35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Biskuitek moze to faktycznie przez owulacje?
Kisiel - wypraszam sobie - ja tez jestem zimna suka i planuje nia pozostac.
Mysle ze dziewczyny nie zareagowaly na zasadzie: nie dyskutuj z idiota, bo ten najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem zalatwi doswiadczeniem.
Polecam urynoterapie na cieplo
albo na zasadzie:
“ Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury,
nasra na szachownicę i będzie dumny z wygranej ”BISCA, kkisia, Aasiula, Simba, kapturnica, Bursztyn, efcia, macduska, gretka, Mega, DzikaRoza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki to pewnie hormony
Az sie quwa boje co bedzie jak zajde
Wybije idiotow i mnie zamknamalgos741, Aasiula, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, paszczakin, kapturnica, Mimbla, efcia, macduska, krycha.stara, Luna76, gretka, beates, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Sorki to pewnie hormony
Wybije idiotow i mnie zamkna
nie przejmaj się uwolnimy Cię
w naszym starczym wieku to już nic nie mamy do stracenia, to można iść na całośćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:27
Reni, kkisia, BISCA, paszczakin, kapturnica, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Sorki to pewnie hormony
Wybije idiotow i mnie zamkna
spoko
masz całą armię frustratek za sobą
nie jesteś samaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:25
kkisia, Sabina, BISCA, Simba, ania.g, paszczakin, kapturnica, Mimbla, macduska, krycha.stara, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
no chyba żartujesz?
Hera to najmilsza z osób stąpających po tym naszym ziemskim padoleSimba, Reni, kkisia, kapturnica, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Uwazam, ze to powinno byc juz zawsze nasze powitanie. I haslo jednoczesnie.
Szkoda ze watku nie mozna przemianowac na Kurwidolek podstarzalych frustratek.
To brzmi normalnie jak tytul powiesci sp. Marqueza
Ale koniecznie z tym Szanowny na poczatku. Lepiej brzmi.
Dobry, sloneczny, bede zaraz pila kawe.BISCA, kkisia, Simba, kapturnica, efcia, macduska lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Heretyczka wrote:dobry albo i nie
dziś Polska gra ze Szkocja
ogladacie?
no jasne, w sobotę jadę na mecz Polska-Irlandia to muszę się cuś nie cuś orientowaćBISCA, Heretyczka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Rowniez witam szanowny kurwidołek podstarzałych frustratek !
Kufa, cos nie tego. Wczoraj sluz plodny, bol owulacyjny a rano zalana krwia wstalam
Wylala sie ze mnie ciurkiem zywa krew jak wstalam i poszlam do toalety i do teraz cisza.
Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze nie @ bo w 14dc to cos nie tak no i IVF oddalona o co najmniel 2 tygodnie. A jak nie @ to co TO ?????
Help
Ja mialam identyczna sytuacje z trzy cykle temu. Sluz plodny i trzy dni mocnego krwawienia jasnoczerwonego. W badaniu nic nie bylo.
Wykminilam ze moze to byc:
-skutek brania aspiryny
-skutek brania hormonow
-krwiak
-zapowiadanie sie pindy na mSabina, efcia lubią tę wiadomość
malgos741 wrote:Ja pitole ale dzień mi się zaczął ... dostałam kasę w końcu za zalanie hurra (ładna sumka za parkiet)
będzie na leczenie a parkiet sama zrobię bo do załatania jest tylko jedna dziura
Nie pitol. Dobrze Ci sie zaczal!BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Ja mialam identyczna sytuacje z trzy cykle temu. Sluz plodny i trzy dni mocnego krwawienia jasnoczerwonego. W badaniu nic nie bylo.
Wykminilam ze moze to byc:
-skutek brania aspiryny
-skutek brania hormonow
-krwiak
-zapowiadanie sie pindy na m
o jak sie sie ciesze ! nie, ze to spotkalo, tylko, ze nie tylko mi i ze sie od tego widocznie nie umiera
Aspiryny nie biore. Zadnych hormonow aktualnie tez nie. Krwiak ? Bedzie widoczny na USG ?
M nie biore pod uwage, bo musze zfabrykowas 2 dzieci. M mi nie na reke
I jeszcze tylko, zeby sie okazalo, ze w ciazy jestes, to w ogole superWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:49
Magdala lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:A wczoraj to ja wyszlam na ta najgorsza
sztraszne kisielu, sztraszne
ja sie nie zalapalam, zeby marzenie powiedziec "oddal sie w nieokreslonym kierunku" kolejny raz
posypuje glowe popiolem i, jesli czyta, ww wiadomosc przekazuje!
kkisia, BISCA, Simba, Reni, Mimbla, kapturnica, macduska, krycha.stara, Mega, moremi lubią tę wiadomość