35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej no! To one nie jedza kopca kreta??ComeToMeBaby wrote:Co jedzą Dziobaki?
(za obeznani.pl):
"Dziobaki żywią się mięsem. Jego przysmakami są głównie larwy owadów, słodkowodne krewetki, pierścienice, małe skorupiaki. Jako że większość czasu spędzają w wodzie, polują głównie w tym środowisku. Złapaną zdobycz wyciągają na powierzchnię i tam zjadają."
ie musisz dziękować
podane na tacy 
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:One służa do przemieszczania zapłodnionego jaja w dół do macicy.
A swoja drogą dziwne dla mnie jest ,że lekarz bez zbadania drożności orzeka (na oko kurwa),że jaksą rzeski to jest oki ehh ( rzęski ,ze są nie oznacza ,że są zdolne do przemieszczenia jaja jak i ,że na całej długości jajowodu nie ma problemów z drożnościa.Zwł w bańce jajowodu tj na połączeniu z macica..
Dzięki Kapta, czyli robię najpierw hsg a dopiero się zapiszę na inseminację.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ser żółty mierzwiony, łosoś sałatkowy (tego u Was pod dostatkiem), oliwki zielone i szczypiorek ewentualnie wykałaczki. Na środek plastra kładziesz trochę łososia i jedną oliwke, robisz sakiewkę i związujesz szczypiorkiem. Gotowe.
Ser musi chwilę wcześniej poleżec, żeby był miękki.
Jaki to jest ser mierzwiony?
Aa takie cienkie plastry? Dziwna nazwa.
moremi, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Myslem i myslem, co zrobic na urodziny na niedziele. Bedzie nas 3 z Adasiem i 3 gosci. Zadnej nasiadowy z zazeraniem sie, tylko kawa, ciasto ( kopiec kreta w roli glownej i brownies ), jakies drobne chrupaczki, owoce. Bedzie tez klasyczna salatka jarzynowa, bo nasze Norwegi ja lubia. Co proponujecie jeszcze? Ma byc male, tanie, szybkie do zrobienia.
Koreczki moze? Ale czy koreczki sa szybkie?
Tanio i szybko ? Polecam paluszki i
Aasiula, moremi, iwcia77, Dziobak, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
a opowiadałam wam jaką ostatnio miałam fotomodelkę w studio???
w sumie fajna, zgrabna, urodziwa... miałam jednak wrażenie, że nie potrafi się za dobrze zaprezentować... no- chyba, że wziąłby ją jakiś producent butów do katalogu. Krycha- to ty??!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9719b92ea3f7.jpg
Mimbla, moremi, Reni, macduska, iwcia77, BISCA, Mala79, Bliska 77, kapturnica, kkisia, SolarPolar, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Robiłam wcześniej, jestem po rezonansie, mam microgruczolaka, łykam norprolac...SolarPolar wrote:Malgos calkiem dobre te wyniki. Robilas prolaktyne z obciazeniem?
SolarPolar lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
halo dziewczyny
byłam na spacerze z psem i przypomniało mi się,
że zapomniałam Wam ją przedstawić
no więc:
http://naforum.zapodaj.net/0e919ce26bdc.jpg.html
ComeToMeBaby, moremi, malgos741, Reni, macduska, iwcia77, megan8, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
heheheheMimbla wrote:halo dziewczyny
byłam na spacerze z psem i przypomniało mi się,
że zapomniałam Wam ją przedstawić
no więc:
pisałam ci wcześniej- kopiujesz BBC code.
Ten BBC code wstawia na forum miniaturkę, a nie linka, nie trzeba wtedy nic klikać żeby zobaczyć zdjęcie. Rozmiar wybierasz 200 x 200 lub 500 x 500.
Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a przepraszam bardzo. Teraz już się dostosuję. Dla mnie BBC to stacja telewizyjna

Nie wiem czy umiem... pewnie coś źle znowu ... kuchnia....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8522429551a1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:58
moremi, iwcia77, BISCA, Mala79, Bliska 77, Magdala, kkisia, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:a przepraszam bardzo. Teraz już się dostosuję. Dla mnie BBC to stacja telewizyjna

Nie wiem czy umiem... pewnie coś źle znowu ... kuchnia....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8522429551a1.jpg
Dobra jesteś
... i się udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:59
ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Normalne to wy nie jesteście... I całe szczęście

Prasuje czerwone primitivo.
Biscuit będe jutro bliżej Ciebie. Jedziemy do znajomych w Nancy. Pomacham Ci z placu Stanislas
malgos741, Reni, Dziobak, BISCA, iwcia77, Magdala, kapturnica, kkisia, Bursztyn, SolarPolar, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH