35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:a na świnie i różyczke nie kazali się szczepić? bo mnie jeden gin zabraniał się starać zanim nie zrobie powyższych
o różyczkę mnie nie pytał, ale ja to przechodziłam, zdaje mi się- tak mi coś przeleciało w karcie zdrowia dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 19:58
-
Clara wrote:Cóż, pisałam Wam o przypuszczeniach ciąży - nie wierzyłyście.
A jednak:
pozytywne testy od 6 dnia po owulce;
no i nadal nie wierzymy
to, że jesteś w ciąży to zbieg okoliczności, bo z tego co pamiętam to potem miałaś negatyw
w 6 dpo raczej nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia
a to, że później się zagnieździło i teraz jesteś w ciąży .. na prawdę musisz się tu nam tym chwalić?
nie chciałaś zawierać przyjaźni ok
znajomości? ok
ale kogo obchodzą pozytywne testy obcej nic nie znaczącej osoby
weź już się oddal na fiolet, bo tu faktycznie nie ma dla Ciebie miejsca
chciałaś porad to trzeba było iść sobie na ogólny albo w oczekiwaniu na testowanie
po tym jak potraktowałaś dziewczyny mamy w dupie Twoją ciążę, niech Ci się lekko nosi i tyle
kapturnica, sandra80, kkisia, Natka_79, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, moremi, BISCA, Niuta lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o świnkę to pytał m- w związku z plemniorami. właściwie podczas tej wizyty po sprawdzeniu wyników hormonów, tsh, amh i hsg zabrał się za niego.
o różyczkę mnie nie pytał, ale ja to przechodziłam, zdaje mi się- tak mi coś przeleciało w karcie zdrowia dziecka.
tym bardziej że ja i świnkę i różyczkę przechodziłam, to po co bym miała siem szczepic?!jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:buahahaha masz rację. nie będę do niej dzwonić.
uwaga: poszukuję nowego gina, w razie zaciążenia. u mnie w mieście.
oferty proszę składać na priv. wraz z cv i opisem dotychczasowych osiągnięć w zakresie... jakimkolwiek
mam pomysła na nowy program dla tvp 2 zamiast rolnik szuka żony, baba szuka dohtoraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:12
kapturnica, pierwiastka, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvans i inni goście
one tak z bezsilnosci i zazdrości.... Wszystkie sie staraja i zadna nie zachodzi w cionze. Posucha panie na wątku i tyle... Buahaha. A teraz sie możecie podniecac moim postem, przynajmniej coś sie dzieje skoro zadna w cionze nie zachodzi.... Chle, chle, chle.
-
Forumdlafrustratek wrote:Evans i inni goście
one tak z bezsilnosci i zazdrości.... Wszystkie sie staraja i zadna nie zachodzi w cionze. Posucha panie na wątku i tyle... Buahaha. A teraz sie możecie podniecac moim postem, przynajmniej coś sie dzieje skoro zadna w cionze nie zachodzi.... Chle, chle, chle.
kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
ahahaaaahahahh żal
złożyć sobie nick, żeby móc "wbić szpilę"
trzeba być frajerką z małym mózgiem
a teraz
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45
kkisia, kapturnica, Luna76, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, beates, efcia, moremi, krycha.stara, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Zostawić Was na chwilę i już dym
Powiem Wam że mi takie akcje w ogóle nie podnoszą ciśnienia. Niektóre laski tak już mają że potrzebują ciągłej uwagi a jak jej brak to zabierają zabawki by potem wrócić tylko po to żeby się pochwalić. Trzeba to olać środkowym strumieniem i iść dalej.
kapturnica, kkisia, sandra80, Simba, Mega, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a na imię miałaś właśnie Beata
a tak całkiem serio: właśnie wygrała pani udział w naszym nowym programie: "baba szuka dohtora"
odcinek pierwszy: psychiatraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:16
kapturnica, kkisia, pierwiastka, Luna76, anna maria, Simba, Mega, Aasiula, Mimbla, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, efcia, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
oż zapomniałam się popodniecać, już naprawiam błąd: oł je acha mhm starczy?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:45
kapturnica, Simba, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dno, muł i wodorosty. Szkoda strzępić języka i klawiatury...pierwiastka, kkisia, sandra80, kapturnica, anna maria, Mimbla, Mega, Aasiula, macduska, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prosz....kapturnica, Reni, sandra80, kkisia, Mega, pierwiastka, Mimbla, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie babeczki
Już sem w domciu. Trochę brzuch pobolewa, ale jest git. Zabieg bezbolesny, polecamW domciu jeszcze z m dorobiliśmy ogonek
i jest git. A co będzie to bedzie. Dzieki za dobre słowa, myśli, kciukasy, keglasy i co tam kazda trzymała...
ania.g, kapturnica, sandra80, kkisia, Mega, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, macduska, Natka_79, efcia, beates, malgos741, Magdala, anna maria, Bozia3, moremi, BISCA, Dziobak, mama78 lubią tę wiadomość
-
kapturnica, sandra80, Luna76, pierwiastka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, efcia, anna maria, moremi, BISCA lubią tę wiadomość