35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Slucham, kochanie?
tylko lepiej zdjąć burkę do reprodukcjihahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:10
Mala79, Magdala, iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myslem i myslem, co zrobic na urodziny na niedziele. Bedzie nas 3 z Adasiem i 3 gosci. Zadnej nasiadowy z zazeraniem sie, tylko kawa, ciasto ( kopiec kreta w roli glownej i brownies ), jakies drobne chrupaczki, owoce. Bedzie tez klasyczna salatka jarzynowa, bo nasze Norwegi ja lubia. Co proponujecie jeszcze? Ma byc male, tanie, szybkie do zrobienia.
Koreczki moze? Ale czy koreczki sa szybkie?
kapturnica, iwcia77, BISCA, Mimbla, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja piję wino jabłkowe rocznik 2012. Kolega mi podarował. Jedyne w swoim rodzaju. Mrrrrr....
Ciekawe czy jeszcze ma?wino jest tylko z winogron..z innych owocow to juz nie wino, to nalewki, likiery itp soczki
kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mala79, kkisia, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
One służa do przemieszczania zapłodnionego jaja w dół do macicy.
A swoja drogą dziwne dla mnie jest ,że lekarz bez zbadania drożności orzeka (na oko),że jaksą rzeski to jest oki ehh ( rzęski ,ze są nie oznacza ,że są zdolne do przemieszczenia jaja jak i ,że na całej długości jajowodu nie ma problemów z drożnościa.Zwł w bańce jajowodu tj na połączeniu z macica..
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:18 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 września 2015, 17:54
ComeToMeBaby, Magdala, sandra80, Aasiula, malgos741, macduska, Mala79, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslem i myslem, co zrobic na urodziny na niedziele. Bedzie nas 3 z Adasiem i 3 gosci. Zadnej nasiadowy z zazeraniem sie, tylko kawa, ciasto ( kopiec kreta w roli glownej i brownies ), jakies drobne chrupaczki, owoce. Bedzie tez klasyczna salatka jarzynowa, bo nasze Norwegi ja lubia. Co proponujecie jeszcze? Ma byc male, tanie, szybkie do zrobienia.
(za obeznani.pl):
"Dziobaki żywią się mięsem. Jego przysmakami są głównie larwy owadów, słodkowodne krewetki, pierścienice, małe skorupiaki. Jako że większość czasu spędzają w wodzie, polują głównie w tym środowisku. Złapaną zdobycz wyciągają na powierzchnię i tam zjadają."
ie musisz dziękowaćpodane na tacy
Dziobak, moremi, Magdala, kkisia, BISCA, Mimbla, macduska, Mala79, megan8, paszczakin, caffe, Bursztyn, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslem i myslem, co zrobic na urodziny na niedziele. Bedzie nas 3 z Adasiem i 3 gosci. Zadnej nasiadowy z zazeraniem sie, tylko kawa, ciasto ( kopiec kreta w roli glownej i brownies ), jakies drobne chrupaczki, owoce. Bedzie tez klasyczna salatka jarzynowa, bo nasze Norwegi ja lubia. Co proponujecie jeszcze? Ma byc male, tanie, szybkie do zrobienia.
Ser musi chwilę wcześniej poleżec, żeby był miękki.iwcia77, Magdala, Aasiula, BISCA, Dziobak, Mala79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Kometa po 24 fotka klasowa z dzisiejszego dnia kultury arabskiej ma wisiec na tablò fb u wiedzmof - okiej ?
chyba już te co chciały to pozmieniały, a jak nie to jeszcze mają czas.
o 24tej mogę być... śpiąca
edit: najwyżej zrobię aktualizacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:30
iwcia77 lubi tę wiadomość