35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja

balam sie zajrzec w moim normalnym wcieleniu, bo wszystkie byscie byly zbrukane..
burka, buka, jeden pies
jestem!
Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mimbla, Magdala, ania.g lubią tę wiadomość
-
Akuratna na lodaComeToMeBaby wrote:o, proszzzz.... kto powiedział, że się nie da?

może nie jest to arcydzieło, ale... ale się starałam
chociaż, w sumie, wolałabym taką założyć:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37deafae0bb8.jpg
hyhyhyhy interpretacja dowolna
ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ale czemu "Mega wrote:Akuratna na loda

" ?
hyhyhy
zresztą- kometa to przecież tylko lód
aaaa nie, w płodne nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:48
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dodzwoniłam sie
idę na podglad jajcow 1.10 na 18:15
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
Kometa zajebisty awatar
Wogóle patent na allah akbary i inne wymiata
.
Sabbcia kot terrorysta zabójczy.Co nik to lepszy
Młody mi nie spał 3godziny i dopiero padł
Jak siedziałam z nim to oki bo podsmiechujki i rozglądanie.Ojciec zmieniał i co ??I młody krzywa buźka od razu .
Drogie Bravo czy to juz sie zaczyna brak czasu na kupsztala i szamanie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:51
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymnie!
Ps. Piękny róż Szaron
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 września 2015, 17:52
kapturnica, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grupowa fotka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05104d48465b.png
na pamiontkę tego historycznego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:00
Reni, Simba, paszczakin, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, megan8, SolarPolar, Bursztyn, Mega, Magdala, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa zajebisty awatar
Wogóle patent na allah akbary i inne wymiata
.
Sabbcia kot terrorysta zabójczy.Co nik to lepszy
Młody mi nie spał 3godziny i dopiero padł
Jak siedziałam z nim to oki bo podsmiechujki i rozglądanie.Ojciec zmieniał i co ??I młody krzywa buźka od razu .
Drogie Bravo czy to juz sie zaczyna brak czasu na kupsztala i szamanie ?
Do mnie ostatnio napisala kumpela z pracy, ta co miala rozdzic miesiac wczesniej, a urodzila dzien po mnie. Juz wczesniej pisala, że mlodego odlozyc nie moze, bo wyje.
A wczoraj napisala z proba o rade jak zrobic, zeby dzieciak se sam troche polezal, posiedzial
Ha, ja paszcza, penis nie matka, porad udzielam!
W sumie moglabym jej napisac, ze jakby jej 5 miesieczne dziecko mialo 72cm i wazylo 9,5kg to sama by znalazla sposob, zeby go NIE nosic
ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ej, bo to za balwan na liscie? i kun?
takich u nas ni ma, poszly!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:00
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kurcze w Warszawie zbiera się na deszcz chyba. Jak nic jesień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16027cee01d9.jpg eh... nic się nie chce
jestem już gotowa na zimę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c5220ccbc84.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:00
Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, moremi, megan8, SolarPolar, Mimbla, Bursztyn, beates, Mega, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Moze niech go nakarmi?paszczakin wrote:Do mnie ostatnio napisala kumpela z pracy, ta co miala rozdzic miesiac wczesniej, a urodzila dzien po mnie. Juz wczesniej pisala, że mlodego odlozyc nie moze, bo wyje.
A wczoraj napisala z proba o rade jak zrobic, zeby dzieciak se sam troche polezal, posiedzial
Ha, ja paszcza, penis nie matka, porad udzielam!
W sumie moglabym jej napisac, ze jakby jej 5 miesieczne dziecko mialo 72cm i wazylo 9,5kg to sama by znalazla sposob, zeby go NIE nosic
kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość