35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Qrwa, jakis zamknięty oddział otworzyli czy jak??? Gimnazjum panie, gimnazjum ....
ja bym tu jednakże gimnazjalistów nie obrażałaMega, Luna76, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Witam sie wieczornie babeczki
Już sem w domciu. Trochę brzuch pobolewa, ale jest git. Zabieg bezbolesny, polecamW domciu jeszcze z m dorobiliśmy ogonek
i jest git. A co będzie to bedzie. Dzieki za dobre słowa, myśli, kciukasy, keglasy i co tam kazda trzymała...
no to teraz dopiero kciuki trza zaciskaćMega, Luna76, malgos741 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ja bym tu jednakże gimnazjalistów nie obrażała
A tak na serio to jakis dzien otwarty dla debili mamy dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:32
Luna76, sandra80, kkisia, Simba, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Simba, czytam to wszystko i oczom nie wierzę. Clara/ whatever, wycofuję moje gratulejszyn... Chciałam być miła, w końcu masz być ciężarna. Ale to jest mega dziwne co uprawiasz. Bardzo nie w porządku. Jestem zażenowana tym co czytam.
Niestety, myślę że masz jakiś psychiczny albo conajmniej emocjonalny problem ze sobą.
kkisia, sandra80, Luna76, Mega, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, ania.g, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Forumdlafrustratek wrote:Dobra dziewczynki, szybciutkij ciazuni przed 60 życzę.
papatki slodziutkie.
pasowało by powiedzieć i vice versa, ale szkoda mi twojego przyszłego dziecka bo niestety schizofrenia często jest dziedzicznakkisia, Luna76, Reni, Mega, Simba, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no to teraz dopiero kciuki trza zaciskać
Czyli za Lune, Mimble, Kkisie, Biszkopta wszystko zacisnieteJesu mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam
kkisia, Luna76, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Simba, czytam to wszystko i oczom nie wierzę. Clara/ whatever, wycofuję moje gratulejszyn... Chciałam być miła, w końcu masz być ciężarna. Ale to jest mega dziwne co uprawiasz. Bardzo nie w porządku. Jestem zażenowana tym co czytam.
Niestety, myślę że masz jakiś psychiczny albo conajmniej emocjonalny problem ze sobą.
I qurwa badz tu milyMega, ComeToMeBaby, sandra80, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Chyba nie przebrne przez to morze postow....
Ewka, dzis masz zacne testy, udalo Ci sie wywolac usmiech na moim ryjku
Clara vel Dorota- gratuluje szczerze, bezstresowej ciazy Ci zycze
Reniek, za egzorcyzmy przelew na konto parafii, bo nam sie koperty nie mieszcza w skarbonie
Sama w to nie wierze, ale podloga polozona w salonie, prawie calaReni, pierwiastka, Mega, kkisia, kapturnica, Simba, ania.g, beates, efcia, malgos741, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No dokładnie
Czyli za Lune, Mimble, Kkisie, Biszkopta wszystko zacisnieteJesu mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam
zaciśnij dłonie na szyi forumcośtam i będziesz miała kompletkkisia, pierwiastka, Mega, Luna76, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, sandra80, macduska, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a na imię miałaś właśnie Beata
a tak całkiem serio: właśnie wygrała pani udział w naszym nowym programie: "baba szuka dohtora"
odcinek pierwszy: psychiatraparsknelam, aż podskoczylo..
kkisia, Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, kapturnica, sandra80, efcia, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
no to teraz ja w ten młyn się wpakuje ze swoją historią
bylismy wczoraj po południu z E w ikei by wybrać łóżko dla nas i sofe,dokupić drobiazgi dla juniora,i kupić też dla niego komodę.
No i spoko,wszystko wybrane,drobiazgi i komoda są ,czas do domu wracać ,jemy obiad pytam E czy chce wiecej on ze tak a ja w ytm momencie mówie ze do toalety musze,słuchajcie zalało mnie totalnie,na tym się nasza obiadokolacja skończyła E zadzwonił do szpitala,ja (sic!)zaczełam pakować torbę i przygotowywać Nadię do naszej nieobecności tej nocy.No ale coż w szpitalu potrzymali nas do 1 w nocy zbadali co trzeba i kazali do domu wrazać.i tak teraz się bujam od szpitala do domu,dzis była powtórka i jutro to samoComeToMeBaby, kapturnica, Simba, Aasiula, kkisia, ania.g, dorbie, beates, efcia, malgos741, anna maria, Magdala, Bozia3, moremi, Dziobak, satori lubią tę wiadomość