35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Was nadrobić ... am się zsapała...
Luna trzymie teraz dwa tygodnie i nie puszczam
Aasiula, efcia, kkisia, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnysandra80 wrote:Nigdy nie jest tak, że nic nie można zrobić, ale jak się nie jest roszczeniowym to jest się dla nich idealnym pacjentem.
nie widzę siebie awanturującej się w szpitalu o swoje prawa
generalnie gdyby cos było nie tak,gdybym poczuła się źle to mam dzwonic a oni czekaja z otwartymi ramionamiefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda, polecam szorowanie podłogi na kolanach albo dywanu
Bardoz dobrze skurcze wywołuje taka pozycja kolankowo-łokciowa
Mega, moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No tak, tak u nas jest, a w innych krajach inaczej.Jak ja pojechałam do szpitala od odejścia wód 7godzin ale ze skurczami co 4 min i rozwarciem na 4palce, to każdy mnie opieprzał, kto przechodził koło mnie, że tak późno. A ja miałam wszystko obgadnae z lekarzem, głowka była przyparta 2 dni temu itd i byłam gotowa do porodu, który trwał 20-30 minut od mojego przyjazdu
ale u mnie skurcza jeszcze nie uswiadczysz,Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:49
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:fajny poród ,tez bym tak chciała
ale u mnie skórcza jeszcze nie uswiadczysz,efcia, Aasiula, Magda*, Mega, Mimbla, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magda to jesteś bez wód i jeszcze w dodatku daleko od szpitala i jeszcze z podejrzeniem cholestazy? Nie to nawet jak dla mnie za wiele, nie wiem jakie tam są zasady w tym szpitalu ale ja bym się łańcuchem przykuła najwyżej tam.
Moja zona brata ciotecznego, jak ja odeslali to zjechala winda na dol do stolowki I tam siedziala. Caly dzien jej zeszlo, ale byla na miejscu.Mega, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Evans wrote:To mam nadzieje ze beda mieli. celulajacy w szkole polskiej , w szole rosyjskiej jak i w szkole francuskiej..... powodzenia
))))))))))
p.s.a z brakiem toleracji to chyba ciezko zyc , co ? No wkolo jestes wkurzona , albo zaczepki masz
Dobra, ja strzalki dzis nie widzialam, ale I tego nie trybie. O co chodzi z tymi nawiasami po buzce? Wytlumaczy mnie kto?
Dzien durnia.Mega, Bozia3, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dobra, ja strzalki dzis nie widzialam, ale I tego nie trybie. O co chodzi z tymi nawiasami po buzce? Wytlumaczy mnie kto?
Dzien durnia.obiecuje , ze juz nie bede wiecej nawiasow stawiac! P.s.mialo byc duuuzo usmiechnietych buziek ale nie chcialo mi sie wiecej dwukropkow stawiac , co jedynie swiadczy o tym, ze social media raczej obce mi
Hm....a co oznacza strzalki dzis nie widzialam i tego nie trybie ???ja czesto nie rozumiem Waszych sloganow ...chyba formulowe , ale sie nie uskarzam , staram sie zrozumiec ....choc czesto jak czytam to mam wrazenie , ze to ja polski paszport nosze lmao Rodacy
dobra wiecej Was juz nie denerwuje , ja w pracy jestem ..... Nie powinnam tu tyle czasu spedzac ...heh -
nick nieaktualny