35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Myslisz, ze to nic niepokojacego ? Niepotrzebnie panikuje ?
Ok, czekam na dalszy rozwoj sytuacji. Za tydzien mam wizyte w klinice po rozpiske IVF. Zapytam ginke co o tym sadzi ....Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:I chyba czas zaczac zyc innym zyciem a nie tu na forum
Jakos wczoraj mnie tak to wszystko wqurwilo ze spac nie moglam
No bo z tego co zdazylam przez te 2 lata zaobserwowac
To was tez ruszaly takie sytuacje jak wczorajsza
A wczoraj to ja wyszlam na ta najgorsza
co TY?
przecież od zawsze wiadomo, że najgorsza jest Hera
przestań się mazać
udam, że tego nie widziałam i zwalę to na hormony
BISCA, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, Simba, Bursztyn, Mimbla, efcia, krycha.stara, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKisiel wyluzuj. Ja się nie odzywałam bo miałam wczoraj urwanie jajników w związku z wycieczką.
Miałaś rację i nie byłaś sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:54
malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja pitole ale dzień mi się zaczął ... dostałam kasę w końcu za zalanie hurra (ładna sumka za parkiet)
będzie na leczenie a parkiet sama zrobię bo do załatania jest tylko jedna dziura
macduska, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, kkisia, Sabina, Magdala, Simba, Bursztyn, Mimbla, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Biskuitek moze to faktycznie przez owulacje?
Kisiel - wypraszam sobie - ja tez jestem zimna suka i planuje nia pozostac.
Mysle ze dziewczyny nie zareagowaly na zasadzie: nie dyskutuj z idiota, bo ten najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem zalatwi doswiadczeniem.
Polecam urynoterapie na cieploszkoda czasu i mojej energi na idiotow ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:55
ComeToMeBaby, malgos741, dorbie, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Kisie ja też tak myślałam ale ja za późno weszłam na owu... muszę się poprawić...
kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Myslisz, ze to nic niepokojacego ? Niepotrzebnie panikuje ?
Ok, czekam na dalszy rozwoj sytuacji. Za tydzien mam wizyte w klinice po rozpiske IVF. Zapytam ginke co o tym sadzi ....
ja bym to skonsultowała z lekarzem
sorry, ale przy owulacji tyle krwi? no bez jajAasiula, malgos741, macduska, BISCA, kkisia, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ey Kiślowa spokojna Twoja rozczochrana.Przecaja też wsadziłam swoje trzy po trzy wczoraj.I zwisa mi i powiewa co kto pomyślał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 10:12
malgos741, dorbie, kkisia, BISCA, Aasiula, Sabina, paszczakin, Mimbla, efcia, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I tak mnie zastanawia jakim sposobem się wydostała skoro Biszkopt nie ma jajowodów?
No, to teraz sie boje.
Jak sie okaze, ze mam jakies chorobsko, to sobie w leb strzele (tak na niby)
Jeszcze mi tego brakowalo. Jak nie urok to przemarsz wojsk, jak to Wacia mowi