35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, dziekuje Wam za zyczenia, i zanim wzruszenie rozpusci mi makijaz, zawijam kiece i lece
Bawcie sie dobrze prasujac intensywnieMala79, macduska, Aasiula, iwcia77, beates, kapturnica, Heretyczka, BISCA, malgos741, Reni, megan8, Mega, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Aaaaaaaaaaaaa. Widzisz. Widze.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:tez zmieniałam gina, klinikę.. uważam że jak człowiek za dużo musi rozkminiać to lepiej zmienić. Wynik tego zabiegu, no cóż dupy nie urywa
a skoro czystosć Twej pochwy nie taka zupełna - antybiogram zrobili? Antybiotyk przepisali?
to skreślając, lecę (w burce) z moim psem na spacer bo już krzyżuje nogi i patrzy na mnie wymownie...
jak wrócę to wysączę- zgadnijcie co ?
wyciąg sfermentowany z agawy, import direct z Meksyku. Bogate źródło fenoli, katechin, witaminy C i kwasu foliowego 5 mg, tak coś słyszałam
Coś mi tam zapisali ale bez antybiogramu, w ciemno pewnie
-
Mimbla wrote:tez zmieniałam gina, klinikę.. uważam że jak człowiek za dużo musi rozkminiać to lepiej zmienić. Wynik tego zabiegu, no cóż dupy nie urywa
a skoro czystosć Twej pochwy nie taka zupełna - antybiogram zrobili? Antybiotyk przepisali?
to skreślając, lecę (w burce) z moim psem na spacer bo już krzyżuje nogi i patrzy na mnie wymownie...
jak wrócę to wysączę- zgadnijcie co ?
wyciąg sfermentowany z agawy, import direct z Meksyku. Bogate źródło fenoli, katechin, witaminy C i kwasu foliowego 5 mg, tak coś słyszałam
Coś mi tam zapisali ale bez antybiogramu, w ciemno pewnie
-
ej, laski, a w ogóle to czemu już prasujecie???
przecież zasady są takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/356d773b3c62.jpg
iwcia77, beates, macduska, Aasiula, moremi, Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Mimbla, Reni, caffe, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Szczerze to mi to też coś tu nie gra, chyba wyrzucanie kasy w błoto, w ogóle dziwny ten gin, mówi że są zrosty w lewym jajowodzie jajnik zrośnięty z jajowodem, nic nie naprawił, hsg nie zrobił mimo że mi pielęgniarka dała jakieś tabletki dowcipne i irygację zrobiła. No huj mnie strzela normalnie.
Aasiula, Mala79, ComeToMeBaby, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ej, laski, a w ogóle to czemu już prasujecie???
przecież zasady są takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/356d773b3c62.jpg
Ja tej ale mam skojarzenie co do emotki ze to facet ktory se robi dobrze hahahahhahamoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie jest lewy jajowod zrosniety z jajnikiem i przetykanie nie pomogło więc mozesz podejrzewac , że i u Ciebie moze byc podobna sytuacj.aDziwny gosciu bo jak juzrobil laparo to powinien wsio sprawdzic od A do Z.
On mówi że są w obu jajowodach jakieś rzęski, więc powinny być drożne, nie wiem co to te rzęski?Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:On mówi że są w obu jajowodach jakieś rzęski, więc powinny być drożne, nie wiem co to te rzęski?
rzęski przesuwają jajeczko wzdłuż jajowodu, kiedy się ono wykluje z jajnika.
dobrze proszę pani, dobrze?Magdala, iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, dziekuje Wam za zyczenia, i zanim wzruszenie rozpusci mi makijaz, zawijam kiece i lece
Bawcie sie dobrze prasujac intensywnieiwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość