35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Paszcza - nie chcę CIę martwić, ale jak ja wróciłam do pracy - to moje dziecko tez przestało spać w nocy..i stęka do dziś...
Więc nie wiem, czy to owoce..
zgin przepadnij maro nieczysta.. przedwczorajszej nocy bylo ok, a owocow dzien przed nie dostal, wiec tej wersji bede sie trzymac..kapturnica, Bozia3, iwcia77, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Doczytaj. Podobno starym babom nie daja noworodkow.
Bez urazy.
u nas w pl max 40 lat różnicy
ale Paszczu nie ma 40, więc ma szansęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:04
kapturnica, paszczakin, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ale te gacie to uprane co? proszę powiedz, że tak
sandra80, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:z doswiadczenia Ci powiem, ze sie nie mozna grzecznym dzieciem chwalic, bo sie psuje..
u nas byla idylla, wczoraj w pracy wychwalilam go za wszytkie czasu i masz- w nocy ryki mamucie..
dzis chodze i jecze, ze "co za dziecko", wiec oczekuje poprawyefcia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kiedys kiedys byly laski na kwietniowkach na belly co pisaly o odczynianiu urokow na dzieciach.I tam lizały pwoieki.A gacie zuzyte to ktoras tu wymyslila chyba
nic nie jest wymyślone
wpiszcie w googlach ociotanie
gacie to podstawaBursztyn, Magdala, kapturnica, Simba, Mimbla, iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kapta, mozesz go podejsc po angielsku. Mianowicie jak dziec marudzi to niosa go do najdalszego pokoju, nakarmionego i suchego. Klada tam, mowia mu glosno i wyraznie Ju ar fajn i wychodza zamykajac drzwi.
Jak bum cyk cyk tak robia.
Może po polsku mu powiem zamknij sie i spij gnoju bo matka nie ma czasu nadrobic foruma ??? Może zadziała ?Bursztyn, Magdala, paszczakin, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No dobra.Tylko ,ze jak on ni hu hu nie rozumie po pingliszowsku ??
Może po polsku mu powiem zamknij sie i spij gnoju bo matka nie ma czasu nadrobic foruma ??? Może zadziała ?podpatrzyl na twoim awatarze
kapturnica, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Polecam Diorskin "SERUM DE TEINT". Jest bardzo wodnisty i nakladany pedzlem daje fajny naturalny efekt. Tylko uwaga, slabo maskuje .Na to puder Guerlin "Météorites". Super jest ten puder. Uzywam go od lat. Pachnie fiolkami i daje tez bardzo naturalny efekt i dodaje blasku
Zamykam rozdzial o mazidlachi dziekuje za uwage
Bursztyn, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość