35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oby mi w styczniu IVF przyniosło efekty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b838867e356.jpg
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, paszczakin, dorbie, iwcia77, Sabina, moremi, megan8, SolarPolar, Bursztyn, beates, Mega, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
U mnie maly nie placze, (odpukac w niemalowane), ostatnio zdarzylo mu sie wyc jak bylismy w szpitalu i mial wtedy kolke .Ojjj wtedy było grubo .
Nie nosimy go zbyt duzo , wystarcza mu lezenie obok , gladzenie po buźce, całowanie , czyli przede wszystkim dotyk .
A zasypia różnie , czasem przy piersi , czasem miedzy nami na łózku ale w większości w łóżeczku .Bardzo lubi jak ma włączoną pozytywke od karuzeli ze spokojnymi melodyjkami i wtedy odlatuje.
Natomiast dzis ewidentnie potrzebuje przytulania , dotyku i bliskości a ja jak patrze na te rozbiegane jeszcze oczyska to nie mam serca nie przytulic
.W końcu tyle na to czekałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:07
ComeToMeBaby, Mala79, Simba, macduska, dorbie, Heretyczka, efcia, anna maria, iwcia77, Natka_79, BISCA, Sabina, moremi, Bursztyn, Mega, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHmm mam chwile zanim Dziecie wroci ze szkoly i chyba musze odpalic kompa bo na telefonie nie zrobie nowego awatara pasujacego do Waszych.
Tylko musze doczytac na szybko o co chodzi jaki jest temat przewodni...
I pytanie czy jeszcze moge go zmienic? I bede miala zaliczone:-)
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Heretyczka, efcia, iwcia77, moremi, SolarPolar, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bo dzieci bez powodu nie placzakapturnica wrote:U mnie maly nie placze, (odpukac w niemalowane), ostatnio zdarzylo mu sie wyc jak bylismy w szpitalu i mial wtedy kolke .Ojjj wtedy było grubo .
Nie nosimy go zbyt duzo , wystarcza mu lezenie obok , gladzenie po buźce, całowanie , czyli przede wszystkim dotyk .
A zasypia różnie , czasem przy piersi , czasem miedzy nami na łózku ale w większości w łóżeczku .Bardzo lubi jak ma włączoną pozytywke od karuzeli ze spokojnymi melodyjkami i wtedy odlatuje.
Natomiast dzis ewidentnie potrzebuje przytulania , dotyku i bliskości a ja jak patrze na te rozbiegane jeszcze oczyska to nie mam serca nie przytulic
kapturnica, paszczakin, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qrwa siedze w banku na dosc powaznym spotkaniu , odpalilam sobie ovu i zdjecie grupowe parsknelam smiechem razem z kawa

Wszyscy ma mnie zdziwieni co mnie tak rozbawilo nawet padlo pytanie stopa procentowa Pani nie odpowiada
Wariatki
macduska, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Reni, efcia, iwcia77, BISCA, Sabina, moremi, megan8, SolarPolar, Mimbla, beates, Magdala, kkisia, ania.g, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Chcialam powiedziec, ze mi Paszcza wczoraj zorganizowala taki W-F ze myslalam, ze po powrocie do domu mi nogi w dupe wrosna.
Tysiac pincet kilometrow na piechote, z wozkiem pod gore i w deszczu, slalomem miedzy pedzacymi samochodami.
Do dzis mam debet kaloryczny.
Wlasnie: co jemy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:12
kapturnica, Reni, efcia, iwcia77, BISCA, Sabina, moremi, Mega, Magdala, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba sobie zamówię na następną owulację.
http://iv.pl/images/05217013714275634582.jpg
kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Heretyczka, efcia, iwcia77, moremi, Sabina, megan8, SolarPolar, Mimbla, Bursztyn, beates, Mega, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
No podobno zawsze jakas przyczyna jest.Simba wrote:Bo dzieci bez powodu nie placza

Ale można ryczeć pewnie też ze zwykłej złośliwości czy focha
Simba widzisz miała nawiązac do Twojego filmiku z fb .Leon niezły będzie zawodnik.Juz brata okrada ze smoczka
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-
nie mam czasu dzis tu pitolic - bo zasuwam w związku z jutrzejsza imprezą...ale śledzę każdy Wasz krok...proszę za dużo nie przeklinać...bo wysadzę...no!
kapturnica, Simba, macduska, ComeToMeBaby, Reni, Heretyczka, paszczakin, efcia, iwcia77, BISCA, moremi, Sabina, SolarPolar, Mimbla, Bursztyn, Mega, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chcialam powiedziec, ze mi Paszcza wczoraj zorganizowala taki W-F ze myslalam, ze po powrocie do domu mi nogi w dupe wrosna.
Tysiac pincet kilometrow na piechote, z wozkiem pod gore i w deszczu, slalomem miedzy pedzacymi samochodami.
Wlasnie: co jemy?
Sniadanie:
Winogrona, gruszki, ser plesniowy, orzechy włoskie.
Obiad:
Opiekane ziemniaki, pstrąg z warzywami.
Kolacja:
Jeszcze nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:22
Simba, efcia, moremi, Sabina, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie maly nie placze, (odpukac w niemalowane), ostatnio zdarzylo mu sie wyc jak bylismy w szpitalu i mial wtedy kolke .Ojjj wtedy było grubo .
Kaptu, ja mlodego nie odstawialam nigdzie (jak nie spal) przez jakies pierwsze 6 tygodni
odkladany byl tylko do lozka jak spal. Zadne tam "przyzwyczai sie i zawsze bedziesz musiala nosic" (komentarz mojej matki)..
Ja widac sie sprawdzila moja wersja- w domu Adam jest noszony tylko do odbicia, przy przenoszeniu z miejsca na miejsce lub kiedy mamy taka potrzebe (chyba czesciej my mamy, niz on
kapturnica, efcia, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
No jest jest. Teraz jak juz sam zasuwa po mieszkaniu to troche Maksowi odpuscil - na tapecie sa kable, nasze klapki, ipad, telefony, papier kuchenny i piloty wszelkiej masci. Zaczal tez stawac na nogi, wiec cos czuje przez skore, ze za chwile zacznie to to lazickapturnica wrote:No podobno zawsze jakas przyczyna jest.
Ale można ryczeć pewnie też ze zwykłej złośliwości czy focha
Simba widzisz miała nawiązac do Twojego filmiku z fb .Leon niezły będzie zawodnik.Juz brata okrada ze smoczka
paszczakin, kapturnica, efcia, iwcia77, BISCA, moremi, beates, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Chcialam powiedziec, ze mi Paszcza wczoraj zorganizowala taki W-F ze myslalam, ze po powrocie do domu mi nogi w dupe wrosna.
Wlasnie: co jemy?
Pasztet dla Ciebie mialam i zapomnialam Ci dac.. Przyjedziesz na kolejne 1500 (bez deszczu i samochodow)?
Bo wyszedl mi tym razem rewelacyjny
Simba, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Boziu a raczej allahu udał Ci się post w połączeniu z avatemBozia3 wrote:nie mam czasu dzis tu pitolic - bo zasuwam w związku z jutrzejsza imprezą...ale śledzę każdy Wasz krok...proszę za dużo nie przeklinać...bo wysadzę...no!
Bozia3, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość