35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:tak jakby,wody płodowe poszły,w sumie caly czas idą,ale na wywoływanie dopiero w piątek jestem umówiona :>
Dziwna ta polityka w Holandii
Powinnas juz zostac w szpitalukapturnica, Luna76, Aasiula, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej dziewczyny
no to teraz ja w ten młyn się wpakuje ze swoją historią
bylismy wczoraj po południu z E w ikei by wybrać łóżko dla nas i sofe,dokupić drobiazgi dla juniora,i kupić też dla niego komodę.
No i spoko,wszystko wybrane,drobiazgi i komoda są ,czas do domu wracać ,jemy obiad pytam E czy chce wiecej on ze tak a ja w ytm momencie mówie ze do toalety musze,słuchajcie zalało mnie totalnie,na tym się nasza obiadokolacja skończyła E zadzwonił do szpitala,ja (sic!)zaczełam pakować torbę i przygotowywać Nadię do naszej nieobecności tej nocy.No ale coż w szpitalu potrzymali nas do 1 w nocy zbadali co trzeba i kazali do domu wrazać.i tak teraz się bujam od szpitala do domu,dzis była powtórka i jutro to samo
nie wiem czy ja dobrze trybię po dzisiejszym dniu, ale wypuścili Cię bez wód ze szpitala?Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
doczytuje wlasnie rozgrywke Clara versus forum, naprawde tak Was to rusza? ze ktos sobie poszedl a potem wrocil i powiedzial ze jest w ciazy?
bo sie obraziala? no to co z tego? sa gorsze rzeczy na tym swiecie
w sumie fajnie ze jest w ciazyja sie tam ciesze
Asana, Magda*, megan8, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:tak jakby,wody płodowe poszły,w sumie caly czas idą,ale na wywoływanie dopiero w piątek jestem umówiona :>
Jejku, a tak można chodzić z odpływającymi wodami!? Za moich czasów ciążowychtrza było w szpitalu leżeć plackiem
Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Poczekaj prosze do poniedzialku badz wtorku
A powaznie to serio juz ? -
A ja jeszcze chcialam sie pochwalic
Dostalam dzisiaj piekne roszofffe spodnie ciazowe od naszego Dziobaka
No teraz to ja musze w ta ciONze zajscnie ma srania w pekaesie
Dziekuje jeszcze raz DziobakuMega, Magda*, Luna76, kapturnica, Mimbla, dorbie, beates, malgos741, efcia, Magdala, paszczakin, moremi, sandra80, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli na piątek szykować colę, popcorn i krzesełko
Magda*, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, Luna76, Aasiula, Mimbla, malgos741, efcia, Asana, moremi lubią tę wiadomość