35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Poranna tmp 37,1 i tak sobie rachuje sikac nie sikac
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:kkisia, jak podałaś tą nazwę to znalazłam, tylko że przez a a nie przez o.
Intralipid. To taka emulsja tłuszczowa, która unieszkodliwia komórki atakujące dziecko, czy jakoś tak. Poczytałam tu, tak na szybko (ale pewnie znajdziesz więcej innych artykułów): http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/dziekuje-za-dziecko-doktorze-google/q2gmp
bardzo ciekawy artykuł, może Inessa ma taki właśnie problem.efcia lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Prasowac moge.
Moze nawet posprzatam?
Plamienie jest brazowe. Oby sie nie rozkrecilo do wieczora bo nie chce gina straszyc krwawym widokiem.
bierzesz progesteron? -
Magdala wrote:Prasowac moge.
Moze nawet posprzatam?
Plamienie jest brazowe. Oby sie nie rozkrecilo do wieczora bo nie chce gina straszyc krwawym widokiem.
Ale posprzątasz to dopiero PO ginie?.... Obojętnie jakby to głupio nie zabrzmiało
-
O Kisia to teraz musi się udać inaczej nie widzę
\
ciekawe czy w tym moim fajansiarskim szpitalu mają takie gadżety jak embrioklej czy ten to intracośtam zamulające organizm
pewnie nie
jak nie zapomnę to zapytam ale pewnie znowu zapomnękkisia, beates, efcia, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Juz dzis nie wzielam progesteronu.
Dzien po ovu 15ty.
Tak, tak po ginie bede sprzatac.
I nie bede jadla szczypiorku, bo to moza wyczuc.Heretyczka, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
czy teraz Luna u doktora?
trzymam kciuki za podgląd jajek.
skoro już po emocjach porannych pozwalam sobie oddalić się z foruma i oddać się obowiązkom domowym i innym. Pewnie będę doczytywać z doskoku. Życzę miłego weekendasaania.g, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze raz dzien dobry
Kisia a nioska z Ciebie
ja za Wami nie nadazam; nie dos ze wiecej pracy. to goscie , to my w gosci, to jakies niemile samochodwe przygody, itd...
usiluje nadrabiac, ale strony gdzies nagminnie znikaja....
co do mnie do uzupelnienia- 2.11 wizyta w klinice
wczoraj bylam u tut. gina- zeby miec juz brakujace badania na 2-giego i udalo mi sie wydebic recepte na utrogestan!!!
niemozebnie sie zdziwil ze w PL nie ma, a jak juz to zdzieraja(zdaje sie ze w jakiess klinic op. za ok 200zl!!!)
i stresuje mnie ze nie wiem czy po tabletkach czekam na @ czy nie- ten tut. powiedzial ze od razu bo lepsze efekty- a to by znaczylo ze Wasze kciuki potrzebne by byly na koniec listopada
i jeszcze musze sobie wymyslic wolne- bo jedna praca dluzej niz do 31.10.....stres to ostatnio u mnie staly stan.....
PS. czy strzeszczen juz nikt????kkisia, ania.g, kapturnica, macduska, efcia, dorbie, malgos741, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ania.g wrote:Kapta, ten Twój Maksimus...dobrze że nie mieszkasz blisko mnie bo bym tam wpadła i go zacałowała
a tam zacalowala, ja bym wpadla i ukradlakapturnica, ania.g, Mega, kkisia, efcia, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość