35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:to jakis wyjontkowy cód natury
w takim razie zamawiam na wszystkie msze w okresie swiontecznym( z powodu niskih temperatur)
A.
nie ma! nie ma!!
bendem je z sonsiadkom pic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:46
iwcia77, Heretyczka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A nie licza z mezem?
Ktos kiedys pisal ze powyzej 80 nie daja.
A ja z Dzejmsem to mamy.....
Gdzie jest nasza emerytura ja sie pytam?
z mezem tyz nie mamy 80
KAPTA? DAWAJ SZYYYBKO!kapturnica, iwcia77, efcia, BISCA, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
a my w czarnej dupie jestesmy z chata
fakensik !
jak nie sprzedamy obecnego ( wartosc 75 tys euro za 50 tys euro) to musimy kupic jakis mniejszy apartament , zeby sie nie zapozyczyc...- o 16 idziemy ogladac
a jak sprzedamy to dolozymy do oszczednosci i juz mozemy kupowac wieksze - dzis o 17 ogladanie
Alojz juz odydwa widzial - teraz moja kolej i usimy cos zdecydowac , bo zimy tutaj nie przezyjeefcia, malgos741, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o dzien dobry! dzis lekcja o pielegnacji skory tradzikowej:) jak znalazl, bo nie wierzcie w legendy, ze po ciazy znika trad...ja mam teraz taki hormonalny wysyp , ze nawet jak bym skonczyla budowlanke to nic juz nie pomaga.. ani szpachlowanie ani tynkowanie ani ceklinowanie ...juz przestalam nawet w lustro patrzec
zostal mi juz tylko roztwor kwasu solnego chyba ...
Iwcia i wszytko zepsułaś, wymazaj to szybko, bo dziewczynom nadzieje odbierzesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:19
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a my w czarnej dupie jestesmy z chata
fakensik !
jak nie sprzedamy obecnego ( wartosc 75 tys euro za 50 tys euro) to musimy kupic jakis mniejszy apartament , zeby sie nie zapozyczyc...- o 16 idziemy ogladac
a jak sprzedamy to dolozymy do oszczednosci i juz mozemy kupowac wieksze - dzis o 17 ogladanie
Alojz juz odydwa widzial - teraz moja kolej i usimy cos zdecydowac , bo zimy tutaj nie przezyje
a jakieś zainteresowanie wogóle jest? gdzie dałaś ogłoszenie, jak to u was wygląda?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak czytam i patrzam a tu mojego sptawozdania nie ma
Chyba mi posta zajumalo
Punkcja w sobote o 9:30
Ale juz o 8 musze byc w klinice
Dzis o 21:30 orvitele
A jutro dzien bez dziabaniaReni, krycha.stara, Mimbla, paszczakin, efcia, ania.g, iwcia77, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, SolarPolar, caffe, BISCA, malgos741, beates, Simba, gosia7122, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
Duzo , sama powiedziala ze mam na siebie zwracac uwage
Czy nic sie nie zacznie dziac dzis po orvitele
Po ten estradiol w 6ds byl juz b.duzyHeretyczka, Mimbla, ania.g, iwcia77, Reni, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, caffe, BISCA, malgos741, Simba, gosia7122, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
Po ten estradiol w 6ds byl juz b.duzy
Jeruna, ale Ci naciulalo jaj!Mimbla, kkisia, iwcia77, krycha.stara, malgos741, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Was!!! Dzieje się tu ostatnio sporo! Dziś mi chyba pęcherzyk pękł, bo od 8:00 tak mnie ten lewy jajnik napierdzielał, że pomyślałam o jakimś środku przeciwbólowym, ale ok. 12:00 przeszło. martwi mnie tylko to, że nie mam śluzu - prawie sucho
czy tak może się zdarzyć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:31
Reni, efcia, kkisia, malgos741, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie zawsze ilosc przeklada sie na jakosc i efekt niestety
Niestety, masz rację. To samo usłyszałam przed IUI, że powodem słabego wzrostu pęcherzyka (u mnie) może być jego niska jakośćCo niestety może się potem przełożyć na inne sprawy, o których nie chcę nawet myśleć.
-
kksia
w razie podejrzenia ryzyka hiperki, mogą Ci dać zapobiegawczy zastrzyk zaraz po punkcji z Diostinexu, pogadaj o tym z tą swoją lekarką przed zabiegiem.
krycha.stara, kkisia, efcia, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:kksia
w razie podejrzenia ryzyka hiperki, mogą Ci dać zapobiegawczy zastrzyk zaraz po punkcji z Diostinexu, pogadaj o tym z tą swoją lekarką przed zabiegiem.
Dzieki Mimbla
Zapytam dr M , bo dzis tylko w zastepstwie bylam u tej lekarki
Dobrze ze to nie dr Czarownica , bo chyba ma urlopMimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
Po ten estradiol w 6ds byl juz b.duzy
ale że co?
że hiperka może być? czy że wcześniej pękną?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Trzymam kciuki za Was!!! Dzieje się tu ostatnio sporo! Dziś mi chyba pęcherzyk pękł, bo od 8:00 tak mnie ten lewy jajnik napierdzielał, że pomyślałam o jakimś środku przeciwbólowym, ale ok. 12:00 przeszło. martwi mnie tylko to, że nie mam śluzu - prawie sucho
czy tak może się zdarzyć???
może, czasami płodny śluz siedzi w środku
moremi lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie zawsze ilosc przeklada sie na jakosc i efekt niestety
otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:47