35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu jak moglam pomylic imie, sorry ale i tak bym kochala jak swojeania.g wrote:Maksiu nie zawraca w ogóle. Marcel dosyć często ale i tak nie oddam

pamietaj jakby skakal Ci po Julce to zawsze ciocia stara polarowa wezmie!!!!
kkisia, anna maria, kapturnica, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale że nie w ogóle w sensie że odchodzi z forum hehehe tylko chwilowo odchodzi od komputera zapewne. myślę że to miała na myśli. Mimble nie majom mientkich dupeksandra80 wrote:no coś tam wspomniała że se idzie w ogóle, to Jej trzeba do rozumu przemówić, no chyba że to budyń?

sandra80, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale ja nawet śnić o kciukach będę! wizualizować będę! mantrować będę! mmmmm robic ędę! full zestaw!
a pierwsze co zrobię po przebudzeniu będzie pomyslenie o kkisi
o!
a co to znaczy robić ędę? -
ComeToMeBaby wrote:ale że nie w ogóle w sensie że odchodzi z forum hehehe tylko chwilowo odchodzi od komputera zapewne. myślę że to miała na myśli. Mimble nie majom mientkich dupek

ok uspokoiłaś mnie
-
SolarPolar wrote:Magdala - oczywiscie zycze lekkiego porodu i 10 pkt dla malego - wiesz przeciez !
Magda - jak sytuacja ? Juz po?
Magdala jutro testuje to może to przepowiednia, aby tak było
iwcia77, malgos741, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I zagadnienie z przedmiotu - GOSPODARSTWO DOMOWE:
Zepsuła mi się płyta gazowa.
Zastanawiam się nad kupnem indukcyjnej.
Będę wdzięczna za wszystkie za i przeciw.
w uzytowaniu tylko za- gotuje sie jak na gazie, czysci rewelacyjnie, nie poparzy bo zostawilas wlaczona i sie nagrzeje.
ja mam jeden z podstawowych modeli z IKEA i jako jedyny sprzet od nich jest rewelacyjny- zmniejsza moc jak garnek sie przegrzewa, wylacza, jak wykipi, gar wielki wody grzeje w momencie. Z normalna elektryczna nie ma porownania. Ja mialam juz kazdego typu kuchenki i jesli chodzi o moje wymagania kuchenne to tylko indukcja albo gaz. A ze gaz syfi, ciezko sie czysci i jest niebezpieczny, to tylko indukcja.
No chyba, ze nie ma pradu
macduska, Niuta, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Paszcza dopiero zobaczylam Adaska,powiem Ci ze on jest do zacalowania

dzieki. I zgadzam sie totalnie i praktykuje
anna maria, SolarPolar, kkisia, sandra80, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nie wiemm
Nie pytalam
Kometa w klinice mam byc na 8m
z narkoza masz? picie przed lub po narkozie skutkuje okropnym kacem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:26
malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
No to jabyscie chcialy za kogos wypic to za mojego synka 25 lat dzis konczy .
Alis, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Aasiula, sandra80, dorbie, Magdala, Mega, efcia, Heretyczka, iwcia77, Dziobak, Luna76, megan8, BISCA, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
Monopolizuje strone?
Mimbla, nie ma zgody na Twoje oddalenie. No nie ma, sorry..
Nie idzzzzzzz!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif
malgos741, anna maria, gretka, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Aasiula, sandra80, ania.g, dorbie, Mega, efcia, iwcia77, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
a tu co się dzieje? czemu?paszczakin wrote:Monopolizuje strone?
Mimbla, nie ma zgody na Twoje oddalenie. No nie ma, sorry..
Nie idzzzzzzz!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif
anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
anna maria wrote:No to jabyscie chcialy za kogos wypic to za mojego synka 25 lat dzis konczy .

ooo, to najlepszego!
to musze dzis:
za kisiola,
za Twojego syna,
za magdali tescior,
za mimble, coby nie poszla..
za cos jeszcze dzisiaj? od razu mowie, ze tylko o te dzisiejsze pytam, pic dalej bede jutro, to sie znowu za cos toast wzniesie
anna maria, SolarPolar, kkisia, malgos741, kapturnica, Aasiula, sandra80, dorbie, Magdala, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Misku Magda* rodzi
,a Magdala dopiero za 9 miesiecy
SolarPolar wrote:Magdala - oczywiscie zycze lekkiego porodu i 10 pkt dla malego - wiesz przeciez !
Magda - jak sytuacja ? Juz po?
SolarPolar, kkisia, malgos741, ania.g, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nasci- nowa czapka

sporo jest za duza..
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:39
Niuta, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w uzytowaniu tylko za- gotuje sie jak na gazie, czysci rewelacyjnie, nie poparzy bo zostawilas wlaczona i sie nagrzeje.
ja mam jeden z podstawowych modeli z IKEA i jako jedyny sprzet od nich jest rewelacyjny- zmniejsza moc jak garnek sie przegrzewa, wylacza, jak wykipi, gar wielki wody grzeje w momencie. Z normalna elektryczna nie ma porownania. Ja mialam juz kazdego typu kuchenki i jesli chodzi o moje wymagania kuchenne to tylko indukcja albo gaz. A ze gaz syfi, ciezko sie czysci i jest niebezpieczny, to tylko indukcja.
No chyba, ze nie ma pradu
Też jestem fanką indukcji.
Nie brudzi jak gaz, rewelacyjna do czyszczenia, duże możliwości ustawień.
A do tego po prostu ładna
macduska, anna maria, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH