35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKisiek trzymam!
Jak każą to bierz! To może być najlepiej zainwestowane 350 zeta w Twoim życiu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:51
kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, ania.g, Dziobak, kapturnica, efcia, Heretyczka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabina, jak córka? Coś ostatnio pisałaś że znowu chora.
Infekcja wirusowa, a tak kaszle, że gruźlik z doświadczeniem by sie nie powstydził, naprawdę - boli słuchać. Dziś w nocy jeszcze mocno kaszlała, ale teraz na razie spokój
Dziękuję za pamięć
A Twoja córcia? Bo też byliście u lekarza?ania.g, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeates jesteś? Widzisz? Tak masz robić na porodówce, jak teraz robi Kkisia
Kkisia jakbym była naszą panią to bym Ci dała słoneczko, ale nie mogę, to masz uściskikkisia, paszczakin, kapturnica, sandra80, efcia, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Już lepiej, dzięki
Infekcja wirusowa, a tak kaszle, że gruźlik z doświadczeniem by sie nie powstydził, naprawdę - boli słuchać. Dziś w nocy jeszcze mocno kaszlała, ale teraz na razie spokój
Dziękuję za pamięć
A Twoja córcia? Bo też byliście u lekarza?mam nadzieję że szybko jej przejdzie.
U nas już ok, chociaż gorączka nie odpuszczała kilka dni. Lekarz nie wiedział co to. Ja odkryłam przyczynę przypadkiem. Okazało się że młoda poszła spać z mokrą głową i otworzyła sobie balkon na noc...kapturnica, Sabina, Heretyczka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Beates jesteś? Widzisz? Tak masz robić na porodówce, jak teraz robi Kkisia
Kkisia jakbym była naszą panią to bym Ci dała słoneczko, ale nie mogę, to masz uściski
Ok, masz to jak w banku
Ale kiedy to będzie
Teraz to chyba Moremi powinna pamiętać o ładowaniu telefonukkisia, Sabina, sandra80, macduska, efcia, Magdala, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Ania - smutne to było co pisałaś "trzeba coś wymyślić ". Ale pomyśl sobie, że pewnie ich zaskoczylaś. Niektórzy nie umieją się odnaleźć w takiej sytuacji. Może nie chcieli rzucać konkretami dopóki ich nie opracują? To jest do przeorganizowania trochę życia - 3 miesiące do porodu, tak? No i wiadomo, że i po porodzie będzie potrzebna ci pomoc. Daj im chwilę na zorganizowanie się, jeśli będą mieli możliwość na pewno Ci pomogą. Tak myślę
ania.g, kapturnica, beates, macduska, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ania - smutne to było co pisałaś "trzeba coś wymyślić ". Ale pomyśl sobie, że pewnie ich zaskoczylaś. Niektórzy nie umieją się odnaleźć w takiej sytuacji. Może nie chcieli rzucać konkretami dopóki ich nie opracują? To jest do przeorganizowania trochę życia - 3 miesiące do porodu, tak? No i wiadomo, że i po porodzie będzie potrzebna ci pomoc. Daj im chwilę na zorganizowanie się, jeśli będą mieli możliwość na pewno Ci pomogą. Tak myślę
kapturnica lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4