35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja bym to skonsultowała z lekarzem
sorry, ale przy owulacji tyle krwi? no bez jaj
bez jaj nie ma owulacji, co ty jej tu mieszasz!BISCA, Reni, Mimbla, Magdala, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra spadam smieszna wyszykowac
Moze brokatu sobie troche zapodamBISCA, paszczakin, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Reni, Mimbla, Magdala, Natka_79, Sabina, efcia, kapturnica, ania.g, macduska, krycha.stara, gretka, malgos741, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:błąd został naprawiony
wypijem brudzia?
ja juz, prostytutka, w pracy nie pije.. bo mam wyrzuty sumienia.
mozemy wypic wieczorem, jak dziecko spac pojdziesandra80, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dobry albo i nie
dziś Polska gra ze Szkocja
ogladacie?
nadal uwazam, ze to tylko banda przeplacanych chlopow uganiajaca sie za kawalkiem nadmuchanej skory, ale lepiej wyzywac sie na innych krajach tak, niz robic wojny..kkisia, Heretyczka, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Magdala, Sabina, efcia, kapturnica, macduska, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Po porodzie Ci minie.
A mi tradzik minal
MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE WROCI ZLAMAS!!!!
Jasne zde nie wroci!Wyroslas z niego
To ja teraz m u s z e zajsc w ciaze, to chyba jedyny sposob
P.S Dzien dobry Baby, milego dnia Wam zycze i pogodnego
Dodam jeszcze, ze za 2 tyg. bede miec prawdziwe lozko (teraz spimy na flakowatym materacu polozonym na podlodze (w sypialnie jest tez podloga)
sandra80, Simba, Reni, BISCA, Sabina, efcia, kapturnica, ania.g, Bozia3, macduska, megan8, malgos741, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale to w tym cyklu mnie tak napierniczają, dzień w dzień od owu. No cóż, może tak ma być. W końcu każdy cykl inny
Zobaczymy czy raczą przestać. Czuję się tak jak zaczęłam brać antyki - tak bolały, że nie mogłam się ani do chłopa przytulić ani ułożyć do spania. Tyle tylko że nie są nabrzmiałe. A szkoda bo przynajmniej byłby z tego jakiś pożytek hehe
BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:o jak sie sie ciesze ! nie, ze to spotkalo, tylko, ze nie tylko mi i ze sie od tego widocznie nie umiera
Aspiryny nie biore. Zadnych hormonow aktualnie tez nie. Krwiak ? Bedzie widoczny na USG ?
M nie biore pod uwage, bo musze zfabrykowas 2 dzieci. M mi nie na reke
I jeszcze tylko, zeby sie okazalo, ze w ciazy jestes, to w ogole super
bisca, a jak Ty nie masz jajowodow to co sie dzieje z tymi co miesiac dojrzewajacymi jajkami?
serio pytam.. -
paszczakin wrote:ja juz, prostytutka, w pracy nie pije.. bo mam wyrzuty sumienia.
mozemy wypic wieczorem, jak dziecko spac pojdzie
Oż qrwa z tego wszystkiego żem zapomniała, że i ja w robocieNo to masz rację czekamy do wieczora.
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hurrraaaa!!!! To jest wiadomosc!!!!
Jasne zde nie wroci!Wyroslas z niego
To ja teraz m u s z e zajsc w ciaze, to chyba jedyny sposob
P.S Dzien dobry Baby, milego dnia Wam zycze i pogodnego
Dodam jeszcze, ze za 2 tyg. bede miec prawdziwe lozko (teraz spimy na flakowatym materacu polozonym na podlodze (w sypialnie jest tez podloga)
Jeszcze chcialam Ci powiedziec ze zdradzilam fluid Lancome na rzecz Diorskin cos tam cos tam. Ze niby blask ma byc wiekszy. Tlusty, klei sie, blask jest dzieki temu...kolor tylko lepszy, bo mniej rozowy niz lys rose.
Dziekuje za uwageBursztyn, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
no, nadrobione.. co u nas, hmm, nic nowego.. dziecko mi znowu w nocy nie spalo, teraz na 99% winie owoce, odstawiamy i zobacze czy sie poprawi. Wykrecal sie bardzo w lozku i dzwieki wydawal jak wymierajace mamuty, wiec zakladam, ze go brzuch po nich boli..
a ja odkrywam w sobie nieznane poklady cierpliwosci- nic a nic sie nie wprostytutkowuje, a myslalam, ze bede miala ochote przez okno wyrzucic przy takich akcjach.. Co w sumie niewiele by dalo, bo dom mam parterowy..
oczywiscie i dziec i maz po nocnych hecach zasneli sobie zgodnie w lozku na 3h, a ja musialam zapierniczac na pociag i do fabryki.. ale chyba zaczynam sie dostrajac do mniejszej ilosci snu, bo nawet jeszczce mnie nie muli..Simba, Reni, sandra80, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mimbla, BISCA, kkisia, Magdala, Sabina, efcia, kapturnica, ania.g, caffe, iwcia77, malgos741, Dziobak, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No musisz musisz
Jeszcze chcialam Ci powiedziec ze zdradzilam fluid Lancome na rzecz Diorskin cos tam cos tam. Ze niby blask ma byc wiekszy. Tlusty, klei sie, blask jest dzieki temu...kolor tylko lepszy, bo mniej rozowy niz lys rose.
Dziekuje za uwage
Diorskin testowalam pare miesiecy temu, fajny efekt, blask jest ale za malo kryjacy niestety, no i nietrwaly- przynajmniej w moim przypadku.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bisca, a jak Ty nie masz jajowodow to co sie dzieje z tymi co miesiac dojrzewajacymi jajkami?
serio pytam..
Nie mam zielonego pojecia. Wypadaja z jajnikow w NIC. Bidule.ComeToMeBaby, paszczakin, Mimbla, kkisia, Sabina, efcia, Simba, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Facet siedzi w ciemnym klubie sączy drinka i słyszy, ze ktoś usiadł obok niego.
Postanowił zagadać:
-Opowiedzieć Ci dowcip o blondynce?
Na to żeńskim głosem:
-Jestem blondynką mam 170 cm wzrostu i jestem bardzo silną kobietą. Tuż za mną siedzi moja koleżanka, także blondynka, która od 15 lat trenuje podnoszenie ciężarów. Natomiast za nią siedzi 2 metrowa zawodniczka kick-boxingu, także blondynka. Nadal chcesz opowiedzieć ten dowcip?
-Nie , nie chcę, pierdolę nie będę trzy razy tłumaczył.
Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, Mimbla, BISCA, kkisia, Magdala, Sabina, efcia, ania.g, Simba, iwcia77, Luna76, caffe, malgos741, beates, Dziobak, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie mam zielonego pojecia. Wypadaja z jajnikow w NIC. Bidule.
no własnie
jak to działa? o co chodzi?
ciekawe
możesz zapytać swojego gina?
może one Ci się gdzieś tam zbierają? Wiesz jak ikra u rybpaszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, efcia, Simba, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
to samo sobie pomyślałam...
tyle ze owoce robi na tym winie. ale 99% to chyba nawet spiryt tyle nie maReni, sandra80, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość