35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kisia o której będziemy wiedziały kiedy masz punkcję?
aaaaale emołszyn
Po 12 juz bedzie wiadomo
Dam znac
Za potrzebujace oczywiscie trzymam co sie da ( ciekawe ze trzymam ja wredna sucz)
A teraz oddalam sie z kurwidolka
Wpadne pozniej na chwile zdac relacje
I chyba czas zaczac zyc innym zyciem a nie tu na forum
Jakos wczoraj mnie tak to wszystko wqurwilo ze spac nie moglam
No bo z tego co zdazylam przez te 2 lata zaobserwowac
To was tez ruszaly takie sytuacje jak wczorajsza
A wczoraj to ja wyszlam na ta najgorszadorbie, Sabina, malgos741, Simba, Aasiula, ania.g, kapturnica, paszczakin, Mimbla, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dorbie pierwsze upomnienie
nie dałaś info, że masz dzisiaj wizytę
Ech, bo miałam mieć tydzień temu, ale położna odwołała, bo zmarł ojciec mojej ginki koleżanki. I nie byłam juz u niej 5 tygodni i to jakoś stres wyzwala. Ale dobrze się czuję, chyba lepiej niż w lipcu, więc może ta szyjka się nie skraca. Nie będę się wkręcaćReni, Aasiula, ania.g, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kuźwa, wolałabym żeby to był jednorazowy incydent. Ale ty się jeszcze nie stymulujesz, no nie? Dopiero jak skończysz ten cykl, prawda? Noo, czyli nie mam znów wytłumaczenia.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Rowniez witam szanowny kurwidołek podstarzałych frustratek !
Kufa, cos nie tego. Wczoraj sluz plodny, bol owulacyjny a rano zalana krwia wstalam
Wylala sie ze mnie ciurkiem zywa krew jak wstalam i poszlam do toalety i do teraz cisza.
Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze nie @ bo w 14dc to cos nie tak no i IVF oddalona o co najmniel 2 tygodnie. A jak nie @ to co TO ?????
Help
Sabina, ania.g, efcia, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Kkisiel, wyluzuj warkoczyki. Masz nerwy przed dziś i nabuzowana jesteś to i wczoraj się ulało. Ale czy nie zauważyłaś naprawdę ani jednego posta o takim samym przesłaniu jak twój?
ochłoń i pomyśl. Jakby co to można ci wskazać
dorbie, malgos741, pierwiastka, Simba, macduska, Mimbla, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Rowniez witam szanowny kurwidołek podstarzałych frustratek !
Kufa, cos nie tego. Wczoraj sluz plodny, bol owulacyjny a rano zalana krwia wstalam
Wylala sie ze mnie ciurkiem zywa krew jak wstalam i poszlam do toalety i do teraz cisza.
Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze nie @ bo w 14dc to cos nie tak no i IVF oddalona o co najmniel 2 tygodnie. A jak nie @ to co TO ?????
Help
MożeBISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Kisiel pamiętaj, denerwowanie się to mszczenie się na własanym zdrowiu za głupotę innych. Ja tam już nie pamiętam tych wczorajszych historii, trzeba oszczać to i już. Dziś jest nowy dzień i tylko to się liczy
BISCA, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, Aasiula, ania.g, kkisia, Sabina, Magdala, Bursztyn, Mimbla, efcia, krycha.stara, beates, satori lubią tę wiadomość
-
"Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje." JP II lubię ten cytat
BISCA, pierwiastka, Simba, dorbie, macduska, malgos741, kkisia, Sabina, Bursztyn, efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Biskuitek moze to faktycznie przez owulacje?
Kisiel - wypraszam sobie - ja tez jestem zimna suka i planuje nia pozostac.
Mysle ze dziewczyny nie zareagowaly na zasadzie: nie dyskutuj z idiota, bo ten najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem zalatwi doswiadczeniem.
Polecam urynoterapie na cieploComeToMeBaby, BISCA, macduska, malgos741, Aasiula, Reni, ania.g, kapturnica, dorbie, kkisia, Sabina, paszczakin, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ale myslisz ze jak ja bedziesz kciukami za szyjke trzymac to jej to pomoze?
ja myślałam, że ona chce ją dusić i jeszcze zdrabnia szyja-szyjkaBISCA, dorbie, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja myślałam, że ona chce ją dusić i jeszcze zdrabnia szyja-szyjka
Jakby pani przeczytała uważnie post Dorbie to by wiedziała o jaką szyjkę chodzi. Eh pani, pani... -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Taka owulka? jajko z rozpędem pękło i zakrwawiło?
Może
Myslisz, ze to nic niepokojacego ? Niepotrzebnie panikuje ?
Ok, czekam na dalszy rozwoj sytuacji. Za tydzien mam wizyte w klinice po rozpiske IVF. Zapytam ginke co o tym sadzi ....
dorbie, malgos741, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość