35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Maksiu nie zawraca w ogóle. Marcel dosyć często ale i tak nie oddam
pamietaj jakby skakal Ci po Julce to zawsze ciocia stara polarowa wezmie!!!!
kkisia, anna maria, kapturnica, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no coś tam wspomniała że se idzie w ogóle, to Jej trzeba do rozumu przemówić, no chyba że to budyń?
sandra80, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale ja nawet śnić o kciukach będę! wizualizować będę! mantrować będę! mmmmm robic ędę! full zestaw!
a pierwsze co zrobię po przebudzeniu będzie pomyslenie o kkisi
o!
a co to znaczy robić ędę? -
ComeToMeBaby wrote:ale że nie w ogóle w sensie że odchodzi z forum hehehe tylko chwilowo odchodzi od komputera zapewne. myślę że to miała na myśli. Mimble nie majom mientkich dupek
ok uspokoiłaś mnie -
SolarPolar wrote:Magdala - oczywiscie zycze lekkiego porodu i 10 pkt dla malego - wiesz przeciez !
Magda - jak sytuacja ? Juz po?
Magdala jutro testuje to może to przepowiednia, aby tak byłoiwcia77, malgos741, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I zagadnienie z przedmiotu - GOSPODARSTWO DOMOWE:
Zepsuła mi się płyta gazowa.
Zastanawiam się nad kupnem indukcyjnej.
Będę wdzięczna za wszystkie za i przeciw.
w uzytowaniu tylko za- gotuje sie jak na gazie, czysci rewelacyjnie, nie poparzy bo zostawilas wlaczona i sie nagrzeje.
ja mam jeden z podstawowych modeli z IKEA i jako jedyny sprzet od nich jest rewelacyjny- zmniejsza moc jak garnek sie przegrzewa, wylacza, jak wykipi, gar wielki wody grzeje w momencie. Z normalna elektryczna nie ma porownania. Ja mialam juz kazdego typu kuchenki i jesli chodzi o moje wymagania kuchenne to tylko indukcja albo gaz. A ze gaz syfi, ciezko sie czysci i jest niebezpieczny, to tylko indukcja.
No chyba, ze nie ma pradu
macduska, Niuta, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Paszcza dopiero zobaczylam Adaska,powiem Ci ze on jest do zacalowania
dzieki. I zgadzam sie totalnie i praktykuje
anna maria, SolarPolar, kkisia, sandra80, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie wiemm
Nie pytalam
Kometa w klinice mam byc na 8m
z narkoza masz? picie przed lub po narkozie skutkuje okropnym kacem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:26
malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
No to jabyscie chcialy za kogos wypic to za mojego synka 25 lat dzis konczy .
Alis, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Aasiula, sandra80, dorbie, Magdala, Mega, efcia, Heretyczka, iwcia77, Dziobak, Luna76, megan8, BISCA, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
Monopolizuje strone?
Mimbla, nie ma zgody na Twoje oddalenie. No nie ma, sorry..
Nie idzzzzzzz!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gifmalgos741, anna maria, gretka, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Aasiula, sandra80, ania.g, dorbie, Mega, efcia, iwcia77, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Monopolizuje strone?
Mimbla, nie ma zgody na Twoje oddalenie. No nie ma, sorry..
Nie idzzzzzzz!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gifanna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:No to jabyscie chcialy za kogos wypic to za mojego synka 25 lat dzis konczy .
ooo, to najlepszego!
to musze dzis:
za kisiola,
za Twojego syna,
za magdali tescior,
za mimble, coby nie poszla..
za cos jeszcze dzisiaj? od razu mowie, ze tylko o te dzisiejsze pytam, pic dalej bede jutro, to sie znowu za cos toast wzniesieanna maria, SolarPolar, kkisia, malgos741, kapturnica, Aasiula, sandra80, dorbie, Magdala, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Misku Magda* rodzi
,a Magdala dopiero za 9 miesiecy
SolarPolar wrote:Magdala - oczywiscie zycze lekkiego porodu i 10 pkt dla malego - wiesz przeciez !
Magda - jak sytuacja ? Juz po?SolarPolar, kkisia, malgos741, ania.g, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nasci- nowa czapka
sporo jest za duza..
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:39
Niuta, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w uzytowaniu tylko za- gotuje sie jak na gazie, czysci rewelacyjnie, nie poparzy bo zostawilas wlaczona i sie nagrzeje.
ja mam jeden z podstawowych modeli z IKEA i jako jedyny sprzet od nich jest rewelacyjny- zmniejsza moc jak garnek sie przegrzewa, wylacza, jak wykipi, gar wielki wody grzeje w momencie. Z normalna elektryczna nie ma porownania. Ja mialam juz kazdego typu kuchenki i jesli chodzi o moje wymagania kuchenne to tylko indukcja albo gaz. A ze gaz syfi, ciezko sie czysci i jest niebezpieczny, to tylko indukcja.
No chyba, ze nie ma pradu
Też jestem fanką indukcji.
Nie brudzi jak gaz, rewelacyjna do czyszczenia, duże możliwości ustawień.
A do tego po prostu ładnamacduska, anna maria, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny