35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:talerz
Ja pierdziu.
Popiolem sie posypac zostalo...
Ale rano sprzatanie mialam super! A wieczorem poprasuje I moze znow posprzatam. Weekendy sa fajne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:47
BISCA, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Heretyczka wrote:dostalam kataru i gardło napierdziela
czym tu sie leczyć?
Mozesz cos probowac, duzo pic, polykac witamine C I czosnek, ale szesc dni w dupe.Heretyczka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hera też to widziałam na żywo
Nie raz
Ale to nie zmienia faktu, że zawsze bawią mnie sytuacje, gdzie ja na ich miejscu czegoś bym nie zrobiła
Np baba w pełnym rynsztunku wchodzi na zjeżdżalnie i zjeżdża
za chwili na powierzchni wody unosi się balon z tego co miała na sobie i jej nogi
reszty nie widać i ni członka nie może wyjść z wody
i po co to tak?kapturnica, macduska, moremi, kkisia, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hera też to widziałam na żywo
Nie raz
Ale to nie zmienia faktu, że zawsze bawią mnie sytuacje, gdzie ja na ich miejscu czegoś bym nie zrobiła
Np baba w pełnym rynsztunku wchodzi na zjeżdżalnie i zjeżdża
za chwili na powierzchni wody unosi się balon z tego co miała na sobie i jej nogi
reszty nie widać i ni członka nie może wyjść z wody
i po co to tak?Bursztyn, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie mam czasu dziś kompletnie...ale jestem w temacie jedzenia i forum dziś:
obejrzyjcie - to króciutki filmik - kilkanaście sekund:
https://www.facebook.com/107300489288899/videos/1092629364089335/kapturnica, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny