35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Nie, no ja nie będę zasmiecać burkami kompa w pracy, hi, hi, informatyk by sie zdziwil
Także ja taka nieubrana niestety, najwyzej rok pwotórze
Jako przewodniczaca klasowego samorzadu wnioskuję do Pani o zwolnienie cięzarówek z obowiazku noszenia burki.ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Pasztet dla Ciebie mialam i zapomnialam Ci dac.. Przyjedziesz na kolejne 1500 (bez deszczu i samochodow)?
Bo wyszedl mi tym razem rewelacyjny
Przyjade pewnie ze przyjade. Na pasztet to nawet i na 3000 z burzapaszczakin, efcia, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Sniadanie:
Winogron, gruszki, ser plesniowy, orzechy włoskie.
Obiad:
Opiekane ziemniaki, pstrąg z warzywami.
Kolacja:
Jeszcze nie wiem.
Ale tym jednym winogronem to sie nie najeszmacduska, Heretyczka, iwcia77, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie, no ja nie będę zasmiecać burkami kompa w pracy, hi, hi, informatyk by sie zdziwil
Także ja taka nieubrana niestety, najwyzej rok pwotórze
لعن الخاطئ وكأنك لا تخجل أن تأتي إلى هنا والجلوس عاريا في المنتدى. لطيفة البطن حتى بالمناسبةReni, iwcia77, dorbie, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kupilam to w tym roku na wakacjach w Biedronce - to jest produkowane na Litwie (przynajmniej te z Biedry). Dzejms o maly wlos lzy nie uronil, bo to jego przysmaki z dziecinstwa w Estonii
i mój mąż też je pokochał, chociaż za zwykłymi słodyczami nie przepada. Mój ojciec czasami je z Białorusi przywozi.
Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Ja na 40 zrobię sobie tatuaż albo przekłuję pępek. Zwariowałam?
Koleżanka zrobiła jako babcia. Ale miała zaledwie 45 lat. Później zrobiła jeszcze dwamacduska, efcia, dorbie, beates, Sabina, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tak, te co ja kupiłam również. Najlepsze są
i mój mąż też je pokochał, chociaż za zwykłymi słodyczami nie przepada. Mój ojciec czasami je z Białorusi przywozi.
tez to lubie- moja kolezanka z Wegier zawsze to przywozi..
https://pl.wikipedia.org/wiki/T%C3%BAr%C3%B3_Rudimoremi lubi tę wiadomość
-
jestem
widze ze dzisiejsza akcja awatarowa sie podoba
ma sie czasem fajne pomysly
..przynajmiej forum sie ozywilo
u mnie gulasz z czerwonym ryzem -ale taki wymyslony bo wszystko tam wrzucilam..nawet znalazlam curcume to tez dalamdorbie, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:o masz, zaraz kometa wklei "winogron" z penisem
proszzzz....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1342b709dc24.jpgiwcia77, macduska, dorbie, moremi, efcia, megan8, Mimbla, kapturnica, BISCA, Bursztyn, Sabina, paszczakin, kkisia, Aasiula, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość