35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kurwidołku!
Następny dyżur zaliczonyzostały jeszcze 4
nie do konca miesiąca, tylko do konca dyżurow w tym roku.
Kkisia, trzymam kciukiAasiula, kkisia, paszczakin, ania.g, malgos741, Dziobak, macduska, beates, BISCA, efcia, Heretyczka, Mega, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Natka, tak zawsze patrze na Twój suwak, bo jestes równo 7 tyg przede mną
Ale ci szybko posuwa ten suwakmnie sie nawet tyg mylą, byłam pewna ze leci 34 a tu 35. No i suwak liczy mi o 9 dni mniej do porodu niz belly... Jakieś proroctwo czy co
Dorbie, skoro mi leci to i tobie tezpo 30tc czas leci szybko, szczególnie jak sie porówna z pierwszymi tyg... Te sie ciągną jak flaki z olejem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 07:29
ania.g, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nocke mialam niespokojna
Nerwy swoje robia
Za godzine jade do kliniki
Tak bedziem lezec!kkisia, malgos741, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kisiel, dziecko przebrane, nakarmione, zaparkowane w łóżku trzymie jednego mojego kciuka, ja trzymie drugiego. Także masz nasze całkowite wsparcie.
Tak bedziem lezec!
Super
My juz w klinice
chlop poszedl na pierwszy ogienSabina, malgos741, Aasiula, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, paszczakin, kapturnica, BISCA, efcia, Heretyczka, gretka, Mega, Luna76, megan8, SolarPolar, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a ja u pediatry spotkalam dziewczyne z kursu przedporodowego- urodzila dziewczynke 3 stycznia czyli jest miedzy ivo a nia 9 dni roznicy i jakiez bylo jej zdziwienie ze moj raczkuje , wstaje i przesuwa krzesla...jej dziewczynka nawet nie raczkuje...
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kisia kciuki zaciśnięte
Witam z rana, zaraz do roboty, ale biało od mrozu na dworzeSabina, kkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWitam szanowny kurwidolek
Proszę wybaczyć wczorajszą nieobecność. Ale nie miałam czasu.
Magdala sikaj na testa!
Ja coś.czuję, że u mnie dupa.
Dziś w planach pierogi z serem (naszym domowym) i jablecznikmalgos741, Aasiula, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
aaa Za potrzebujące też trzymam
Luna... Magdala ..
Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam szanowne grono sfrustrowanego, podstarzałego ale nadal ruchawego kurwidołka
Kisia, Luna i Magdalamocno ściskam kciuki.
U mnie od wczoraj kiedy rodzinka dowiedziała się że potrzebna mi pomoc powstał bardzo chodliwy tekst "trzeba coś wymyślić" na co mi przypomniał się kolejny
" umiesz liczyć, licz na siebie" Bo nagle ja, która zawsze sobie ze wszystkim sama radzi potrzebuje pomocy. To takie dziwne. Tak mi matka podniosła ciśnienie że wyłączyłam telefon. O i tyle w temacie.
Dziś rano miałam bardzo rześkie 13 stopni w sypialni. Cudnie jest
Aasiula, Sabina, kapturnica, efcia, Heretyczka, kkisia, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:To ja juz jestem na Sali
zaraz sie przebieram
Dostalam zalecenie jakiegos introlipidu przed transferem
Koszt to 350 zl i nie wiem co zrobickkisia, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4