35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Szczerze to mi to też coś tu nie gra, chyba wyrzucanie kasy w błoto, w ogóle dziwny ten gin, mówi że są zrosty w lewym jajowodzie jajnik zrośnięty z jajowodem, nic nie naprawił, hsg nie zrobił mimo że mi pielęgniarka dała jakieś tabletki dowcipne i irygację zrobiła. No huj mnie strzela normalnie.
brzmi dziwnie.. ja bym zmienila..
zreszta sama zmienilam klinikę.. jak Ci instynkt mowi, ze cos ie tak, to wiej..Mimbla, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:No też nie kumam jak tam można krzesło zobaczyć? Pacze z każdej strony i ni wuja krzesła nie widzę, może jak bym se przeprasowała to bym zobaczyła, ale cholera chyba mi nie można?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c751e477ccd9.jpgpaszczakin lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magdala ale że jaka postać?
Nie wiem, jakis prosiaczek czy cos. Szczerze mowiac sie nie wpatrywalam. Napis Disney mi sie tam majaczyl. Wybacz.
A w ogole mam do Ciebie pare pytan odnosnie tej laparo. Chcesz tu czy na priv?moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni555 wrote:byłam dziś na konsultacjach w klinice
mój lekarz uważa, że szkoda czasu i kosztów na inseminację
bo nie wiadomo co z drożnością etc,
można zrobic inseminacje bez badania drożności i czekać
można zrobić wszystkie badania i próbować inseminację
ale
kolejne badania i próby to strata czasu, więc raczej się nastawiamy na in vitro za 2 mce
inseminacje robilabym tylko, jesli za darmi i na IVF trzeba czekac.. inaczej, statystycznie, strata czasu..
macduska, Mala79, Mimbla, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to D jest takie Disneyowskie. Ale żeby zaraz postać??
Paniii hiiigieeeeniiiiiiiiistko!!!!
Ciiiii.....
Nie wywołuj higienistki z lasu. Płodne dni ma.Mala79, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, kapturnica, Dziobak, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:chyba z czymś takim, tylko dla uproszczenia z dwiema nogami, im się mogło kojarzyć:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c751e477ccd9.jpg
ja pitole ale to trzeba mieć wyobraźnię -
Magdala wrote:Nie wiem, jakis prosiaczek czy cos. Szczerze mowiac sie nie wpatrywalam. Napis Disney mi sie tam majaczyl. Wybacz.
A w ogole mam do Ciebie pare pytan odnosnie tej laparo. Chcesz tu czy na priv?
może być na priv -
macduska wrote:Ciiiii.....
Nie wywołuj higienistki z lasu. Płodne dni ma.macduska lubi tę wiadomość
-
tez zmieniałam gina, klinikę.. uważam że jak człowiek za dużo musi rozkminiać to lepiej zmienić. Wynik tego zabiegu, no cóż dupy nie urywa
a skoro czystosć Twej pochwy nie taka zupełna - antybiogram zrobili? Antybiotyk przepisali?
to skreślając, lecę (w burce) z moim psem na spacer bo już krzyżuje nogi i patrzy na mnie wymownie...
jak wrócę to wysączę- zgadnijcie co ?
wyciąg sfermentowany z agawy, import direct z Meksyku. Bogate źródło fenoli, katechin, witaminy C i kwasu foliowego 5 mg, tak coś słyszałampaszczakin, Mala79, sandra80, Magdala, macduska, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, BISCA, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ja pitole ale to trzeba mieć wyobraźnię
albo slepym byc odrobine
dla slepawych:
http://cs622926.vk.me/v622926965/31aea/hEvbdIKG-fg.jpgComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:tez zmieniałam gina, klinikę.. uważam że jak człowiek za dużo musi rozkminiać to lepiej zmienić. Wynik tego zabiegu, no cóż dupy nie urywa
a skoro czystosć Twej pochwy nie taka zupełna - antybiogram zrobili? Antybiotyk przepisali?
to skreślając, lecę (w burce) z moim psem na spacer bo już krzyżuje nogi i patrzy na mnie wymownie...
jak wrócę to wysączę- zgadnijcie co ?
wyciąg sfermentowany z agawy, import direct z Meksyku. Bogate źródło fenoli, katechin, witaminy C i kwasu foliowego 5 mg, tak coś słyszałamMimbla lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ty jak wrócisz to powinien ci spokojnie wejść poprawiony awatar z dwiema w niebieskich szmatkach.
okay mój pies powiedział że tyle jeszcze wytrzyma..
lepiej?ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość