35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie nie. nie powiedziałaś tego ani jej, ani do tej sytuacji. także wiesz- cmoknij mnie gdzieśHeretyczka wrote:że mnie kopiuje
prawa autorskie
wisisz mi 5 zł- ze zniżkom. za oszczerstwa.
rozliczmy to, bilans na zero.
hehehehehe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynieszkodzi, powiedziałam wczoraj do sandry.....a cmokać cie moze twój małolatComeToMeBaby wrote:nie nie nie. nie powiedziałaś tego ani jej, ani do tej sytuacji. także wiesz- cmoknij mnie gdzieś

wisisz mi 5 zł- ze zniżkom. za oszczerstwa.
rozliczmy to, bilans na zero.
hehehehehe -
No i po wszystkim! M spisał sie doskonale - 89 mln./ml. żołnierzy poszło na wojnę.
Magdala, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin, Bozia3, Aasiula, anna maria, SolarPolar, nick nieaktualny, BISCA, efcia, gosia7122, Mega, malgos741, satori, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co się dzieje z Zofią?
WIdzę Magdala, że u Ciebie pod wykresem komentarze zostawia?
obraziła sie czy o co chodzi, że już do nas nie odzywa się?
Nie sadze aby sie obrazila. Chyba na przerwie jest od forum. Robi swoje.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Was czytam dzisiaj w fabryce, czytam i sobie i Wam zadaję pytanie: CO wyście dzisiaj brały??? Ja tez chcę.
nick nieaktualny, caffe, Reni, nick nieaktualny, Simba, Magdala, paszczakin, Bozia3, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, pierwiastka, sandra80, BISCA, kapturnica, efcia, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nie pytam GDZIE? Pytam CO?
przeczytaj odpowiedź Hery na posty
2 po kolei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 15:13
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

..