35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ja tez nie wiem czy podejść pod skojarzone czy nie. Takimi szczepiłam J i dobrze je zniósł. Mówią ze to nowocześniejsze szczepionki, konserwowane inaczej itd.
Dorbie, a jak ty będziesz szczepić?
Natka jeśli szczepić to tylko tradycyjnymi, te acecularne to najgorszy syf, bo wszystkie wymieszane wirusy są w jednym strzale i wcale nie mają mniej konserwantów. Tradycyjnymi my byliśmy szczepieni.Heretyczka, kapturnica, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:
Kapta, masz latwa krytyke wobec tej dziewczyny. To, ze jej sie powiodlo gorzej niz Tobie, nie oznacza, ze ona jest gorsza a Ty lepsza.
Nigdzie nie napisałam ,ze uwazam ja za gorsza od siebie ..
Po prostu nie rozumiem ludzi, którzy popełniaja bląd za blędem w życiu i nie wyciagaja z tego zadnych wnioskówHeretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I zagadnienie z przedmiotu - GOSPODARSTWO DOMOWE:
Zepsuła mi się płyta gazowa.
Zastanawiam się nad kupnem indukcyjnej.
Będę wdzięczna za wszystkie za i przeciw.
Plusy gazowej: tani gaz I jedzenia gotowane na gazie jest blizej natury. Bo to idzie tak: ognisko, piec, plyta gazowa. Plyta elektryczna I indukcyjna na koncu. Wg makrobiotyki to, na czym gotujemy ma znaczenie.
Plusy indukcyjnej: bezpieczna (nie nagrzewa sie) I ladna.macduska, ania.g, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Obserwuje Hele jak sie z Michalem bawi ,teraz widze jak to fajnie miec rodzenstwo:-) ,robi wszystko to co on ,wpatrzona w niego jak w obraz
.Jak pojda na swoje to kontakty beda ograniczone ,szkoda
SolarPolar, sandra80, kapturnica, macduska, Aasiula, paszczakin, efcia, Heretyczka, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kometa w klinice mam byc na 8m
To powiem tak: będę w tym czasie pewnie albo dosypiać albo się budzić, więc chciałabym żebyś wiedziała, że ja już od dzisiaj będę za ciebie trzymać kciuki. Powodzenia!
kkisia, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaaa, fakt- pisałaś.
To powiem tak: będę w tym czasie pewnie albo dosypiać albo się budzić, więc chciałabym żebyś wiedziała, że ja już od dzisiaj będę za ciebie trzymać kciuki. Powodzenia!
to jest pójście na łatwiznę przed ósmą to już cały kurwidołek ma być na nogach i kciuki trzymać a nie dosypiać, to mi kibic phimacduska, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla w hvja walisz czy jak? Jak to że se idziesz? Nie bądź mientka dupka no! Jak Ty masz zamiar dziecia wychować, się pytam?
SolarPolar, macduska, kkisia, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Mimbla w hvja walisz czy jak? Jak to że se idziesz? Nie bądź mientka dupka no! Jak Ty masz zamiar dziecia wychować, się pytam?
kkisia, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ona tak na serio?
No nieeee !!!!!!
no coś tam wspomniała że se idzie w ogóle, to Jej trzeba do rozumu przemówić, no chyba że to budyń?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:56
-
SolarPolar wrote:Kisiel - o 8 rano klikam bardzo mocno!
AniaG - uwazaj kobieto na siebie, jakby Maksiu Ci strasznie zawracal glowe - biore ! !!!SolarPolar, kkisia, kapturnica, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
sandra80 wrote:to jest pójście na łatwiznę przed ósmą to już cały kurwidołek ma być na nogach i kciuki trzymać a nie dosypiać, to mi kibic phi
a pierwsze co zrobię po przebudzeniu będzie pomyslenie o kkisi
o!
kkisia lubi tę wiadomość