35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:niedlugo wychodze ale bardzo namawiam, i wypijcie jakis toast lub kilka
Maz moj wrocil i wreczyl mi byl pakunek z kokarda. Otwieram, a tam pudlo, otwieram pudlo a w srodku rondel....rece mi opadly i pytam czy w zestawie jest tez burka. Odlozylam ten cholerny rondel i mialam ostentacyjnie wyjsc, kiedy on powiedzial: obejrzyj, podnies pokrywke (z pokrywka byl), no to zajrzalam do gara, a tam pudelko, otwieram i oczom mym ukazal sie naszyjnik ze zlota szczerego z blekitnym topazem otoczonym diamencikamiPiekny
Doszlam do wniosku, ze maz jest jednak dobry
Chyba jednak wytrwam w malzenstwie jeszcze rok
No i trzeba bedzie deser dodatkowy postawic, jakies lody czy cosBursztyn, macduska, BISCA, Aasiula, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam dziś na konsultacjach w klinice
mój lekarz uważa, że szkoda czasu i kosztów na inseminację
bo nie wiadomo co z drożnością etc,
można zrobic inseminacje bez badania drożności i czekać
można zrobić wszystkie badania i próbować inseminację
ale
kolejne badania i próby to strata czasu, więc raczej się nastawiamy na in vitro za 2 mceSolarPolar, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula, iwcia77, beates, moremi, kkisia, ania.g, Mega, Mimbla, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Chcialam napisac bys to krzeslo ubrala w burke i tak sie przygladam a to tunel a nie krzeslo:-) Daj jakis kawal na okolocznosc wqurwa laparo - ten o miesiacu miodowym byl hiciorem.
muszę se przypomnieć jakieś kawały, na razie mam w głowie tylko te co mi zrobili w szpitalu, bo to nawet nie kawały tylko dobra komedia
a może raczej tragediaSolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Chcialam napisac bys to krzeslo ubrala w burke i tak sie przygladam a to tunel a nie krzeslo:-) Daj jakis kawal na okolocznosc wqurwa laparo - ten o miesiacu miodowym byl hiciorem.
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Polar, masz racje. Ja tez widzialam krzeslo. A teraz widze tunel. Nigdy juz nie bedzie jak wczesniej ...macduska, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:byłam dziś na konsultacjach w klinice
mój lekarz uważa, że szkoda czasu i kosztów na inseminację
bo nie wiadomo co z drożnością etc,
można zrobic inseminacje bez badania drożności i czekać
można zrobić wszystkie badania i próbować inseminację
ale
kolejne badania i próby to strata czasu, więc raczej się nastawiamy na in vitro za 2 mce
Reni a po czym on tak stwierdził? Robił Ci w ogóle jakieś badania? -
sandra80 wrote:Szczerze to mi to też coś tu nie gra, chyba wyrzucanie kasy w błoto, w ogóle dziwny ten gin, mówi że są zrosty w lewym jajowodzie jajnik zrośnięty z jajowodem, nic nie naprawił, hsg nie zrobił mimo że mi pielęgniarka dała jakieś tabletki dowcipne i irygację zrobiła. No huj mnie strzela normalnie.
zmieniaj! -
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Reni a po czym on tak stwierdził? Robił Ci w ogóle jakieś badania?
Ale to co zaproponował Reni5 lekarz jest bardziej sensowne.
Sandra- masz prawo mieć wkurwa. Najgorzej, że jak człowiek śpi to nie może zareagować. Bo tak to może byś mu wytłumaczyła co powinien zrobić. A z tego co piszesz to on tylko cię otworzył, zajrzał, stwierdził że nic nie zrobi i zamknął.Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no co wy? naprawdę widziałyście krzesło?!?!
przecież to tunel... ma nawet rozświetlone ściany i tory.
dokładniej jest to wyjazd z tunelu.
do kolorowego, pięknego świata. Marzeń.
no nie widziałyście????
pani higienistko- chyba czas na badania wzroku dla całej klasyiwcia77, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no co wy? naprawdę widziałyście krzesło?!?!
przecież to tunel... ma nawet rozświetlone ściany i tory.
dokładniej jest to wyjazd z tunelu.
do kolorowego, pięknego świata. Marzeń.
no nie widziałyście????
pani higienistko- chyba czas na badania wzroku dla całej klasy
No też nie kumam jak tam można krzesło zobaczyć? Pacze z każdej strony i ni wuja krzesła nie widzę, może jak bym se przeprasowała to bym zobaczyła, ale cholera chyba mi nie można?moremi, kkisia, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu, tunel, krzeslo? Ja myslalam, ze to postac z Disneya.moremi, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.