barany w Belgii beda miec prawdziwe swieto - nareszcie zabroniono im podzynac gardla na zywca. Muslimy sie zbuntowaly i zamiast 300 baranow kupili tylko 70. Ciekawe przy czym dzis beda swietowac? Moze przy golonce? Buahahahahahaha
Swinia ze mnie?SolarPolar, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja biore Pogestan 200, tez jest dousny lub dowcipny. Na ulotce jest napisane, ze nie zadnych skutkow ubocznych przy stosowaniu dopochwowym. A po co ten zel ?
skutki uboczne sOm ja mam
Spie na siedzaco, nudnosci , zawroty glowy I najgorsze tyje po niej
-
Heretyczka wrote:nie muszo bo muzułki sie rozmnazaja w bardzo młodym wieku i maja tempo przyrostu naturalnego 4 razy szybsze od pzrecietnej polki, matematyka jest prosta, kto nie kuma ten tuman
Reni, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny