35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Polecam Diorskin "SERUM DE TEINT". Jest bardzo wodnisty i nakladany pedzlem daje fajny naturalny efekt. Tylko uwaga, slabo maskuje .Na to puder Guerlin "Météorites". Super jest ten puder. Uzywam go od lat. Pachnie fiolkami i daje tez bardzo naturalny efekt i dodaje blasku
Zamykam rozdzial o mazidlachi dziekuje za uwage
to jest dla kogos kto ma dobra cere, ja mamduzy problem, niestety
Meteorytow uzywalam kiedys i bardzo lubilam, teraz przerzucilam sie na puder Sisley sypki rozswietlajacy (ponoc ma wyciag z nagietka), genialny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:44
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u mnie chlop oglada, wiec ja rykoszetem.. nawet zakodowalam, ze to wazny mecz o "byc" dalej..
nadal uwazam, ze to tylko banda przeplacanych chlopow uganiajaca sie za kawalkiem nadmuchanej skory, ale lepiej wyzywac sie na innych krajach tak, niz robic wojny..
Moj sedzia jest aktualnie w spoczynku. Ty wiesz jak musze uwazac zeby mi sie nie wymknelo za duzo? A zdanie o lataniu za pilka mam podobne tylko gorsze.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzien dobrymoremi wrote:Bry
Natka, jak tam przygowania? Bo wiesz... możesz w każdej chwili urodzić. Hyhyhy
Przygotowania zwolniły ale do przodu. Czuje sie dzis zdecydowanie lepiej to moze troche podgonie.
Ide doczytaćReni, efcia, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tez probowwalam, nie dla mnie
to jest dla kogos kto ma dobra cere, ja mamduzy problem, niestety
Meteorytow uzywalam kiedys i bardzo lubilam, teraz przerzucilam sie na puder Sisley sypki rozswietlajacy (ponoc ma wyciag z nagietka), genialny
Moze sie kiedys skusze ...
Na problem ze skora, ktora latwo sie zaczerwienia polecam
http://www.sephora.fr/Soin-Visage/Soins-cibles/Rougeurs/Redness-Solutions-Poudre-Minerale-Apaisante-Anti-Rougeurs/P315055
Mozna uzywac pod podkal, na podklad albo bez zadnego makijazu. Jest superSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Moze sie kiedys skusze ...
Na problem ze skora, ktora latwo sie zaczerwienia polecam
http://www.sephora.fr/Soin-Visage/Soins-cibles/Rougeurs/Redness-Solutions-Poudre-Minerale-Apaisante-Anti-Rougeurs/P315055
Mozna uzywac pod podkal, na podklad albo bez zadnego makijazu. Jest super
mam problem z tradzikiem, i cholernie ciezko jest mi dobrac cokolwiek z kosmetykow
ale dobra, nie bede juz medzic o tymSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kisia ja drugie podejście będę chyba też bardziej przeżywać
czy będzie lepiej i więcej
czy wszystko ok
jestem z Tobąkkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Simba, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam powiedziec, ze wzmacniam grupowe zaciskanie kciukow.
Wyobrazam to sobie , ze siedzimy w magicznym kregu z piesciami w gorze i zataczajac rekoma kola mruczymy przeciagle Mmmmm.
sandra80, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, BISCA, macduska, Luna76, iwcia77, malgos741, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Zapomnialam powiedziec, ze wzmacniam grupowe zaciskanie kciukow.
Wyobrazam to sobie , ze siedzimy w magicznym kregu z piesciami w gorze i zataczajac rekoma kola mruczymy przeciagle Mmmmm.
brałaś coś?Bursztyn, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Siedzę w poczekalni
trochę mi tu zejdzie bo jest duże opóźnienie
Estradiol z wtorku 6ds to 1311
progrsteron 1
Z nerwów mi niedobrze
nie znam się na estradiolu, ale myślami jestem z Tobom w tej poczekalnikkisia lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Zapomnialam powiedziec, ze wzmacniam grupowe zaciskanie kciukow.
Wacia- zapozujesz?Bursztyn, kkisia, sandra80, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:coś mnie rozbawiło i muszę zapytać Bursztyna jak sobie radzi z jedzeniem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d4557d312e.png
Parskam.
Czy bedzie ciag dalszy?
W chlebie sa jajka??!!
Biedne dziecko.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.