35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Ile Marysia wazy ?
7800 wypadła z siatki centylowej ale ma apetyt je wszystko ,panie w żłobku są zdziwione że pochłania duże porcje nie wiem chyba taka jej uroda no i jeszcze sama nie chodzi ,25 mam wizytę u rehabilitantki zobaczymy co powie.anna maria, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Helka ma teraz 9100,i zaczela stawiac piewsze kroki sama,nareszcie sie doczekalam .Ja tez tak mysle ze Marysia z tych drobnych kobitek
,a chodzic zacznie ma czas
gosia7122 wrote:7800 wypadła z siatki centylowej ale ma apetyt je wszystko ,panie w żłobku są zdziwione że pochłania duże porcje nie wiem chyba taka jej uroda no i jeszcze sama nie chodzi ,25 mam wizytę u rehabilitantki zobaczymy co powie.gosia7122, kapturnica, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja się nie decydowałam. Klasyczna wpadka
Nie wiedziałam, że masz jeszcze dwójkę starszych... tzn widzę, że masz prawie rocznego szkraba i myślałam, że od razu za "jednymi betami" machnęłaś drugie i wsjo! Cholerka...ciężka sprawaA ile masz lat Anula?
ania.g lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Aniu jak moglam pomylic imie, sorry ale i tak bym kochala jak swoje
pamietaj jakby skakal Ci po Julce to zawsze ciocia stara polarowa wezmie!!!!
efcia lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJa będę szczepić 5 w jednym i osobno żółtaczke. I tez wezme pneumokoki, ale nie wiem czy od 1go czy od 2go szczepienia.
Wg mnie 6 w 1 to bez uzasadnienia podaje się za dużo zoltaczki.
A też chcę tymi lepiej oczyszczonnymi szczepionkami szczepićania.g, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Nie wiedziałam, że masz jeszcze dwójkę starszych... tzn widzę, że masz prawie rocznego szkraba i myślałam, że od razu za "jednymi betami" machnęłaś drugie i wsjo! Cholerka...ciężka sprawa
A ile masz lat Anula?
Najstarsza ma prawie 17 a druga 8.dorbie, kkisia, efcia, Luna76, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Ja będę szczepić 5 w jednym i osobno żółtaczke. I tez wezme pneumokoki, ale nie wiem czy od 1go czy od 2go szczepienia.
A też chcę tymi lepiej oczyszczonnymi szczepionkami szczepićMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Maksiu nie zawraca w ogóle. Marcel dosyć często ale i tak nie oddam
Ania, nie dyskutuj. Polar przepowiada Ci Maksia, a mi lekki porod I mnie sie to podoba.ania.g, ComeToMeBaby, sandra80, efcia, SolarPolar, iwcia77, kkisia, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dorbie wrote:Ja będę szczepić 5 w jednym i osobno żółtaczke. I tez wezme pneumokoki, ale nie wiem czy od 1go czy od 2go szczepienia.
A też chcę tymi lepiej oczyszczonnymi szczepionkami szczepić -
Dorbie, mnie sie wydaje ze podgrzewacz trzeba dobrać pod butle
Co ja to chciałam napisać. Aaa
Kkisia wstaje ostatnio ok 6 to moje kciuki masz jak w banku
Ania, uważaj na suebje, słabo z ta blizna ale bedzie dobrzeiwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Zaczynam stresa lapac przed jutrem
Najchetniej bym cos wyprasowala
Ja też się denerwuję przed jutrem. Ja mam być na 11:20
Trzymam za Ciebie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:00
iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Drogi Ojcze Andżeju zgrzeszylam! Wpierdo....lam cala paczke sezamek! Nie moglam opanowac pokusy, musialam! Jaka pokuta ? drogi Ojcze A.
Twoja dozgonna parafianka
Moherowy Polar.
500 zł na nowe kwiaty na ołtaż
plus sprzatanie generalne plebanji przed adwentem
człowiek jest gżeszny ale najwarzniejsze jest postanowienie poprawy
A.iwcia77, sandra80, Dziobak, kkisia, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kto używał laktatora Medeli? Paszcza, nie Ty?
pytanie w jakim podgrzewaczu podgrzewalyscie to mleko?
a butelki to mam i aventu i mum a najszersze sa wlasnie tommee tippeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:45
-
Heretyczka wrote:500 zł na nowe kwiaty na ołtaż
plus sprzatanie generalne plebanji przed adwentem
człowiek jest gżeszny ale najwarzniejsze jest postanowienie poprawy
A.
spoko pokuta Misiek myślałam, że będziesz zmuszona dzwon ksiendzu A. wyczyścićiwcia77, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość