35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans wrote:Hm....a co oznacza strzalki dzis nie widzialam i tego nie trybie ???ja czesto nie rozumiem Waszych sloganow ...chyba formulowe , ale sie nie uskarzam , staram sie zrozumiec ....choc czesto jak czytam to mam wrazenie , ze to ja polski paszport nosze lmao Rodacy
dobra wiecej Was juz nie denerwuje , ja w pracy jestem ..... Nie powinnam tu tyle czasu spedzac ...heh
To oznacza, ze nie widzialam strzalki na swoim wlasnym wykresie, do przewijania. Bialej I ogromnej. I baby mialy ze mnie beke dzis.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Podczytuje bo sił mam tyle co kot napłakał
Magda, szybkiego rozwiązania! Ja tam myśle ze jutro twój dzien
To sie Morek ucieszynastępna w kolejce
Przez to cholerstwo mam tyły w sprzątaniui cukry dziwne. oby jutro było lepiej
Oczywiście ściskam co sie da, ten październik musi przynieść cis dobrego
Magda, trzymaj sięszybkiego i lekkiego porodu
A Clara... No cóż - bete zrobiła i z tego co pamiętam, to nie było ciąży. Niech jej fiolet lekki będzie.
Dobranoc
Ps. Evans, a może wrzucisz linka do bloga? Z chęcią poczytam.kkisia, kapturnica, Aasiula, ania.g, Simba, malgos741, Natka_79, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Moja zona brata ciotecznego, jak ja odeslali to zjechala winda na dol do stolowki I tam siedziala. Caly dzien jej zeszlo, ale byla na miejscu.
Aaaaaa i trzymam kciuki za Lunę, Mimble, Kisiela i resztę. Tym co to w sposób tradycyjny próbują zaciążyć też
A tym frustracjom to życze, żeby je myszy zjadły i to w miarę szybko, bo z frustracją to jeszcze przed czterdziestką murowana depresja. A po co?kkisia, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, BISCA, paszczakin, Magdala, Mimbla, efcia, Luna76, Dziobak, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Natka, jak tam przygowania? Bo wiesz... możesz w każdej chwili urodzić. Hyhyhykapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry!!
Magda niech Ci poród lekki bedzie.Przykładowo taki jak moj ze znieczulaczem i z fajnymi ludźmi
Frustratkom zakładającym lewy nik mowimy stanowcze nieT!
Reszcie miłego , słonecznego dnia .
Aasiula, kkisia, Reni, Bursztyn, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Moja zona brata ciotecznego, jak ja odeslali to zjechala winda na dol do stolowki I tam siedziala. Caly dzien jej zeszlo, ale byla na miejscu.
o to ja ten sam typ co Twoja żonaComeToMeBaby, Simba, paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Brrrrr jak zimno
Džisiaj jajca jade ogladackapturnica, pierwiastka, ComeToMeBaby, sandra80, kkisia, Simba, dorbie, malgos741, Reni, BISCA, Magdala, Bursztyn, Mimbla, efcia, Luna76, beates, Dziobak, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula, trzymam kciuki za udane wysiadywanie
A mnie ciągle bolą cycki. To jest naprawdę uciążliwe. Już mnie to wkurza. No ile można? Zaraz się zacznie pms to też będą boleć i wyjdzie na to, że pół miesiąca mam obolałe cycki. Najgorzej, że masaże nie pomagają, choć są przyjemne. Odkryłam, że pomaga gorący prysznic. No ale ile można siedzieć pod prysznicem...
Nie powiem, zaczyna mnie to martwić. Nie chciałabym mieć teraz cykli, w których pół miesiąca napierdziela mnie krzyż, a drugie pół cycki. A miałam iść na usg piersi, profilaktycznie i się w końcu nie wybrałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 08:35
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula, trzymam kciuki za udane wysiadywanie
A mnie ciągle bolą cycki. To jest naprawdę uciążliwe. Już mnie to wkurza. No ile można? Zaraz się zacznie pms to też będą boleć i wyjdzie na to, że pół miesiąca mam obolałe cycki. Najgorzej, że masaże nie pomagają, choć są przyjemne. Odkryłam, że pomaga gorący prysznic. No ale ile można siedzieć pod prysznicem...
Nie powiem, zaczyna mnie to martwić. Nie chciałabym mieć teraz cykli, w których pół miesiąca napierdziela mnie krzyż, a drugie pół cycki. A miałam iść na usg piersi, profilaktycznie i się w końcu nie wybrałam.
A mi tradzik minal
MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE WROCI ZLAMAS!!!!
Aasiula, Sabina, kkisia, BISCA, Bursztyn, efcia, Bozia3, beates, Mega, moremi lubią tę wiadomość