35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwiastka wiesz, że jak laski z sąsiedniego wątku odkryją, że tu się udzielasz, a tam napisałaś, że nie masz chęci do udzielania się na forum.. to wyjdzie, że je okłamałaś?
nie to, że Cię wypraszam..nie nie nic z tych rzeczy, wręcz przeciwnie fajnie jak są nowe osoby i więcej ludzi na forumSimba, BISCA, malgos741, kapturnica, Bursztyn, Mimbla, efcia, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pierwiastka wiesz, że jak laski z sąsiedniego wątku odkryją, że tu się udzielasz, a tam napisałaś, że nie masz chęci do udzielania się na forum.. to wyjdzie, że je okłamałaś?
nie to, że Cię wypraszam..nie nie nic z tych rzeczy, wręcz przeciwnie fajnie jak są nowe osoby i więcej ludzi na forum
pzreciez jedna nawet tu tez sie udziela
ja nie mam checi na uzalanie sie a tam ostatnio wylewanie zali, no to poszlam i wylalam
a poza tym, tu tez sie za czesto nie udzielam....Reni, dorbie, efcia, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:alez one wiedza
pzreciez jedna nawet tu tez sie udziela
ja nie mam checi na uzalanie sie a tam ostatnio wylewanie zali, no to poszlam i wylalam
a poza tym, tu tez sie za czesto nie udzielam....
wiesz, bo to tylko świadczy o tym, że Ci u nas lepiej
pierwiastka, Simba, kkisia, sandra80, BISCA, malgos741, kapturnica, efcia, krycha.stara, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam się kawą, kometa ja już mam ale dobra
Asia niech piękne jajca będą
Kometa mnie też już drugi cykl bolą cycki po owu więc wiem co czujeszmalgos741 lubi tę wiadomość
-
coś w tym chyba jest
a tak nawiasem mówiąc, ale tu inwigilacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:18
sandra80, dorbie, Reni, kapturnica, efcia, caffe, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni wrote:Witam szanowny kurwidołek podstarzałych frustratek
Szkoda ze watku nie mozna przemianowac na Kurwidolek podstarzalych frustratek.
To brzmi normalnie jak tytul powiesci sp. MarquezaAasiula, Sabina, BISCA, ania.g, malgos741, Reni, kapturnica, Magdala, Bursztyn, Mimbla, Natka_79, efcia, krycha.stara, caffe, Luna76, Dziobak, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No co? Żeby się nie skracała. Skoro Dorbie nie chce hehe
pierwiastka, BISCA, dorbie, Reni, kapturnica, paszczakin, Mimbla, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:smoczki są tylko przy IUI, IV i ewentualnie przy testowaniu
a takich danych mi nie dajecieot, taki drobiazg.
Simba, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, malgos741, Reni, kapturnica, efcia, krycha.stara, beates, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ale myslisz ze jak ja bedziesz kciukami za szyjke trzymac to jej to pomoze?
dorbie, Simba, kapturnica, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość