35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:strasznie dziecinnie się zachowujesz
ale powodzenia mimo wszystko
z drugim: w sumie jest mi to obojętne, nie znam, nie dotyczy. ale klątwy nie rzucam, co dziecko winne...kapturnica, Natka_79, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:z pierwszym: zgadzam się.
z drugim: w sumie jest mi to obojętne, nie znam, nie dotyczy. ale klątwy nie rzucam, co dziecko winne...
I dlatego napisałam mimo wszystko bo dziecko winne nie jest, niechaj będzie całe i zdroweComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Clara wrote:a jakby któraś z tego forum napisała o ciąży - też byś jej tak napisała: że wkurwia Cię??? życzliwość aż z Ciebie bije.
byłoby też dobrze, żebyś nie zarzucała nam, że kpiłyśmy z twojej ciąży. sugerowałyśmy ci tylko, ze robienie testu w 7 i 8 dniu po owulacji to trochę za wcześnie i chciałyśmy żebyś poszła na betę potwierdzić te testy, które wyszły ci dodatnie. Pierwsza beta wiesz jaka wyszła, a obraziłaś się nie z powodu bety a całkiem innego, więc teraz nie zwalaj na nas tego że trzasnęłaś focha jak mała dziewczynka.kkisia, Simba, Mimbla, kapturnica, Magdala, Natka_79, Mega, Aasiula, paszczakin, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nick "empatiazupazchin" był zajęty Clara? Jak Ty szukasz na forum tylko porad, to może idź na forum leroymerlin?
Ja się cieszę z każdej ciąży dziewczyn z którymi czuje jakąś więź. Na niektóre wręcz czekam jak na czekałam na swoją. I nie chodzi o staż na forum. Twoja ciąża mnie ani ziebi ani grzeje. Uważam że ponowne pojawienie się tutaj z tym komunikatem było złośliwościa i tanim triumfem. Moje zdanie pa.kkisia, kapturnica, Magdala, iwcia77, Natka_79, sandra80, macduska, Reni, ania.g, Aasiula, Mega, paszczakin, efcia, malgos741, moremi, krycha.stara, BISCA, satori, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Czytajac to ===========cisnie mi sie na usta jedno zdanie
ale matce nie pasuja takie słowa podobno.
Wpadac tu po fochu stulecia tylko po to by sie pochwalić ciążą jak to izzi przyszła??
................................................................
Mimo wszystko życze spokojnej ciąży i zdrowego dziecia... .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:56 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 października 2015, 07:44
kkisia, iwcia77, Magdala, Natka_79, sandra80, anna maria, Reni, Aasiula, Mega, efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Simba , Kapta
Juz qurwa myslalam ze ja jestem serio zimna suczkkisia, kapturnica, sandra80, macduska, anna maria, Aasiula, Mega, paszczakin, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Sandra, u mnie to się za 8 dni moze okaże czy jestem czy nie, na razie nie jestem....
no a nie możesz być do tej pory dobrej myśli?Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Simba , Kapta
Juz qurwa myslalam ze ja jestem serio zimna sucz
w sumie dobrze, dobrze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed5412e3d1b3.jpgkkisia, Mimbla, iwcia77, kapturnica, sandra80, anna maria, Aasiula, Mega, moremi, krycha.stara, BISCA, satori lubią tę wiadomość