35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Dzieki Mimbla
Zapytam dr M , bo dzis tylko w zastepstwie bylam u tej lekarki
Dobrze ze to nie dr Czarownica , bo chyba ma urlop
zapomniałam że jesteś z GC..ale teraz już wszystko kojarzę.
Masz Anatolkę na wyciągnięcie ręki, ona ten temat przerabiała jak wiesz. I leczy się u M, awaryjnie ostatnio była u Czarownicy. Wiem że ma do nich zaufanie.
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0
Ja też nie lubię, choinka...
byłaś na krótkim protokole, jak rozumiem? Bo jajek można wyhodować więcej. A pobrać - powinni wszystkie które wytworzyłaś, i dopiero potem oceniać ile faktycznie było dojrzałych..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
tak na krótkim
teraz będziemy starać się, żeby więcej było komórek ilościowo i jakościowo
w karcie embrolog napisała, że komórki były słabe
więc teraz będziemy je tuningować
efcia, kkisia, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:zapomniałam że jesteś z GC..ale teraz już wszystko kojarzę.
Masz Anatolkę na wyciągnięcie ręki, ona ten temat przerabiała jak wiesz. I leczy się u M, awaryjnie ostatnio była u Czarownicy. Wiem że ma do nich zaufanie.
Do dr M tez mam zaufanie
Znam go od lat
A dr Cz jakos mi nie podeszla , ona mi prowadzila ostatnia stymulacje
Mimbla lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mozna, ale po co? Zeby sie przestymulowac?
Z tym pobraniem wszystkich to racja i prawda, powinno sie, bo z tego moga sie i cysty porobic...
nie wiem ale wiem, że po stymulacji urodziłam coś (obrzydliwe jest samo myślenie o tym, więc oszczędzę Wam) -
krycha.stara wrote:Wiecie co? Ciagle jestem glodna i spiaca, a do tego mi niedobrze. Drogie brawo, czy mozliwa jest ciaza pomimo antykoncepcji?
a wyjrzyj przez okno?
widzisz świecącą gwiazdę i trzech dziadów popieprzających na rumakach? nie?!
to po prostu żarłoczność Cię dopadła. Nuda pani!
krycha.stara, Mimbla, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Alis, Bursztyn, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
i tym optymistycznym akcentem żegnam się z Paniami
wychodzę z pracy
a Paniom szykującym się na wizyty lekarskie przypominam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6e85f42cf54.jpg
ania.g, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Luna76, Bozia3, Bursztyn, macduska, Natka_79, malgos741, sandra80, Mega, DzikaRoza, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
masz Krycha, ja Ci zycze!

co prawda to nie bylo niepokalane, a pokalane na antykach, ale tam penis z tym
niestety- niepokalane sa tylko z in vitro..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:09
Mimbla, ania.g, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Alis, Reni, krycha.stara, malgos741, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:mnie od 15 minut napieprza podbrzusze.
Muszę wyjść kupić w centrum mysz komputerową, a najchętniej bym się położyła.
Mimbla, mrozak juz kopie!
Po mysz wyslij meza, a jak ci sie nie spieszy, to zamow przez net. chodzenie po sklepach jest przestarzale i niepotrzebne...
efcia, kkisia, Mimbla, kapturnica, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0
Nie ma reguly. U mnie pobranych 9, zaplodnionych 7, z tego jeden 3-dniowy transfert z poczatkiem ciazy i 4 blastki.
Koncowy rezultat, jak u Reni : wielkie 0
A na watku IVF, dziewczyna podchodzila pierwszy raz. Prawie zrezygnowala z punkcji bo uroslo 1 jajo. I jest z niego w ciazy.
Nie ma reguly.
ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, Bursztyn, macduska, malgos741, Simba, Mega, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
niestety- niepokalane sa tylko z in vitro..
I wreszcie dzięki Paszczakowi wiem, dlaczego Kościół ich tak nie lubi. Konkurencji się boję!
A przy okazji - Dobry wieczór Paniom
kkisia, krycha.stara, Mimbla, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ty sobie bilobil albo inne cus na pamiec kup

Przeca juz dawno o Gc na privie mnie pytalas
Wiesz, jak napisałam tego posta to sobie przypomniałam, że rozmawiałyśmy na prv o tym. I właśnie mi to potwierdziłaś - ja rzeczywiście mam problem z dynią od pewnego czasu, nie tylko Ty to zauważyłaś
kkisia, Mimbla, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Wiesz, jak napisałam tego posta to sobie przypomniałam, że rozmawiałyśmy na prv o tym. I właśnie mi to potwierdziłaś - ja rzeczywiście mam problem z dynią od pewnego czasu, nie tylko Ty to zauważyłaś

A nie od wczoraj ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:57
kkisia, malgos741, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH