35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Dzieki Mimbla
Zapytam dr M , bo dzis tylko w zastepstwie bylam u tej lekarki
Dobrze ze to nie dr Czarownica , bo chyba ma urlop
zapomniałam że jesteś z GC..ale teraz już wszystko kojarzę.
Masz Anatolkę na wyciągnięcie ręki, ona ten temat przerabiała jak wiesz. I leczy się u M, awaryjnie ostatnio była u Czarownicy. Wiem że ma do nich zaufanie.kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0
Ja też nie lubię, choinka...
byłaś na krótkim protokole, jak rozumiem? Bo jajek można wyhodować więcej. A pobrać - powinni wszystkie które wytworzyłaś, i dopiero potem oceniać ile faktycznie było dojrzałych..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
tak na krótkim
teraz będziemy starać się, żeby więcej było komórek ilościowo i jakościowo
w karcie embrolog napisała, że komórki były słabe
więc teraz będziemy je tuningowaćefcia, kkisia, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:zapomniałam że jesteś z GC..ale teraz już wszystko kojarzę.
Masz Anatolkę na wyciągnięcie ręki, ona ten temat przerabiała jak wiesz. I leczy się u M, awaryjnie ostatnio była u Czarownicy. Wiem że ma do nich zaufanie.
Do dr M tez mam zaufanie
Znam go od lat
A dr Cz jakos mi nie podeszla , ona mi prowadzila ostatnia stymulacjeMimbla lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mozna, ale po co? Zeby sie przestymulowac?
Z tym pobraniem wszystkich to racja i prawda, powinno sie, bo z tego moga sie i cysty porobic...
nie wiem ale wiem, że po stymulacji urodziłam coś (obrzydliwe jest samo myślenie o tym, więc oszczędzę Wam) -
krycha.stara wrote:Wiecie co? Ciagle jestem glodna i spiaca, a do tego mi niedobrze. Drogie brawo, czy mozliwa jest ciaza pomimo antykoncepcji?
a wyjrzyj przez okno?
widzisz świecącą gwiazdę i trzech dziadów popieprzających na rumakach? nie?!
to po prostu żarłoczność Cię dopadła. Nuda pani!krycha.stara, Mimbla, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Alis, Bursztyn, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
i tym optymistycznym akcentem żegnam się z Paniami
wychodzę z pracy
a Paniom szykującym się na wizyty lekarskie przypominam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6e85f42cf54.jpgania.g, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Luna76, Bozia3, Bursztyn, macduska, Natka_79, malgos741, sandra80, Mega, DzikaRoza, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
masz Krycha, ja Ci zycze!
co prawda to nie bylo niepokalane, a pokalane na antykach, ale tam penis z tym
niestety- niepokalane sa tylko z in vitro..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:09
Mimbla, ania.g, efcia, kkisia, kapturnica, BISCA, Alis, Reni, krycha.stara, malgos741, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:mnie od 15 minut napieprza podbrzusze.
Muszę wyjść kupić w centrum mysz komputerową, a najchętniej bym się położyła.
Mimbla, mrozak juz kopie!
Po mysz wyslij meza, a jak ci sie nie spieszy, to zamow przez net. chodzenie po sklepach jest przestarzale i niepotrzebne...efcia, kkisia, Mimbla, kapturnica, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otóż to
miałam 11
pobrano 6
dojrzałych było 4
zapłodniły się 2
przeżył 1
ciąża 0
Nie ma reguly. U mnie pobranych 9, zaplodnionych 7, z tego jeden 3-dniowy transfert z poczatkiem ciazy i 4 blastki.
Koncowy rezultat, jak u Reni : wielkie 0
A na watku IVF, dziewczyna podchodzila pierwszy raz. Prawie zrezygnowala z punkcji bo uroslo 1 jajo. I jest z niego w ciazy.
Nie ma reguly.
ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, Bursztyn, macduska, malgos741, Simba, Mega, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
niestety- niepokalane sa tylko z in vitro..
I wreszcie dzięki Paszczakowi wiem, dlaczego Kościół ich tak nie lubi. Konkurencji się boję!
A przy okazji - Dobry wieczór Paniomkkisia, krycha.stara, Mimbla, sandra80, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ty sobie bilobil albo inne cus na pamiec kup
Przeca juz dawno o Gc na privie mnie pytalas
Wiesz, jak napisałam tego posta to sobie przypomniałam, że rozmawiałyśmy na prv o tym. I właśnie mi to potwierdziłaś - ja rzeczywiście mam problem z dynią od pewnego czasu, nie tylko Ty to zauważyłaśkkisia, Mimbla, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Wiesz, jak napisałam tego posta to sobie przypomniałam, że rozmawiałyśmy na prv o tym. I właśnie mi to potwierdziłaś - ja rzeczywiście mam problem z dynią od pewnego czasu, nie tylko Ty to zauważyłaś
A nie od wczoraj ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:57
kkisia, malgos741, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość