X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    grupowa fotka:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05104d48465b.png

na pamiontkę tego historycznego dnia :)
    Genialne :)

Reni, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kapturnica, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby mi w styczniu IVF przyniosło efekty

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b838867e356.jpg

ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, paszczakin, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, megan8, SolarPolar, Bursztyn, beates, Mega, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze niech go nakarmi?

:D

Mowisz? ;) eee, nie ;)

Simba, dorbie lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Genialne :)
    wink333ix8.gif

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maly nie placze, (odpukac w niemalowane), ostatnio zdarzylo mu sie wyc jak bylismy w szpitalu i mial wtedy kolke .Ojjj wtedy było grubo .
    Nie nosimy go zbyt duzo , wystarcza mu lezenie obok , gladzenie po buźce, całowanie , czyli przede wszystkim dotyk .
    A zasypia różnie , czasem przy piersi , czasem miedzy nami na łózku ale w większości w łóżeczku .Bardzo lubi jak ma włączoną pozytywke od karuzeli ze spokojnymi melodyjkami i wtedy odlatuje.
    Natomiast dzis ewidentnie potrzebuje przytulania , dotyku i bliskości a ja jak patrze na te rozbiegane jeszcze oczyska to nie mam serca nie przytulic <3 .W końcu tyle na to czekałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:07

ComeToMeBaby, Mala79, Simba, macduska, dorbie, Heretyczka, efcia, anna maria, iwcia77, Natka_79, BISCA, Sabina, moremi, Bursztyn, Mega, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm mam chwile zanim Dziecie wroci ze szkoly i chyba musze odpalic kompa bo na telefonie nie zrobie nowego awatara pasujacego do Waszych.
    Tylko musze doczytac na szybko o co chodzi jaki jest temat przewodni...
    I pytanie czy jeszcze moge go zmienic? I bede miala zaliczone:-)

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Heretyczka, efcia, iwcia77, moremi, SolarPolar, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• starasowa Debiutantka

Wysłany: 25 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie ubrana...wszystkie takie ładne, idę zdjąć zasłonę wytnę trzy dziury, albo cztery?

ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie maly nie placze, (odpukac w niemalowane), ostatnio zdarzylo mu sie wyc jak bylismy w szpitalu i mial wtedy kolke .Ojjj wtedy było grubo .
    Nie nosimy go zbyt duzo , wystarcza mu lezenie obok , gladzenie po buźce, całowanie , czyli przede wszystkim dotyk .
    A zasypia różnie , czasem przy piersi , czasem miedzy nami na łózku ale w większości w łóżeczku .Bardzo lubi jak ma włączoną pozytywke od karuzeli ze spokojnymi melodyjkami i wtedy odlatuje.
    Natomiast dzis ewidentnie potrzebuje przytulania , dotyku i bliskości a ja jak patrze na te rozbiegane jeszcze oczyska to nie mam serca nie przytulic <3 .W końcu tyle na to czekałam.
    Bo dzieci bez powodu nie placza :) ;)

kapturnica, paszczakin, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/12342735717649331229.jpg

Simba, kapturnica, dorbie, Heretyczka, efcia, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Mimbla, beates, Bursztyn, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa siedze w banku na dosc powaznym spotkaniu , odpalilam sobie ovu i zdjecie grupowe parsknelam smiechem razem z kawa :D
    Wszyscy ma mnie zdziwieni co mnie tak rozbawilo nawet padlo pytanie stopa procentowa Pani nie odpowiada :/
    Wariatki <3

macduska, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Reni, efcia, iwcia77, BISCA, Sabina, moremi, megan8, SolarPolar, Mimbla, beates, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam powiedziec, ze mi Paszcza wczoraj zorganizowala taki W-F ze myslalam, ze po powrocie do domu mi nogi w dupe wrosna.
    Tysiac pincet kilometrow na piechote, z wozkiem pod gore i w deszczu, slalomem miedzy pedzacymi samochodami. O.o

Do dzis mam debet kaloryczny.
    Wlasnie: co jemy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:12

kapturnica, Reni, efcia, iwcia77, BISCA, Sabina, moremi, Mega, Magdala, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie zamówię na następną owulację.
    http://iv.pl/images/05217013714275634582.jpg

kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Heretyczka, efcia, iwcia77, moremi, Sabina, megan8, SolarPolar, Mimbla, Bursztyn, beates, Mega, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo dzieci bez powodu nie placza :) ;)
    No podobno zawsze jakas przyczyna jest.
    Ale można ryczeć pewnie też ze zwykłej złośliwości czy focha 8)
    Simba widzisz miała nawiązac do Twojego filmiku z fb .Leon niezły będzie zawodnik.Juz brata okrada ze smoczka XD

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam czasu dzis tu pitolic - bo zasuwam w związku z jutrzejsza imprezą...ale śledzę każdy Wasz krok...proszę za dużo nie przeklinać...bo wysadzę...no!

kapturnica, Simba, macduska, ComeToMeBaby, Reni, Heretyczka, paszczakin, efcia, iwcia77, BISCA, moremi, Sabina, SolarPolar, Mimbla, Bursztyn, Mega, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chcialam powiedziec, ze mi Paszcza wczoraj zorganizowala taki W-F ze myslalam, ze po powrocie do domu mi nogi w dupe wrosna.
    Tysiac pincet kilometrow na piechote, z wozkiem pod gore i w deszczu, slalomem miedzy pedzacymi samochodami. O.o

Sniadanie:
    Winogrona, gruszki, ser plesniowy, orzechy włoskie.

Obiad:
    Opiekane ziemniaki, pstrąg z warzywami.

Kolacja:
    Jeszcze nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:22

Simba, efcia, moremi, Sabina, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Kaptu, ja mlodego nie odstawialam nigdzie (jak nie spal) przez jakies pierwsze 6 tygodni ;) odkladany byl tylko do lozka jak spal. Zadne tam "przyzwyczai sie i zawsze bedziesz musiala nosic" (komentarz mojej matki)..
    Ja widac sie sprawdzila moja wersja- w domu Adam jest noszony tylko do odbicia, przy przenoszeniu z miejsca na miejsce lub kiedy mamy taka potrzebe (chyba czesciej my mamy, niz on ;)

kapturnica, efcia, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No podobno zawsze jakas przyczyna jest.
    Ale można ryczeć pewnie też ze zwykłej złośliwości czy focha 8)
    Simba widzisz miała nawiązac do Twojego filmiku z fb .Leon niezły będzie zawodnik.Juz brata okrada ze smoczka XD
    No jest jest. Teraz jak juz sam zasuwa po mieszkaniu to troche Maksowi odpuscil - na tapecie sa kable, nasze klapki, ipad, telefony, papier kuchenny i piloty wszelkiej masci. Zaczal tez stawac na nogi, wiec cos czuje przez skore, ze za chwile zacznie to to lazic O.o

paszczakin, kapturnica, efcia, iwcia77, BISCA, moremi, beates, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie wierzę, że dziecko się przyzwyczai do noszenia. Raczej musi się powoli odzwyczajać po urodzeniu.

paszczakin, Simba, kapturnica, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Pasztet dla Ciebie mialam i zapomnialam Ci dac.. Przyjedziesz na kolejne 1500 (bez deszczu i samochodow)?
    Bo wyszedl mi tym razem rewelacyjny ;)

Simba, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie mam czasu dzis tu pitolic - bo zasuwam w związku z jutrzejsza imprezą...ale śledzę każdy Wasz krok...proszę za dużo nie przeklinać...bo wysadzę...no!
    Boziu a raczej allahu udał Ci się post w połączeniu z avatem

Bozia3, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 11452 11453 11454 11455 11456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ