35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:tak jakby,wody płodowe poszły,w sumie caly czas idą,ale na wywoływanie dopiero w piątek jestem umówiona :>
Mega, kkisia, Asana, Magda*, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Forumdlaflustragek ...to co napisalas jest chamskie!!!! ja to wlasnie nazywam brakiem umiaru ! dokladnie tak jak kilka osob odnioslo sie do postu o udanej probie .... Tu.na forum Dziewczyny sie staraja o ciaze , tak! Ja tez tam bylam i mi sie akurat udalo i jestem szczesliwa , ale trzymam w kciuki za kazda z Nich!!!!
Do Simba))))) u Cie tez czasem brak toleracji i umiaru ..., ale jeslii Twoim synom uda sie tak biegle pisac w jezyku polskim jak mi to wtedy bedziesz mogla mi powiedziec. wprost, ze glupia jestem i moj poziom ingelektualny rowny jezt zeru
, no chyba , ze jestes na emigracji typowo zarobkowej, czyli nie na stale , a wtedy to zmieni postac rzeczy ..... pozdr i buziak chociaz wiem , ze to.Cie wkurzy :d
-
kkisia wrote:Dziwna ta polityka w Holandii
Powinnas juz zostac w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:55
kkisia, Aasiula, Luna76, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:doczytuje wlasnie rozgrywke Clara versus forum, naprawde tak Was to rusza? ze ktos sobie poszedl a potem wrocil i powiedzial ze jest w ciazy?
bo sie obraziala? no to co z tego? sa gorsze rzeczy na tym swiecie
w sumie fajnie ze jest w ciazyja sie tam ciesze
Kleju do parkietu sie nawachalas tak?kkisia, Reni, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
No niby takie to nasze forum a caly czas węszą ...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45
kapturnica, Simba, kkisia, Natka_79, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bo by chciały być *** nie staraczki a nie mogą!!O!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:46
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Forumdlaflustragek ...to co napisalas jest chamskie!!!! ja to wlasnie nazywam brakiem umiaru ! dokladnie tak jak kilka osob odnioslo sie do postu o udanej probie .... Tu.na forum Dziewczyny sie staraja o ciaze , tak! Ja tez tam bylam i mi sie akurat udalo i jestem szczesliwa , ale trzymam w kciuki za kazda z Nich!!!!
Do Simba))))) u Cie tez czasem brak toleracji i umiaru ..., ale jeslii Twoim synom uda sie tak biegle pisac w jezyku polskim jak mi to wtedy bedziesz mogla mi powiedziec. wprost, ze glupia jestem i moj poziom ingelektualny rowny jezt zeru
, no chyba , ze jestes na emigracji typowo zarobkowej, czyli nie na stale , a wtedy to zmieni postac rzeczy ..... pozdr i buziak chociaz wiem , ze to.Cie wkurzy :d
A mnie nie brakuje czasem tolerancji. Mnie brakuje tolerancji ZAWSZE.
KISSY ślę
kapturnica, Mega, paszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Oj Zygmunt, ty to zawsze pod prąd.
Kleju do parkietu sie nawachalas tak?
no nic na to nie poradze, ze czyjes znikniecie a potem pojawienie sie z ciaza nie wywoluja u mnie takich reakcji jak u Was
Jestem odurzona sama tylko idea posiadania podlogi, calej, byz moze juz dzis wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:59
Aasiula, Reni, pierwiastka, Simba, Magda*, Mega, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie po 13godzinach od odejscia wod urodzil sie Maks.W tym czasie mialam stale ktg , antybiotyki.W szoku jestem ,ze nie jestes w szpitalu i nie wywoluja od razu porodu.W Pl czeka sie maksymalnie 6godzin od odejscia wód i jesli nie ma skurczy wala oxy... 72godziny od odejscia wód i dopiero działac ???Jebłam!
-
Magda* wrote:jak to stałe ktg?przez 13 godz byłas podpięta?
edit..nie stałe tylko stale napisałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:02
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wielcy i geniusze tak juz maja
no nic na to nie poradze, ze czyjes znikniecie a potem pojawienie sie z ciaza nie wywoluja u mnie takich reakcji jak u Was
Jestem odurzona sama tylko idea posiadania podlogi, calej, byz moze juz dzis wieczorem
Dla mnie to jest dziecinada, na ktora jest równie dziecinna odpowiedz.
A ciąże takich śmiesznych panienek mi koło dupy latają po prostu.sandra80, Bursztyn, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No niby takie CHUJOWE to nasze forum a caly czas węszą ...
nie wiedziałyście o swojej magicznej mocy, wiedzmy???kapturnica, Aasiula, Reni, sandra80, kkisia, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:dream chwile powenszyła i zacionżyła to pewnie liczom na to samo
nie wiedziałyście o swojej magicznej mocy, wiedzmy???
nie ona z tych łatwopylnych, co sex to cionża -
Simba wrote:No bo ty sie mundrych ksionzek naczytałas i sama sie potrafisz uspokoić zanim sie zdenerwujesz.
Dla mnie to jest dziecinada, na ktora jest równie dziecinna odpowiedz.
A ciąże takich śmiesznych panienek mi koło dupy latają po prostu.
jak na dziecinade to tu ostro bylo
ciaza to ciaza, trza'sie cieszyc bo to towar deficytowy jestMagda*, Mega, caffe lubią tę wiadomość