35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkisia wszystko zacisniete za jutro
LunaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:12
iwcia77, kkisia, malgos741, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja uzywalam i podgrzewacz mam tommee tippee, chyba jedyny do ktorego wchodza wszystkie szerokie butelki i sloiczki...
a butelki to mam i aventu i mum a najszersze sa wlasnie tommee tippeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja narzekam na syfy ale cala tabliczke gorzkiej czekolady z calymi orzechami dzisiaj wciagnelam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:52
iwcia77, Heretyczka, Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Będziemy się smazyc w piekle, ksiądz Andzej nas nie rozgrzewka za nic...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..kufa ..wiem , ze to nie to forum..ale ja juz bym chciala @ dostac..tak mnie macica napierdzila ze szok ..od miesiaca
iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
no ja widze , ze dzis jakas stypa na forum , ide sie kapac i walnac w kimono, jutro ide do roboty a po robocie zrobic walke o pampersy- promocja jest - rzucili w sklepie- ciekawe czy sie zalapie , bo ostatnio o godzinie 14 juz nawet kurzu nie bylo - tak sie ludzie rzucaja na promocje pieluch..prawie jak Bozia w Lidlu
na kurtki
paszczakin, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:..kufa ..wiem , ze to nie to forum..ale ja juz bym chciala @ dostac..tak mnie macica napierdzila ze szok ..od miesiaca
iwcia77, malgos741, Luna76 lubią tę wiadomość