X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    o ja pier papier
    no na papierze juz zalecenia nie chcial wypisac;)

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    a na świnie i różyczke nie kazali się szczepić? bo mnie jeden gin zabraniał się starać zanim nie zrobie powyższych
    o świnkę to pytał m- w związku z plemniorami. właściwie podczas tej wizyty po sprawdzeniu moich wyników hormonów, tsh, amh i hsg zabrał się za niego.
    o różyczkę mnie nie pytał, ale ja to przechodziłam, zdaje mi się- tak mi coś przeleciało w karcie zdrowia dziecka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 19:58

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:
    Cóż, pisałam Wam o przypuszczeniach ciąży - nie wierzyłyście.
    A jednak:
    pozytywne testy od 6 dnia po owulce;

no i nadal nie wierzymy
    to, że jesteś w ciąży to zbieg okoliczności, bo z tego co pamiętam to potem miałaś negatyw
    w 6 dpo raczej nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia

a to, że później się zagnieździło i teraz jesteś w ciąży .. na prawdę musisz się tu nam tym chwalić?

nie chciałaś zawierać przyjaźni ok
    znajomości? ok
    ale kogo obchodzą pozytywne testy obcej nic nie znaczącej osoby
    weź już się oddal na fiolet, bo tu faktycznie nie ma dla Ciebie miejsca
    chciałaś porad to trzeba było iść sobie na ogólny albo w oczekiwaniu na testowanie

po tym jak potraktowałaś dziewczyny mamy w dupie Twoją ciążę, niech Ci się lekko nosi i tyle

kapturnica, sandra80, kkisia, Natka_79, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, moremi, BISCA, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o świnkę to pytał m- w związku z plemniorami. właściwie podczas tej wizyty po sprawdzeniu wyników hormonów, tsh, amh i hsg zabrał się za niego.
    o różyczkę mnie nie pytał, ale ja to przechodziłam, zdaje mi się- tak mi coś przeleciało w karcie zdrowia dziecka.
    świnia w odniesieniu do chłopa to rozumiem że ma znaczenie ale dla kobiety?
    tym bardziej że ja i świnkę i różyczkę przechodziłam, to po co bym miała siem szczepic?!

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

love Kapta

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:47

kapturnica, sandra80, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jak kto kto
    kolezanka klary

jesteś pewna?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po tym jak potraktowałaś dziewczyny mamy w dupie Twoją ciążę, niech Ci się lekko nosi i tyle

Amen psze pani!!

kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    buahahaha masz rację. nie będę do niej dzwonić.

uwaga: poszukuję nowego gina, w razie zaciążenia. u mnie w mieście.
    oferty proszę składać na priv. wraz z cv i opisem dotychczasowych osiągnięć w zakresie... jakimkolwiek ;)

mam pomysła na nowy program dla tvp 2 zamiast rolnik szuka żony, baba szuka dohtora ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:12

kapturnica, pierwiastka, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans i inni goście :-) one tak z bezsilnosci i zazdrości.... Wszystkie sie staraja i zadna nie zachodzi w cionze. Posucha panie na wątku i tyle... Buahaha. A teraz sie możecie podniecac moim postem, przynajmniej coś sie dzieje skoro zadna w cionze nie zachodzi.... Chle, chle, chle.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumdlafrustratek wrote:
    Evans i inni goście :-) one tak z bezsilnosci i zazdrości.... Wszystkie sie staraja i zadna nie zachodzi w cionze. Posucha panie na wątku i tyle... Buahaha. A teraz sie możecie podniecac moim postem, przynajmniej coś sie dzieje skoro zadna w cionze nie zachodzi.... Chle, chle, chle.
    Tak mi mów ,tak mi mow jeszcze 2smiech2.gif

kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

ahahaaaahahahh żal
    złożyć sobie nick, żeby móc "wbić szpilę"
    trzeba być frajerką z małym mózgiem

a teraz

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45

kkisia, kapturnica, Luna76, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, beates, efcia, moremi, krycha.stara, sandra80 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawić Was na chwilę i już dym ;)
    Powiem Wam że mi takie akcje w ogóle nie podnoszą ciśnienia. Niektóre laski tak już mają że potrzebują ciągłej uwagi a jak jej brak to zabierają zabawki by potem wrócić tylko po to żeby się pochwalić. Trzeba to olać środkowym strumieniem i iść dalej.

kapturnica, kkisia, sandra80, Simba, Mega, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45

kkisia, Luna76, sandra80, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

a na imię miałaś właśnie Beata ;)
    a tak całkiem serio: właśnie wygrała pani udział w naszym nowym programie: "baba szuka dohtora"
    odcinek pierwszy: psychiatra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:16

kapturnica, kkisia, pierwiastka, Luna76, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, Mimbla, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, efcia, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

oż zapomniałam się popodniecać, już naprawiam błąd: oł je acha mhm starczy?

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45

kapturnica, Simba, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dno, muł i wodorosty. Szkoda strzępić języka i klawiatury...

pierwiastka, kkisia, sandra80, kapturnica, anna maria, Mimbla, Mega, Aasiula, macduska, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja tylko prawde napisalam :-)

macduska lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla chciałas zeby ktoś pisał dzisiaj głupoty :)
    Prosz.... :D

kapturnica, Reni, sandra80, kkisia, Mega, pierwiastka, Mimbla, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczornie babeczki

Już sem w domciu. Trochę brzuch pobolewa, ale jest git. Zabieg bezbolesny, polecam ;-) W domciu jeszcze z m dorobiliśmy ogonek ;-) i jest git. A co będzie to bedzie. Dzieki za dobre słowa, myśli, kciukasy, keglasy i co tam kazda trzymała...

ania.g, kapturnica, sandra80, kkisia, Mega, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, macduska, Natka_79, efcia, beates, malgos741, Magdala, anna maria, Bozia3, moremi, BISCA, Dziobak, mama78 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa, jakis zamknięty oddział otworzyli czy jak??? Gimnazjum panie, gimnazjum ....

kapturnica, sandra80, Luna76, pierwiastka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, efcia, anna maria, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 11658 11659 11660 11661 11662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ