35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O kurdę! Pamiętaj o raportowaniu na żywoMagda* wrote:tak jakby,wody płodowe poszły,w sumie caly czas idą,ale na wywoływanie dopiero w piątek jestem umówiona :>
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Forumdlaflustragek ...to co napisalas jest chamskie!!!! ja to wlasnie nazywam brakiem umiaru ! dokladnie tak jak kilka osob odnioslo sie do postu o udanej probie .... Tu.na forum Dziewczyny sie staraja o ciaze , tak! Ja tez tam bylam i mi sie akurat udalo i jestem szczesliwa , ale trzymam w kciuki za kazda z Nich!!!!
Do Simba
))))) u Cie tez czasem brak toleracji i umiaru ..., ale jeslii Twoim synom uda sie tak biegle pisac w jezyku polskim jak mi to wtedy bedziesz mogla mi powiedziec. wprost, ze glupia jestem i moj poziom ingelektualny rowny jezt zeru
, no chyba , ze jestes na emigracji typowo zarobkowej, czyli nie na stale , a wtedy to zmieni postac rzeczy ..... pozdr i buziak chociaz wiem , ze to.Cie wkurzy :d

-
U mnie po 13godzinach od odejscia wod urodzil sie Maks.W tym czasie mialam stale ktg , antybiotyki.W szoku jestem ,ze nie jestes w szpitalu i nie wywoluja od razu porodu.W Pl czeka sie maksymalnie 6godzin od odejscia wód i jesli nie ma skurczy wala oxy... 72godziny od odejscia wód i dopiero działac ???Jebłam!kkisia wrote:Dziwna ta polityka w Holandii
Powinnas juz zostac w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:55
nick nieaktualny, Aasiula, Luna76, efcia, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Oj Zygmunt, ty to zawsze pod prąd.Bursztyn wrote:doczytuje wlasnie rozgrywke Clara versus forum, naprawde tak Was to rusza? ze ktos sobie poszedl a potem wrocil i powiedzial ze jest w ciazy?
bo sie obraziala? no to co z tego? sa gorsze rzeczy na tym swiecie
w sumie fajnie ze jest w ciazy
ja sie tam ciesze 
Kleju do parkietu sie nawachalas tak?
nick nieaktualny, Reni, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
No niby takie to nasze forum a caly czas węszą ...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45
kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Natka_79, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bo by chciały być *** nie staraczki a nie mogą!!O!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:46
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
Mam nadzieje ze "tak biegle jak ty" sie nie nauczaEvans wrote:Forumdlaflustragek ...to co napisalas jest chamskie!!!! ja to wlasnie nazywam brakiem umiaru ! dokladnie tak jak kilka osob odnioslo sie do postu o udanej probie .... Tu.na forum Dziewczyny sie staraja o ciaze , tak! Ja tez tam bylam i mi sie akurat udalo i jestem szczesliwa , ale trzymam w kciuki za kazda z Nich!!!!
Do Simba
))))) u Cie tez czasem brak toleracji i umiaru ..., ale jeslii Twoim synom uda sie tak biegle pisac w jezyku polskim jak mi to wtedy bedziesz mogla mi powiedziec. wprost, ze glupia jestem i moj poziom ingelektualny rowny jezt zeru
, no chyba , ze jestes na emigracji typowo zarobkowej, czyli nie na stale , a wtedy to zmieni postac rzeczy ..... pozdr i buziak chociaz wiem , ze to.Cie wkurzy :d
A mnie nie brakuje czasem tolerancji. Mnie brakuje tolerancji ZAWSZE.
KISSY ślę
kapturnica, Mega, paszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
wielcy i geniusze tak juz majaSimba wrote:Oj Zygmunt, ty to zawsze pod prąd.
Kleju do parkietu sie nawachalas tak?
no nic na to nie poradze, ze czyjes znikniecie a potem pojawienie sie z ciaza nie wywoluja u mnie takich reakcji jak u Was
Jestem odurzona sama tylko idea posiadania podlogi, calej, byz moze juz dzis wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:59
Aasiula, Reni, pierwiastka, Simba, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak to stałe ktg?przez 13 godz byłas podpięta?kapturnica wrote:U mnie po 13godzinach od odejscia wod urodzil sie Maks.W tym czasie mialam stale ktg , antybiotyki.W szoku jestem ,ze nie jestes w szpitalu i nie wywoluja od razu porodu.W Pl czeka sie maksymalnie 6godzin od odejscia wód i jesli nie ma skurczy wala oxy... 72godziny od odejscia wód i dopiero działac ???Jebłam!
-
KTG mialam co godzine przez 20minut robione.A co pół godziny łaziła położna i samą głowice przykładała by sprawdzac tętno małego.Ktg mialam nawet podczas parcia , odłączyli jak już głowa małego była na zewnątrz..Magda* wrote:jak to stałe ktg?przez 13 godz byłas podpięta?
edit..nie stałe tylko stale napisałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:02
efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
No bo ty sie mundrych ksionzek naczytałas i sama sie potrafisz uspokoić zanim sie zdenerwujesz.Bursztyn wrote:wielcy i geniusze tak juz maja

no nic na to nie poradze, ze czyjes znikniecie a potem pojawienie sie z ciaza nie wywoluja u mnie takich reakcji jak u Was
Jestem odurzona sama tylko idea posiadania podlogi, calej, byz moze juz dzis wieczorem
Dla mnie to jest dziecinada, na ktora jest równie dziecinna odpowiedz.
A ciąże takich śmiesznych panienek mi koło dupy latają po prostu.
sandra80, Bursztyn, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
dream chwile powenszyła i zacionżyła to pewnie liczom na to samoAasiula wrote:No niby takie CHUJOWE to nasze forum a caly czas węszą ...

nie wiedziałyście o swojej magicznej mocy, wiedzmy???
kapturnica, Aasiula, Reni, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
pierwiastka wrote:dream chwile powenszyła i zacionżyła to pewnie liczom na to samo

nie wiedziałyście o swojej magicznej mocy, wiedzmy???
nie ona z tych łatwopylnych, co sex to cionża
-
nie zawsze niestety potrafie, nie udaje mi sie przy kwestii naruszania etyki pracySimba wrote:No bo ty sie mundrych ksionzek naczytałas i sama sie potrafisz uspokoić zanim sie zdenerwujesz.
Dla mnie to jest dziecinada, na ktora jest równie dziecinna odpowiedz.
A ciąże takich śmiesznych panienek mi koło dupy latają po prostu.
jak na dziecinade to tu ostro bylo
ciaza to ciaza, trza'sie cieszyc bo to towar deficytowy jest
nick nieaktualny, Mega, caffe lubią tę wiadomość