35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Dzieki Reni, jednak zielonkawa jest, chyba ze mnie daltonizm starczy dopadl
czarne, zielone, jeden haftkrycha.stara, kapturnica, iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:promocja to byla wczoraj, dzisiaj 1000 i tylko do 12.00
s. Czeslawa
po 12 moge istotnie byc zmenczony i zły mnie nie posłócha
mszalne bardzo osłabia
A.Bursztyn, Reni, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dziękuje siostro
po 12 moge istotnie byc zmenczony i zły mnie nie posłócha
mszalne bardzo osłabia
A.
s. CzeslawaHeretyczka, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wlasnie sie na Diora skusilam bo dostalam probke tego serum - ale on niestety podtradzikowa cere slabo maskuje. A te meteoryty to musze w koncu sprobowac
proponuje sfermentowanom pokrzywe i pumeks na wygładzenie skórySimba, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:mszalne oslabia bo jest za slabe, trzeba bedzie dostawce zmienic albo spiritusu dolewac by sily ksiendzu dodac
s. Czeslawa
prosze zaczymać ofiary za egzorcyzmy na swoje potrzeby w dowud mojej wdzienczności
A.Bursztyn, Bozia3, Reni, sandra80, Simba, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, efcia, kkisia, caffe, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:proponuje sfermentowanom pokrzywe i pumeks na wygładzenie skóry
Heretyczka, sandra80, Simba, iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:siostry pomysły som na wage złota!
prosze zaczymać ofiary za egzorcyzmy na swoje potrzeby w dowud mojej wdzienczności
A.
s.CBozia3, Reni, Heretyczka, sandra80, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mszalne oslabia bo jest za slabe, trzeba bedzie dostawce zmienic albo spiritusu dolewac by sily ksiendzu dodac
s. Czeslawa
proponuję wino z winnicy Paszczaka
ma 99%Heretyczka, sandra80, Simba, Mimbla, ComeToMeBaby, Bursztyn, paszczakin, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:proponuję wino z winnicy Paszczaka
ma 99%
to jakis wyjontkowy cód natury
w takim razie zamawiam na wszystkie msze w okresie swiontecznym( z powodu niskih temperatur)
A.Reni, iwcia77, Bursztyn, paszczakin, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:u nas w pl max 40 lat różnicy
ale Paszczu nie ma 40, więc ma szansę
Ktos kiedys pisal ze powyzej 80 nie daja.
A ja z Dzejmsem to mamy.....
Gdzie jest nasza emerytura ja sie pytam?Mimbla, iwcia77, krycha.stara, Bursztyn, efcia, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A nie licza z mezem?
Ktos kiedys pisal ze powyzej 80 nie daja.
A ja z Dzejmsem to mamy.....
Gdzie jest nasza emerytura ja sie pytam?
no tak
Dzejmsy zawyżają wiekiwcia77, krycha.stara, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jestem, doczytuje Was stare frustratki. I sie wypowiem korzystajac z okazji. Otoz: oczywista oczywistosc, ze jestesmy sfrustrowane, znerwicowane, zapijaczone, zdesperowane i jakie tam jeszcze. I nie dziwota, jak zegary tikaja, a ciaz ni ma. Normalna normalnosc, kazdy by sie zdenerwowal. A ten watek od tego jest, jak posladki od robienia kupy, zeby tu popieprzyc i posolic o posladkach Maryni, bo to wyluzowuje, podobnie jak prasowanie. I powiem se jeszcze, zem tu moze i najmlodsza, ale sie z Wami zzylam i fajnie mi sie z Wami frustrowac. No.
krycha.stara, iwcia77, kapturnica, efcia, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
o dzien dobry! dzis lekcja o pielegnacji skory tradzikowej:) jak znalazl, bo nie wierzcie w legendy, ze po ciazy znika trad...ja mam teraz taki hormonalny wysyp , ze nawet jak bym skonczyla budowlanke to nic juz nie pomaga.. ani szpachlowanie ani tynkowanie ani ceklinowanie ...juz przestalam nawet w lustro patrzec
zostal mi juz tylko roztwor kwasu solnego chyba ...