35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandra co by tu...
Wkurwa możesZ mieć nic dziwnego. Dziwi mnie tylko po co robili Ci zabieg jak wynik czystości był wątpliwy?
Możemy sie dziwić do upojenia, nic to nie da. Jakiś dalszy plan ma twój gin? czy Cię tak zostawił? Jeśli tak to raczej poszukaj innego.
Tulę mocno.iwcia77, Mala79, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Sandra co by tu...
Wkurwa możesZ mieć nic dziwnego. Dziwi mnie tylko po co robili Ci zabieg jak wynik czystości był wątpliwy?
Możemy sie dziwić do upojenia, nic to nie da. Jakiś dalszy plan ma twój gin? czy Cię tak zostawił? Jeśli tak to raczej poszukaj innego.
Tulę mocno.
ma plan 3 inseminacje i invitroBISCA lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kaptuś i jak wyniki bo ty się znasz?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:czy będzie jakas dyskoteka szkolna wieczorem z okazji rocznicy Bursztyna??
Maz moj wrocil i wreczyl mi byl pakunek z kokarda. Otwieram, a tam pudlo, otwieram pudlo a w srodku rondel....rece mi opadly i pytam czy w zestawie jest tez burka. Odlozylam ten cholerny rondel i mialam ostentacyjnie wyjsc, kiedy on powiedzial: obejrzyj, podnies pokrywke (z pokrywka byl), no to zajrzalam do gara, a tam pudelko, otwieram i oczom mym ukazal sie naszyjnik ze zlota szczerego z blekitnym topazem otoczonym diamencikamiPiekny
Doszlam do wniosku, ze maz jest jednak dobry
Chyba jednak wytrwam w malzenstwie jeszcze rok
No i trzeba bedzie deser dodatkowy postawic, jakies lody czy cos
BISCA, SolarPolar, macduska, Mala79, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, Magdala, iwcia77, beates, moremi, kapturnica, Dziobak, kkisia, Heretyczka, malgos741, Reni, megan8, caffe, Mega, Sabina, Mimbla, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:O,nie ja jedna się nad tym zastanawiam
Szczerze to mi to też coś tu nie gra, chyba wyrzucanie kasy w błoto, w ogóle dziwny ten gin, mówi że są zrosty w lewym jajowodzie jajnik zrośnięty z jajowodem, nic nie naprawił, hsg nie zrobił mimo że mi pielęgniarka dała jakieś tabletki dowcipne i irygację zrobiła. No huj mnie strzela normalnie.Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a jak sobie radzisz z jedzeniem spaghetti w burce?
SolarPolar, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość