35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Policz do 10, ochłoń, przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz i się zastanów, czy widzisz w niej jakąkolwiek spójność?
))))))))))))))) sorry ja z innej czesci swiata , musisz przelknac moj Polski , wiem jest baaaardzo ciezko
))))))))))))))) ale dasz rade !
Magda* lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:Hahahaha wlasnie o tym mowie
))))))))))))))) sorry ja z innej czesci swiata , musisz przelknac moj Polski , wiem jest baaaardzo ciezko
))))))))))))))) ale dasz rade !
nic nie muszę, ba nawet się starać nie będęEvans, kapturnica, Simba, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
laski, zrobiłam dzisiaj progesteron i przeciwciała żółtaczkowe. oto wyniki:
Progesteron 15,37 ng/ml[-]
Faza lutealna 5,16 - 18,56
czyli co- ovu była, ale progesteron nie jest jakiś wyrąbany w kosmos, żeby mnie tak cycki bolały od owulacji, no nie? woda też mi się w organiźmie nie zatrzymuje, żeby były takie obolałe... no to już nie wiem.
P/c anty-Hbs - ilościowo < 10 mIU/ml[-]
<10 wynik ujemny
czyli co- nie mam przeciwciał i będę musiała się zaszczepić? -
ComeToMeBaby wrote:laski, zrobiłam dzisiaj progesteron i przeciwciała żółtaczkowe. oto wyniki:
czyli co- ovu była, ale progesteron nie jest jakiś wyrąbany w kosmos, żeby mnie tak cycki bolały od owulacji, no nie? woda też mi się w organiźmie nie zatrzymuje, żeby były takie obolałe... no to już nie wiem.
<10 wynik ujemny
czyli co- nie mam przeciwciał i będę musiała się zaszczepić?
Czyli wychodzi ,ze chyba nie masz przeciwcial.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, zrobiłam dzisiaj progesteron i przeciwciała żółtaczkowe. oto wyniki:
<10 wynik ujemny
czyli co- nie mam przeciwciał i będę musiała się zaszczepić?
owu była, ale jak będzie cionża to lepiej zapodawaj sobie progesteron bo za wysoki nie jest, w miarę jest od 20
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mialam w cyklu ciążowym progesteron 14 i co ??I cycki bolały jak cholera.
Czyli wychodzi ,ze chyba nie masz przeciwcial.kapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o jaaa.... to jeszcze szczepionka, to wszystko trwa... czytałam już że są różne tryby przyjmowania tych szczepionek, no ale to i tak trwa. no trudno, i tak czekamy na wyniki m.
a po kiego Ci szczepionka?moremi lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:owu była, ale jak będzie cionża to lepiej zapodawaj sobie progesteron bo za wysoki nie jest, w miarę jest od 20
ni mom.
ale jakbym zadzwoniła do tej gin co mnie olała i obwieściła jej nowinę to może by mi przepisała? hehehe niech tylko najpierw cionża będzie. -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:49
sandra80, kapturnica, Mega, Aasiula, paszczakin, malgos741, Heretyczka, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a po kiego Ci szczepionka?
-
ComeToMeBaby wrote:
ni mom.
ale jakbym zadzwoniła do tej gin co mnie olała i obwieściła jej nowinę to może by mi przepisała? hehehe niech tylko najpierw cionża będzie.
ona Ci raczej by powiedziała że to dobry wynik -
O swieta Clara ,po tu przylazla ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:44
kapturnica, Natka_79, Mega, Aasiula, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ona Ci raczej by powiedziała że to dobry wynik
uwaga: poszukuję nowego gina, w razie zaciążenia. u mnie w mieście.
oferty proszę składać na priv. wraz z cv i opisem dotychczasowych osiągnięć w zakresie... jakimkolwieksandra80, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to badanie mi zlecił pan dohtor in da klinika. i powiedział, ze jak nie będe miała to będą musieli mnie zaszczepiać. to chyba na wszelki wypadek, żebym się potem w trakcie cionży albo poroda nie zaraziła, czy coś. takie tam- świadome macierzyństwo czy cuś...jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter