35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:to jakis wyjontkowy cód natury
w takim razie zamawiam na wszystkie msze w okresie swiontecznym( z powodu niskih temperatur)
A.
nie ma! nie ma!!
bendem je z sonsiadkom pic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:46
iwcia77, Heretyczka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A nie licza z mezem?
Ktos kiedys pisal ze powyzej 80 nie daja.
A ja z Dzejmsem to mamy.....
Gdzie jest nasza emerytura ja sie pytam?
z mezem tyz nie mamy 80
KAPTA? DAWAJ SZYYYBKO!
kapturnica, iwcia77, efcia, BISCA, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
a my w czarnej dupie jestesmy z chata
fakensik !
jak nie sprzedamy obecnego ( wartosc 75 tys euro za 50 tys euro) to musimy kupic jakis mniejszy apartament , zeby sie nie zapozyczyc...- o 16 idziemy ogladac
a jak sprzedamy to dolozymy do oszczednosci i juz mozemy kupowac wieksze - dzis o 17 ogladanie
Alojz juz odydwa widzial - teraz moja kolej i usimy cos zdecydowac , bo zimy tutaj nie przezyje
efcia, malgos741, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o dzien dobry! dzis lekcja o pielegnacji skory tradzikowej:) jak znalazl, bo nie wierzcie w legendy, ze po ciazy znika trad...ja mam teraz taki hormonalny wysyp , ze nawet jak bym skonczyla budowlanke to nic juz nie pomaga.. ani szpachlowanie ani tynkowanie ani ceklinowanie ...juz przestalam nawet w lustro patrzec
zostal mi juz tylko roztwor kwasu solnego chyba ...
Iwcia i wszytko zepsułaś, wymazaj to szybko, bo dziewczynom nadzieje odbierzesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:19
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a my w czarnej dupie jestesmy z chata
fakensik !
jak nie sprzedamy obecnego ( wartosc 75 tys euro za 50 tys euro) to musimy kupic jakis mniejszy apartament , zeby sie nie zapozyczyc...- o 16 idziemy ogladac
a jak sprzedamy to dolozymy do oszczednosci i juz mozemy kupowac wieksze - dzis o 17 ogladanie
Alojz juz odydwa widzial - teraz moja kolej i usimy cos zdecydowac , bo zimy tutaj nie przezyje
a jakieś zainteresowanie wogóle jest? gdzie dałaś ogłoszenie, jak to u was wygląda?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak czytam i patrzam a tu mojego sptawozdania nie ma
Chyba mi posta zajumalo
Punkcja w sobote o 9:30
Ale juz o 8 musze byc w klinice
Dzis o 21:30 orvitele
A jutro dzien bez dziabania
Reni, krycha.stara, Mimbla, paszczakin, efcia, ania.g, iwcia77, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, SolarPolar, caffe, BISCA, malgos741, beates, Simba, gosia7122, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
Duzo , sama powiedziala ze mam na siebie zwracac uwage
Czy nic sie nie zacznie dziac dzis po orvitele
Po ten estradiol w 6ds byl juz b.duzy
Heretyczka, Mimbla, ania.g, iwcia77, Reni, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, caffe, BISCA, malgos741, Simba, gosia7122, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
Jeruna, ale Ci naciulalo jaj!
Mimbla, kkisia, iwcia77, krycha.stara, malgos741, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Was!!! Dzieje się tu ostatnio sporo! Dziś mi chyba pęcherzyk pękł, bo od 8:00 tak mnie ten lewy jajnik napierdzielał, że pomyślałam o jakimś środku przeciwbólowym, ale ok. 12:00 przeszło. martwi mnie tylko to, że nie mam śluzu - prawie sucho
czy tak może się zdarzyć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:31
Reni, efcia, kkisia, malgos741, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie zawsze ilosc przeklada sie na jakosc i efekt niestety
Niestety, masz rację. To samo usłyszałam przed IUI, że powodem słabego wzrostu pęcherzyka (u mnie) może być jego niska jakość
Co niestety może się potem przełożyć na inne sprawy, o których nie chcę nawet myśleć.
-
kksia
w razie podejrzenia ryzyka hiperki, mogą Ci dać zapobiegawczy zastrzyk zaraz po punkcji z Diostinexu, pogadaj o tym z tą swoją lekarką przed zabiegiem.
krycha.stara, kkisia, efcia, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:kksia
w razie podejrzenia ryzyka hiperki, mogą Ci dać zapobiegawczy zastrzyk zaraz po punkcji z Diostinexu, pogadaj o tym z tą swoją lekarką przed zabiegiem.
Dzieki Mimbla
Zapytam dr M , bo dzis tylko w zastepstwie bylam u tej lekarki
Dobrze ze to nie dr Czarownica , bo chyba ma urlop
Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni takich po 19-20 mm naliczyla dzis 9
Reszta od 13- 18 mm
ale że co?
że hiperka może być? czy że wcześniej pękną?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Trzymam kciuki za Was!!! Dzieje się tu ostatnio sporo! Dziś mi chyba pęcherzyk pękł, bo od 8:00 tak mnie ten lewy jajnik napierdzielał, że pomyślałam o jakimś środku przeciwbólowym, ale ok. 12:00 przeszło. martwi mnie tylko to, że nie mam śluzu - prawie sucho
czy tak może się zdarzyć???
może, czasami płodny śluz siedzi w środku
moremi lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie zawsze ilosc przeklada sie na jakosc i efekt niestety
otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:47